Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Benim ağzımdan bir kere duydunuz mu olumlu bir cümle bu konuyla ilgili ?

Tüm Beşiktaş taraftarına yıkamazsınız olayı kabul etmem

Öte yandan Tayfur Havutçu'ya bu lafı atıyorsanız eğer belirli bir süre yatıp çıkmış adam hakkında böyle kafanıza göre yargılama yapıyorsanız eğer Aziz Yıldırım için bu kadar insan az bile söylüyorlar.

Tayfur Havutçu içerden çıktığı halde gözünüzde temiz değil ve siz Aziz Yıldırım'a hala söz ettirmiyorsunuz.

YORUMSUZ.
Tayfur Havutçu'ya suçlu dediğim bir ifade yok orada. Sana, sizin tarafınızdan bir örnek verdim. Beşiktaş camiasında o dönem bunu söyleyenler yok muydu? Bu tüm taraftarın düşüncesi olarak yorumlanabilir mi? Bence yorumlanamaz. Ama siz tüm Fenerbahçelilerden aynı şeyi düşünmelerini bekliyorsunuz. Bunun sonucu olarak da tüm Fenerbahçelilerden tepki göstermesini bekliyorsunuz. Tüm Beşiktaş taraftarı şimdi neden tepki göstermiyor? Sen gösterirsin, bir başkası göstermez. Fenerbahçe taraftarının birliğini sorgulayan sizler, neden sizi daha çok ilgilendiren bunu da sorgulamıyorsunuz?

Tayfur Havutçu ya da Serdal Adalı şu an suçlu değildir benim gözümde. Onlar da bu orta oyunun içinde kullanılan figüranlar olmuştur.