Sayfa 301 / 483 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
9,001 ile 9,030 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o 105. madde resmi mi tffnin resmi sitesinde varmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Madem sike yok/sahaya yansimadi niye 105'ci madde cikti meydana.
    Trabzonspor'u kurtarmak içindir belki Hani teşvik falan diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O değilde ben en çok şu CAS davasının neden çekildiğini merak ediyorum.Onun nedeni bir ortaya çıksın ona göre daha sağlıklı yorumlar yapılır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mahkeme veya savci her ne ise iste benim siz kadar hukuki bilgim yok. Eger suc olsaydi zaten su güne kadar dava acilirdi? Hani nerde ? Yok o zaman konusmanin mantigi yok siz CAS davanizin pesinii birakmayin. 58'e de mantikli bi cevap verin.
    Dava açıldı zaten. Teşekkür ediyorum sana.

Her şeyin mantıklı cevabını verdik. Çok merak ediyorsan Çarşamba saat 2'de televizyon başına geç.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

işte 2 kulübün aynı açıklamaya verdiği tepki Açıklamaya kimin olumlu kimin olumsuz baktıgı ortada

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Var diyorsan git ara ? Niye bekliyorsun. Senin de itiraz hakkın yok mu ?
    Var elbette. Benim aramama gerek yok ortada kayıp 1 milyon varsa bunu sizin aramanız ne olduğunu ortaya çıkartmanız gerekiyor. Ben sana onun nerde nereye gittiğini sorarım sen cevap verirsin veremiyosan senin suçundur.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    işte 2 kulübün aynı açıklamaya verdiği tepki Açıklamaya kimin olumlu kimin olumsuz baktıgı ortada

Sahaya yansıyan bir şey yok demek Fenerbahçe adına olumlu bişey değil midir ? Şikenin olmadığı anlamına gelir bunu koymicakta neyi koyucak ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    1) Cas bizim namus davamızdır demedi hiç bir yönetici. Bunu arka sayfalarda konuştuk.
    "Cas'taki davamızı geri çekmeyeceğiz. Bu dava bizim onur meselemiz, namusumuzdur"

Ali Koç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post

Etik Kurulu Raporunu açıklıyor orada YD. Kendi fikrini söylemiyor.

TFF'nin çok haberi paylaşılıyor. Ama gidip bunu eklemişsin. Sanki açık vermişiz gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Herseye mantikli cevap veren taraftarlar 58.ci maddeyede bi cevap versin uzun lafin kisasi kurtarma operasyonu bitti simdi 5-10 puan silcekler uzerini kapatcaklar.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kardeşim anlamak istemiyorsun heralde. 58'e bizim vericek bi şeyimiz yok aynı pfdkya sizde sevk edildiniz sizinde cevap vermeniz gerekiyor. Merak etme o 1 milyon Fenerbahçe'de kayıp çıksaydı 10 ay konuşulurdu ama galatasarayda olunca ört bas ediliyor.
    PFDK'ya sevk edilmemizin nedeni UEFA'dan gelecek herhangi cezada kimseyi avrupaya göndermemek bak GS'nin de adi geciyor mantigi. Zaten biz müsteki olarak yani tesvik veren degil teklif edilen takim olarak sevk edildik. Ne yazik ki Denizli planlariniz suya düstü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    "Cas'taki davamızı geri çekmeyeceğiz. Bu dava bizim onur meselemiz, namusumuzdur"

Ali Koç
    Resmi site, video vb. kanıtlamadığın takdirde bu haber yalandır. Kim yazmış bunu Habertürk mü, Fotomaç mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

cas davası amacına ulaşmıştır siz merak etmeyin o davanın şike ile hiçbir ilgisi yok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor'u kurtarmak içindir belki Hani teşvik falan diyorum.
    Diyorsun sen daha cok dersin ama bos dersin. Sen hayata boyle devam et, seni kimse sallamaz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Değişikliğe karşıyız diyorsunuzya.Ondan koydum.Madem karşıydınız neden siteden tepkinizi koymadınız ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Herseye mantikli cevap veren taraftarlar 58.ci maddeyede bi cevap versin uzun lafin kisasi kurtarma operasyonu bitti simdi 5-10 puan silcekler uzerini kapatcaklar.
    Kardeşim aynı şeyde sizde varsınız çok mantıklı bişey arıyosanız siz cevap verin biz en başından beri karşı çıkıyoruz. Oylamada da değişmesin verdik zaten daha niye mantikli cevap verin mantikli cevap verin diyip duruyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Eğer 1 puan dahi silinirse ve Fenerbahçe o zaman küme düşürün derse sen burada tüm Fenerbahçe taraftarından özür dileyecek misin?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Var elbette. Benim aramama gerek yok ortada kayıp 1 milyon varsa bunu sizin aramanız ne olduğunu ortaya çıkartmanız gerekiyor. Ben sana onun nerde nereye gittiğini sorarım sen cevap verirsin veremiyosan senin suçundur.
    Ceza almamız gerekiyorsa zaten alırız. Öyle olmadığına inanıyorsanız arkasına ararsınız. Madem 1 milyon kayıp ve dava kapatılmaya çalışılıyor, sizin avukatlarınız bu düşünemeyecek kadar aciz mi de Melo ile uğraşıyorlar ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Þike yapmayý býrakýn en ufak TEÞVÝK GÖRÜÞMESÝ bile yapan küme düþsün. Benim istediðim bu. Ben baþkanýma güveniyorum. Bu oyunlarýn hepsi siyasi. Allah bu komployu kuranlara evlat acýsý yaþatsýn.
    Volkan sakatlandiginda herkes corpus un yazdigina tepki gosterdi.evlat acii nedir.gozunuz degil kalbiniz de korlesmis zift gibi olmus.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Resmi site, video vb. kanıtlamadığın takdirde bu haber yalandır. Kim yazmış bunu Habertürk mü, Fotomaç mı?
    isine gelmiyorda ondan

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Volkn sakatlandiginda herkes corpus un yazdigina tepki gosterdi.evlat acii nedir.gozunuz degil kalbiniz de korlesmis zift gibi olmus.
    Corpus yorumunda 9 dikiş atılmış dizi yarılmış birine bi nebze lanet okudu. Arkadaş burada haksızlığa uğramış ise evlat acısı azdır onlara bize 10 aydır çektirdikleri yetmedi mi ? Şu 10 aylık sürecin bana mantıklı açıklamasını kimse yapamaz gerek davaları olsun gerek iddianamesi hiç biri kanıtlanmamış ve hala içeride yatan yöneticilerimiz başkanımız var. 10 ay dile kolay 10 ay !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan sakatlandiginda herkes corpus un yazdigina tepki gosterdi.evlat acii nedir.gozunuz degil kalbiniz de korlesmis zift gibi olmus.
    Biri haksız yere çıkıp senin başkanını aylarca içeride tutsa ne dersin? Okuman yok mu? Bu komployu KURANLARIN diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Corpus yorumunda 9 dikiş atılmış dizi yarılmış birine bi nebze lanet okudu. Arkadaş burada haksızlığa uğramış ise evlat acısı azdır onlara bize 10 aydır çektirdikleri yetmedi mi ? Şu 10 aylık sürecin bana mantıklı açıklamasını kimse yapamaz gerek davaları olsun gerek iddianamesi hiç biri kanıtlanmamış ve hala içeride yatan yöneticilerimiz başkanımız var. 10 ay dile kolay 10 ay !
    Haklı sebebin varsa beddua edebiliyorsun yani ? Madem öyle bana laf söyleme hakkınız bulunmamaktadır. Ne kadar yazdığım şey ile umut ettiklerimin farklı olduklarını biliyor olsamda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://www.youtube.com/watch?v=Py7pQIykuxA

Saniye 37 : "Bizim için namus meselesi bu"

Başka bir isteğin ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Senin de abin olse evlat acisini kardes acisini gorursun.ne diyim ki daha size yaziklar olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Başka bir isteğin ?
    Fake video o fake video inanmaz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Haklı sebebin varsa beddua edebiliyorsun yani ? Madem öyle bana laf söyleme hakkınız bulunmamaktadır. Ne kadar yazdığım şey ile umut ettiklerimin farklı olduklarını biliyor olsamda.
    Ederim. Hak yeniyor orada hak ! Sizin gibi terinin son damlasına kadar savaşan insanlara beddualar okunmuyor hak yiyene okunuyor anlamanızı beklemiyorum gerçi düşmanlık kanınıza işlemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Başka bir isteğin ?
    teyyy...çok ayıp yaptıgın aygün

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başka bir isteğin ?
    Üzerinde Fenerbahçe ile ilgili hiçbir emare yok. Fenerli değil o kişi. Sözleri Fenerbahçe için söylememiştir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Senin de abin olse evlat acisini kardes acisini gorursun.ne diyim ki daha size yaziklar olsun.
    Siz orda terinin son damlasına kadar savaşan adama inşallah sakatlığı uzun sürer dercesine laf edince bişey yok çok normal biz burda HAK yiyene laf edince yazıklar olsun asıl size yazıklar olsun hatta biz Fenerbahçeli arkadaşlara yazıklar olsun ki sizden anlayış bekliyoruz.

Mesaj Yetkileri