Fikir yürütmek güzeldir, sen sanmıyor olabilirsin Ancak yapılan muamele ortada. Bunu yorumlamak lazım olmayan bir şeyi yorumlamamak lazım
Taksim Galatasaray'ın mekanı yahu izin verilsin de yürüyüşleri başlamadan kavgamı çıksın ? Onu mu istiyorsunuz ? Halkın can güvenliği için en doğru kararı vermek zorundadır emniyet.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Taksim Galatasaray'ın mekanı yahu izin verilsin de yürüyüşleri başlamadan kavgamı çıksın ? Onu mu istiyorsunuz ? Halkın can güvenliği için en doğru kararı vermek zorundadır emniyet.
Taksim kimsenin mekanı değil yav nereden sizin mekan oluyormuş Oraya bir mekan adayacaksak 1 Mayıs 77'de ölen 42 insana adanır. Bu ayrı bir tartışma konusu. Ama Galatasaray'ın demek komik, maçlardan öne orada toplanıyorsun ama orası bir durak, mekan değil.
Taksim kimsenin mekanı değil yav nereden sizin mekan oluyormuş Oraya bir mekan adayacaksak 1 Mayıs 77'de ölen 42 insana adanır. Bu ayrı bir tartışma konusu. Ama Galatasaray'ın demek komik, maçlardan öne orada toplanıyorsun ama orası bir durak, mekan değil.
Taksim, nevizade, istiklal bizim mekanımızdır. Bağdatcaddesi, kadıköy de sizindir. Ne var garip olan ? İngiltere'de de var bu tip taraftar mekanları. Doğal bir durum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eee ne diyeyim o zaman buyursunlar gitsinler Taksim'e sonra olay çıkarsa ''ben dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi'' derim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp