İnönü'deki maç için umut vermeyen bir futbolla kazandık, yine de kazandık .
İnönü'deki maç için umut vermeyen bir futbolla kazandık, yine de kazandık .
ceza felan gelmez adam giip oyuncularamı saldırdı
Maç bitti sanıp forma için sahaya koşan bir bebeydi, ceza verilmesi yanlış olur
Last edited by di canio : 29.Nisan.2012 at 22:41 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Halis Özkahya verildiğinde maça da eyvah dedim , maç başlarken de , taraflı bir hakem değildir büyük ihtimal ya da zaten hangi taraflı olduğunu anlayamassınız , o kadar kötü bir hakem , çok kötü bir hakem , geçen sene bir maçta oyunculara da hakaret falan ettiği söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam , onun için çok kötü yönetti maçı , tansiyon yükseldi , semih'e kartlar verilse atılabilirdi . Onun dışında daha iyi oynayan taraf bizdik , inşallah şampiyon olacağız.
9/1 Kayserispor
9/2 Trabzonspor
9/3 Galatasaray
9/4 Karabükspor
9/5 Beşiktaş
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
Az kaldı![]()
Kurallara göre ceza şart ama verilmeyecektir.
Olmadı Elmander'in 2 maçlık cezasını iyi niyetli bu çocuk yaa diye 1 maça düşürmüştünüz bizim de diğer seyircilerimiz bu giren çocuğa tepki gösterdi o yüzden ceza almamalıyız diye savunma yaparız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yalnız hakem hakikaten çok kötü maç yönetti.
Sonuçta insan sahaya girdi cocuktu buyuktu ayrimi olmaz bunun bunuda gectim bakalim maçta kufurler edildi TFF ceza vericekmi
3 yenilgi daha alırsak Tayfur gider mi acaba? Gerçi sevinmiştir kendisi gol attı ya takımı.
Steam ID: fotosuki
He ceza almamız fark etmez, 55 bin kadın&çocuk seyircimizle biz yine maçı alırız, bundan medet ummaya gerek yok![]()
Emre yok, Alex yok, Sow yok, Başkan yok, Yöneticilerin var; ama işe yaramaz, 3 Temmuz gibi bir süreç yaşarsın, maçtak forvetin bir yıldır sakattır, herkes üstüne gelir, durmadan basında ha düştü, ha düşecek yazarlar; ama gel gör bu gün iki kupanın en büyük adaylarındasın, kusura bakmayın, ama kesinlikle şike yapmışızdır bu kadar başarıdan sonra...
Bayağı kötüydü hakem, bu tür maçların psikolojisini, baskısını kaldırabilecek hakem yok elimizde. Bu hakemlerin suçu mu yoksa bu ortamı yaratan kulüplerin, taraftarların mı bilmem ama şu maçtaki performansından eminim iki tarafta memnun değildir. Karşılaşmadaysa Fenerbahçe daha ağır basan taraftı, İkinci yarıda kazanmak istediğini belli etti zaten başlar başlamaz, hak ettikleri galibiyeti de şansında yardımıyla aldılar, tebrikler.
Tayfur Hoca & Hakem el ele Beşiktaş kümeye...
Football is simple,but Football Manager is not
ya hadi ordan her küfürde ceza mı veriliyor ? 4 uyarı şart, biz daha yeni doldurduk onu. taraftarda sanki girip birine saldırdı, adam forma istiyordu. büyütülmemeli, ama Emre'ye maça 1 gün kala tedbir kararı koyanlar bu fırsatı da es geçmeyeceklerdir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Last edited by Deus Dominus : 29.Nisan.2012 at 22:57 Reason: eksik kelime :)
BOZALIM OYUNLARINI
12 Numara @12numaraorg
Sahaya girenler provokasyon amaçlı girmiştir. Üzerlerinde Fenerbahçe ile ilgili hiç bir emare yoktur.
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben anlam veremiyorum. 90 dakika Edu gibi bir futbolcuya nasıl tahammül edilebiliyor. Ya bendeki sabır sabır değil ya da Tayfur'da sorun var.
Last edited by di canio : 29.Nisan.2012 at 22:32 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
FM Gazetesi
Rüştüyü tebrik etmek lazım sahadaki duruşuyla olaylardaki hareketleriyde tam bir ADAMLIK dersi vermiştir
Last edited by di canio : 29.Nisan.2012 at 22:32 Reason: Alıntılanan mesajda düzeltme.
aziz başkana bak be çok özledim ya
Rüştü: Ben hakeme hakaret ettim. O da bana hakaret etti. Kimse bana 'Sen adam değilsin' diyemez. Madem öyle beni oyundan atacaksın.
Bundan bir kaç hafta önce demiştim, Keşke şampiyonluğun ölçüsü teneke bir kupa olmasa diye, bazen ona ulaşmak için verdiğiniz savaş bile takdir-e şayandır, o takdiri hak ediyor bu oyuncular helal olsun.
İki takımda maçı kazanmak için kıran kırana mücadele etti, futbol yönünden pek şey görmesek de bir futbol maçında maçı kazanmak için 2 tarafında mücadelesini görmek mutluluk verici !
Edu'nun yaptığı hareket bana göre kırmızı kart, ülkemizde yeni bir moda çıktı, istemeyerek oldu niyeti kötü değil vs. Yahu adamın dizi delinmiş, adamın ayağı kırılsa kötü niyetli değil diyeceksiniz el insaf ! Tamam niyeti kötü değil ama hareketi futbol kuralları dışında, kurallar duygulara göre değil kural olduğu için uygulanır. Bunu atlayan güzide hakemimiz topsuz alanda Fernandes'in Mehmet Topuz'un üzerine deparı basıp dirseği indirmesini de sarı kart'la geçiştirdi. Kırmızı olması için ne gerekiyordu ? Nakavt olması mı ?
Hakem'in otoritesini kaybetmesi maçın gidişatını da oldukça gerdi, faulleri izlemekten sahada futbolu göremez olduk. Son olarak Selçuk Şahin ilk yarıdaki oyununla beni oldukça şaşırttın ama sonra tadında mı bırakayım dedin n'aptın ? İkinci yarı yine klasik Selçuk Şahin'e kötü bir şekilde geri dönüş yaptın. Benim için her zaman pimi çekilmiş bombasın, umarım şu süreçte elimizde patlamazsın : )
...
Gayet iyi bir maç çıkardık, Baroni ilk pozisyonda açmasa topu erken bulacaktık golü ama olmadı sağlık olsun.
Kazanmak önemliydi kazandık, hakem adil yönetmedi ama sanırsın ortada Penaltı ve Penaltılar söz konusu yani çok takmamak gerek...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!