Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 65.12%
  • Berabere biter

5 11.63%
  • Beşiktaş kazanır

10 23.26%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 310 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnönü'deki maç için umut vermeyen bir futbolla kazandık, yine de kazandık .

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ceza felan gelmez adam giip oyuncularamı saldırdı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç bitti sanıp forma için sahaya koşan bir bebeydi, ceza verilmesi yanlış olur
    Last edited by di canio : 29.Nisan.2012 at 22:41 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halis Özkahya verildiğinde maça da eyvah dedim , maç başlarken de , taraflı bir hakem değildir büyük ihtimal ya da zaten hangi taraflı olduğunu anlayamassınız , o kadar kötü bir hakem , çok kötü bir hakem , geçen sene bir maçta oyunculara da hakaret falan ettiği söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam , onun için çok kötü yönetti maçı , tansiyon yükseldi , semih'e kartlar verilse atılabilirdi . Onun dışında daha iyi oynayan taraf bizdik , inşallah şampiyon olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9/1 Kayserispor
    9/2 Trabzonspor
    9/3 Galatasaray
    9/4 Karabükspor
    9/5 Beşiktaş

9/6 Beşiktaş
    9/7 Trabzonspor
    9/8 Bursaspor
    9/9 Galatasaray

Az kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kurallara göre ceza şart ama verilmeyecektir.

Olmadı Elmander'in 2 maçlık cezasını iyi niyetli bu çocuk yaa diye 1 maça düşürmüştünüz bizim de diğer seyircilerimiz bu giren çocuğa tepki gösterdi o yüzden ceza almamalıyız diye savunma yaparız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız hakem hakikaten çok kötü maç yönetti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sonuçta insan sahaya girdi cocuktu buyuktu ayrimi olmaz bunun bunuda gectim bakalim maçta kufurler edildi TFF ceza vericekmi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post

9/1 Kayserispor
    9/2 Trabzonspor
    9/3 Galatasaray
    9/4 Karabükspor
    9/5 Beşiktaş

9/6 Beşiktaş
    9/7 Trabzonspor
    9/8 Bursaspor
    9/9 Galatasaray

Az kaldı
    Yalnız Galatasaray'da öyle gidiyor hadi bakalım Heyecanlı baya.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

3 yenilgi daha alırsak Tayfur gider mi acaba? Gerçi sevinmiştir kendisi gol attı ya takımı.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

He ceza almamız fark etmez, 55 bin kadın&çocuk seyircimizle biz yine maçı alırız, bundan medet ummaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yalnız Galatasaray'da öyle gidiyor hadi bakalım Heyecanlı baya.
    Ben 1 mağlubiyet gördüm ama yanlış görmüşüm demekki.

Nesil
    2006

Emre yok, Alex yok, Sow yok, Başkan yok, Yöneticilerin var; ama işe yaramaz, 3 Temmuz gibi bir süreç yaşarsın, maçtak forvetin bir yıldır sakattır, herkes üstüne gelir, durmadan basında ha düştü, ha düşecek yazarlar; ama gel gör bu gün iki kupanın en büyük adaylarındasın, kusura bakmayın, ama kesinlikle şike yapmışızdır bu kadar başarıdan sonra...

Bayağı kötüydü hakem, bu tür maçların psikolojisini, baskısını kaldırabilecek hakem yok elimizde. Bu hakemlerin suçu mu yoksa bu ortamı yaratan kulüplerin, taraftarların mı bilmem ama şu maçtaki performansından eminim iki tarafta memnun değildir. Karşılaşmadaysa Fenerbahçe daha ağır basan taraftı, İkinci yarıda kazanmak istediğini belli etti zaten başlar başlamaz, hak ettikleri galibiyeti de şansında yardımıyla aldılar, tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Ben 1 mağlubiyet gördüm ama yanlış görmüşüm demekki.
    Etki yapmadığı için sorun yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tayfur Hoca & Hakem el ele Beşiktaş kümeye...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ya hadi ordan her küfürde ceza mı veriliyor ? 4 uyarı şart, biz daha yeni doldurduk onu. taraftarda sanki girip birine saldırdı, adam forma istiyordu. büyütülmemeli, ama Emre'ye maça 1 gün kala tedbir kararı koyanlar bu fırsatı da es geçmeyeceklerdir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    He ceza almamız fark etmez, 55 bin kadın&çocuk seyircimizle biz yine maçı alırız, bundan medet ummaya gerek yok
    Katılıyorum, bayan taraftarların önünde kaç maça çıktı Fenerbahçe, hepsini de kazandı. Belki daha etkili bile olabilir 50 bin kadının çığlığı, 50 bin erkeğin küfürlü tezahüratından daha etkili olur
    Last edited by Deus Dominus : 29.Nisan.2012 at 22:57 Reason: eksik kelime :)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ya hadi ordan her küfürde ceza mı veriliyor ? 4 uyarı şart, biz daha yeni doldurduk onu. taraftarda sanki girip birine saldırdı, adam forma istiyordu. büyütülmemeli, ama Emre'ye maça 1 gün kala tedbir kararı koyanlar bu fırsatı da es geçmeyeceklerdir.
    Kurallar gereği sahaya girmek 1 maç ceza. Yapacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BOZALIM OYUNLARINI

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

12 Numara ‏ @12numaraorg
    Sahaya girenler provokasyon amaçlı girmiştir. Üzerlerinde Fenerbahçe ile ilgili hiç bir emare yoktur.

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben anlam veremiyorum. 90 dakika Edu gibi bir futbolcuya nasıl tahammül edilebiliyor. Ya bendeki sabır sabır değil ya da Tayfur'da sorun var.
    Last edited by di canio : 29.Nisan.2012 at 22:32 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Rüştüyü tebrik etmek lazım sahadaki duruşuyla olaylardaki hareketleriyde tam bir ADAMLIK dersi vermiştir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben anlam veremiyorum. 90 dakika Edu gibi bir futbolcuya nasıl tahammül edilebiliyor. Ya bendeki sabır sabır değil ya da Tayfur'da sorun var.
    Tayfur hoca gerçekten vasat hoca bebenin babasi bu sabah vefat etmis boyle bir adami oynatiyorsun moral ve mental 0 adamda ve israrla oynatiyor , edu desen 0 katki pektemeki oynatsa daha yararli olcak tayfur hoca gercekten besiktas kapasitesinde bir hoca degil
    Last edited by di canio : 29.Nisan.2012 at 22:32 Reason: Alıntılanan mesajda düzeltme.

Nesil
    2006

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Tayfur hoca gerçekten vasat hoca bebenin babasi bu sabah vefat etmis boyle bir adami oynatiyorsun moral ve mental 0 adamda ve israrla oynatiyor , edu desen 0 katki pektemeki oynatsa daha yararli olcak tayfur hoca gercekten besiktas kapasitesinde bir hoca degil
    Bebe ısrar etmiş, izin verilmiş ama gitmek istememiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aziz başkana bak be çok özledim ya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rüştü: Ben hakeme hakaret ettim. O da bana hakaret etti. Kimse bana 'Sen adam değilsin' diyemez. Madem öyle beni oyundan atacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bundan bir kaç hafta önce demiştim, Keşke şampiyonluğun ölçüsü teneke bir kupa olmasa diye, bazen ona ulaşmak için verdiğiniz savaş bile takdir-e şayandır, o takdiri hak ediyor bu oyuncular helal olsun.

İki takımda maçı kazanmak için kıran kırana mücadele etti, futbol yönünden pek şey görmesek de bir futbol maçında maçı kazanmak için 2 tarafında mücadelesini görmek mutluluk verici !

Edu'nun yaptığı hareket bana göre kırmızı kart, ülkemizde yeni bir moda çıktı, istemeyerek oldu niyeti kötü değil vs. Yahu adamın dizi delinmiş, adamın ayağı kırılsa kötü niyetli değil diyeceksiniz el insaf ! Tamam niyeti kötü değil ama hareketi futbol kuralları dışında, kurallar duygulara göre değil kural olduğu için uygulanır. Bunu atlayan güzide hakemimiz topsuz alanda Fernandes'in Mehmet Topuz'un üzerine deparı basıp dirseği indirmesini de sarı kart'la geçiştirdi. Kırmızı olması için ne gerekiyordu ? Nakavt olması mı ?

Hakem'in otoritesini kaybetmesi maçın gidişatını da oldukça gerdi, faulleri izlemekten sahada futbolu göremez olduk. Son olarak Selçuk Şahin ilk yarıdaki oyununla beni oldukça şaşırttın ama sonra tadında mı bırakayım dedin n'aptın ? İkinci yarı yine klasik Selçuk Şahin'e kötü bir şekilde geri dönüş yaptın. Benim için her zaman pimi çekilmiş bombasın, umarım şu süreçte elimizde patlamazsın : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gayet iyi bir maç çıkardık, Baroni ilk pozisyonda açmasa topu erken bulacaktık golü ama olmadı sağlık olsun.
    Kazanmak önemliydi kazandık, hakem adil yönetmedi ama sanırsın ortada Penaltı ve Penaltılar söz konusu yani çok takmamak gerek...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri