1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Başkanlık dönemi boyunca şikeye bulaşmamış adam olduğunu bilmiyoruz. Yapmış olabilir ki iddaalar yine vardı. Son sene patlak vermiş olması son sene bu işlere bulaştığını ispatlamaz ki zaten resmi olarak suçlu değil şu anda yargılanıyor. Eskiden de iddaalar vardı, dava yoktu. Son sene değişen dava oldu...

O zaman lig hiç oynanmasın nasılsa küçük takımlara puan kaybetmek diye birşey yok. 4 büyükler lig kursun kendi çapında oynasınlar...

Muhteşem geri dönüşler yaşamanız şike olmadığını mı gösterir? Bir adamı almış olsanız o adamtüm takımı mı sürükleyecek, hadi beyler fark yiyelim, diyerek?
    Şike yapılan maçta kim 3 gol yer? Biz hem şike yapıp para vereceğiz adamlara hemde bize 3 gol atacaklar. Buna ancak sizin gibiler inanır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Şike yapılan maçta kim 3 gol yer? Biz hem şike yapıp para vereceğiz adamlara hemde bize 3 gol atacaklar. Buna ancak sizin gibiler inanır
    biz buna inanıyoruzda siz açık açık olan dökümanlardaki telefon konuşmalarına inanmıyosunuz hayırdır

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sahada 11 kişi(rakip) var değil mi, ben mi yanlış sayıyorum? Bir kişiyle anlaşmış olmanız, adı geçiyo diye söylüyorum İbrahim Akın mesela, diğer oyuncuları neden irdelesin? O oyuncular da mı para aldı şike yapsın; para alan tek kişi olarak varsaydım.

Artık neye inanacağımı da bilmiyorum açıkcası sadece şeytanın avukatlığını yapıyorum O kadar midem bulandı ki bitsede kurtulsak diyorum dava. Aslında hiç açılmaması gereken bir davaydı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Sahada 11 kişi(rakip) var değil mi, ben mi yanlış sayıyorum? Bir kişiyle anlaşmış olmanız, adı geçiyo diye söylüyorum İbrahim Akın mesela, diğer oyuncuları neden irdelesin? O oyuncular da mı para aldı şike yapsın; para alan tek kişi olarak varsaydım.

Artık neye inanacağımı da bilmiyorum açıkcası sadece şeytanın avukatlığını yapıyorum O kadar midem bulandı ki bitsede kurtulsak diyorum dava. Aslında hiç açılmaması gereken bir davaydı...
    30 maçta sadece 8 gol atmış DÜNYA YILDIZI (!) bir adama bağlamışız umutlarımızı. İlginç.

Şike olduğu kanıtlandığı gün düşürün. Ama yok sahaya yansımamış, yok anlaşmışlar para verilmemiş vs. böyle bir şey olmaz. EĞER ŞİKE YAPILDIYSA KÜME DÜŞÜRÜN. 58. madde beni ilgilendirmez. Fenerbahçe taraftarının düşüncesi budur. Kimse şike yaptığı kanıtlandığında bizi düşürmeyin puan cezası verin demez.

Bizim inancımız şike olmadığı yönünde. Şike yapana verilen ceza zerre umrumda değil.

Mesaj Yetkileri