1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hemen farkındalık oluşturmak istiyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin tamamı ceza almadı ama hiçbir ülkede ceza vermemek için bu kadar direnmedi. Bunu gözardı ediyoruz.

Yunanistan'da tüm takımlar ceza almadı. Doğrudur. Orada da bu takımlara ceza verilmeyince Uefa devreye girdi ve geri adım attılar. Atmasalardı iş sadece şikeye karışan takımlarda kalmazdı.

Türkiye yine ilklerin ülkesi olarak şikeye ceza vermemek için direniyor. Ha şike yoksa bu takımları disiplin kuruluna niye veriyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hemen farkındalık oluşturmak istiyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin tamamı ceza almadı ama hiçbir ülkede ceza vermemek için bu kadar direnmedi. Bunu gözardı ediyoruz.

Yunanistan'da tüm takımlar ceza almadı. Doğrudur. Orada da bu takımlara ceza verilmeyince Uefa devreye girdi ve geri adım attılar. Atmasalardı iş sadece şikeye karışan takımlarda kalmazdı.

Türkiye yine ilklerin ülkesi olarak şikeye ceza vermemek için direniyor. Ha şike yoksa bu takımları disiplin kuruluna niye veriyorsun.
    Evet bu mantık doğru olabilir ama yunanistan'da suç ispatlanmıştı. Burada biz her ihtimale karşı verelim cezayı gitsin diyoruz. Bu mantık insafsızlıktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri