Bunu bir "zafer" ilan etmenin anlamı da yok. Burada eleştirilecek olan Emniyettir. Ancak dediğim gibi yarın miting olmasa da binlerce, onbinlerce Galatasaray taraftarı Taksim'de olacak. Galatasaray Lisesi'nden Metro'ya yürümeyi şanlı bir protesto ilan etmek gülünç olur
Görürsün yarın sıradan bir gün mü yoksa "Büyük" yürüyüş mü olduğunu. Hayır anlamadığım şey biz orda TFF'yi protesto etmeye gidiyoruz size niye bu kadar dokundu bu olay ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Görürsün yarın sıradan bir gün mü yoksa "Büyük" yürüyüş mü olduğunu. Hayır anlamadığım şey biz orda TFF'yi protesto etmeye gidiyoruz size niye bu kadar dokundu bu olay ?
Beni Emniyet'in çifte standartı ilgilendiriyor. Kim nereye kaç kişiyle yürüyorsa yürüsün. Bugun Taksimde 1 milyon'dan fazla insan vardı Devrim mi oldu
Yürüyüşler devrim olsun diye yapılmaz. Tepki gösterilsin diye yapılır.
Sen o cümlemden bu sonucu mu cıkardın
Ben diyorum ki Galatasaray sabaha kadar protesto etsin, 3 ay gece gündüz protesto etsin. Böyle direk laaaap diye mi söyleyeyim? Güneş balkıçla sınavırsa Galatasaray da hedefine ulaşır. İstediğiniz kadar yürüyüş yapın.