Ben şu bilginin üzerine neyin tartışıldığını gerçekten anlamıyorum. Şimdi Savcı bey emniyet tarafından kendisinin önüne sürülen birkaç resim belge ve teknik takip bilgilerini harmanlayıp bir şike teşvik iddianamesi hazırlamış, iyi hoş güzel. Lakin bunu destekleyecek elinde belge veya kanıt yok. Kendisi de bu konuda emniyet beni yanılttı demişti. Bkz. Emniyet'in 19 maçta şike var deyip delillendirdik demesiOğuz Atalay :İlk raporumuzda 26 klasöre bakmıştık... Bu sefer elimizde 70 klasör vardı. Kanatimizde değişiklikler oldu. 5-6 maçta şike ve teşvik girişimi şüphesi var. Ama iddiaları kanıtlayacak yeterli delil bulunmamaktadır. Şike ve teşvik yapılmıştır diyemeyiz. Sadece teşebbüs şüphesi var diyebiliriz. Aziz Yıldırım net suçludur diyemem. Elimizdeki kanıtları inceledikten sonra Yıldırım'ın suçlu olduğu kanaati bizde oluşmadı
Ve ben inanıyorum ki mahkemeden de aynı sonuç çıkacak, çünkü sen suç atıyorsun karşı tarafa suç yüklüyosun ama elde delil yok. Ortaya koyduğun iddianame ise 3.duruşma haftasına girilen davada gerek sanık ve avukatları gerek tanık beyanları sayesinde delik deşik edilmiş durumda. Eğer birileri çıkıp süreci bulandırma yoluna gitmezse büyük ihtimalle beraat çıkacak.
Acaba o zaman kime sallayacaksınız ? Acayip merak ediyorum. Her zaman söylüyorum ve üzülerek yinelemek zorundayım, Sizlerin adalet beklentisi gerçeklerin ortaya çıkması değil, koşulsuz şartsız Fenerbahçe'nin ceza alması.

Alıntılı Yanıtla