1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yahu arkadaş diğer konudan çekiliyoruz diyoruz oraya yazmayalım ortam gerilmesin kimse sinirlenmesin.Burada aramızda konuşuyoruzz adamlar buraya geliyor yine ortalığı karıştırıyor.Derdiniz ne sizin gidin o konuda ne yazıyorsanız yazın!!
    Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.

Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.

Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.

Buralar benim o zaman bir daha yazmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.

Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.

Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.

siz yokken biz vardık burda hiçbiriniz yoktunuz biz vardık

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Biz ordan kaçıyoruz tartışma büyümesin diye , geliyorlar bizi kovalar gibi burada yazmaya devam ediyorlar.Amaç ne anlamış değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Biz ordan kaçıyoruz tartışma büyümesin diye , geliyorlar bizi kovalar gibi burada yazmaya devam ediyorlar.Amaç ne anlamış değilim.
    Amaç bazıları için geçerli bu tartışma çıkarıp bizden birilerinin ceza almasını sağlamak olsa gerek ki uzattıkça uzatılıyor.

En iyisi benim gibi okuyup geç

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Amaç bazıları için geçerli bu tartışma çıkarıp bizden birilerinin ceza almasını sağlamak olsa gerek ki uzattıkça uzatılıyor.

En iyisi benim gibi okuyup geç
    Dün sinirlerime hakim olamadım bu kişiler yüzünden ve uyarı aldım. Amaçlarına ulaştılar yani. Artık oradan cevap vermediğimizi gördüler buradan bir şey arıyorlar. Sonra biz artniyetli yaklaşmıyoruz diyorlar, Fenerbahçe düşmanı değiliz diyorlar. Halbuki hayatları Fenerbahçe olmuş. Forumda başarılar dileyip akabinde Facebook'ta Fenerbahçe'ye söven çok gördüm. Ama işte burası forum. Onlarda iyilik meleği.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bende anlamış değilim. Aslında suçlu olan benim çünkü Uefa'yı bambaşka bir örnekte kullanmıştım ama konuyu oradan benim var sizin yoka getirdiler.

Artık ağzımızdan bir laf çıkarmaya korkar olduk. Anında konu oradan saptırılıp farklı yerlere çekiliyor. Fenerbahçe'linin hatasını sadece Galatasaray'lısı, Galatasaray'lının hatasını sadece Fenerbahçe'lisi görmediği sürece bunların önüne geçeriz. Yanlışı herkes raporlasın ki prim verilmesin.

Mesaj Yetkileri