ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
@Fernando Gago
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=8800
Yarın Taksim'e bekleriz![]()
ne kadar uzattınız adamlar demokratık haklarını kullanıyor ama taksımde bıze izın vermemıslerdı ayıptır
Sadece sıradan bir yürüyüş
Antalya
Lunapark önü 16:00
Adana
TFF Adana Bölge Müdürlüğü (Gündüz Tekin Onay Tesisleri, Toros Mah.) 17:30
Çanakkale
Galatasaraylılar Derneği 15:30
Balıkesir
Özmerkez Önü 15.00
İzmir
Alsancak GSstore önü 15.00
Ankara
TFF önü 15:45
Samsun
ŞanlıUrfa
11 Nisan stadı önü 15:15
Kayseri
Gaziantep
Demokrasi Meydanı 15:45
Kocaeli
(İstanbula katılıyor, otobüsler için)
Anıtpark 13:00
Bursa
(İstanbul’a katılıyor, otobüsler için)
Kent Meydanı 10:00
Afyon
Anıtpark önü 15:00
Eskişehir
(İstanbul’a katılıyor)
Erzurum
Cumhuriyet Cad. Dumlu AVM önü 17:30
Kahramanmaraş
İl özel idare binası önü 15:45
Malatya
Eski Belediye binası önü 15:45
Almanya, Köln
Konrad Adenauer Ufer 65, 50668 17:00
KKTC, Lefkoşa
KKTC Galatasaraylılar Derneği 18:00
İsveç, Stockholm
Sergels torg 17:30
İsviçre / UEFA Binası
Route de Genève 46, 1260 Nyon 12:30
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim buradan anladığım Play-Off sistemi eleştiriliyor. O da şampiyonluk gitme korkusundan :P
ah ultaraslan ah ispanyada nie yok![]()
yürüyüş ne için yapılıyor ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
BÜYÜK YÜRÜYÜŞLE SON SÖZÜ BİZ SÖYLÜYORUZ!
Yaşanan son gelişmeler ve TFF’nin şikeyi aklama çalışmalarına karşı kaygımızı ve tepkimizi dile getirmek için İstanbul ve büyük kentlerin yanı sıra tüm Avrupa temsilciliklerimizde eş zamanlı olarak gerçekleşecek ultrAslan büyük yürüyüşünde binlerce taraftarımızla bir araya geliyoruz.
Türk futbolunun onuru için her zaman olduğu gibi son sözü yine biz söyleyeceğiz.
Tüm Galatasaraylıları 2 Mayıs Çarşamba Günü saat 16:00’da Galatasaray Lisesi önünde başlayacak büyük yürüyüşümüze katılmaya davet ediyoruz!
Oğuz ALTAY
ultrAslan Başkanı
Ligin en iyi oyununu oynayan sizsiniz de bizim mi haberimiz yok ? Play-off sistemi çıktığından beridir eleştiriliyor.Çıkma amacını ben hala anlayabilmiş değilim.Tabi 9 puanlık farkın 5 olup ardından saçma sapan bir maç yüzünden 2 ye düşmesi moralleri bozdu ama Galatasaray'ın bu oyunuyla şampiyonluğu kaybetmesini kimse beklemiyor ve kimse inanmıyor,gözünüzü açın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benim anlamadığım bu yürüyüş neyi değiştirecek.
Şimdi buradaki yorumları görünce forum diliyle fanatiklik yapabilirim.
- Biz yürüyüş yapıyoruz, bizden başka herkes bu yürüyüşle ilgileniyor.
- Yürüyüş federasyona tepki olarak yapılıyor size niye gocunuyorsunuz.
vs.
vs.
Neyse bunları belki bazı şeyleri yok eder diye yazdım.
Bu yürüyüşü yapanlar Galatasaray şampiyon olunca deli gibi sevinmeyecekler mi? Bu kirli ligde hangi şampiyonluğun hangi değeri vardır. Yani Fenerbahçe, Türk sporundan silinsin, Aziz Yıldırım idam olsun, Galatasaray şampiyon olsun ve Avrupa'ya gitsin. Eee bu sistemin başındakiler kaldığı sürece bunun ne anlamı var. Kirli bir ligde aslan mı olmak istiyoruz yoksa temiz bir ligde 10. olmayı mı? En iyisi biz aslan olalım değil mi?
Yönetim, "Federasyon hemen istifa etmelidir." diyor. Ya etmezse ? Bunun hesabını soran mantıklı taraftardır. Elbetteki tepki gösterilecek elbetteki bunlara karşı değilim ama boş çabalarda zaman kaybıdır.
Sisteme göz yummuşken istersen dünyanın her yerinde toplan, sırf havan olur.![]()
bırakın adamlar yürüsün ayakları açılır neden yorum yapıyorsunuz anlamadım renktaşlar![]()
bu arada ezmekle şampiyonluk olsaydı barçada şuan guardiolanın veda videosu yayınlanmazdı futbol demek gol demek gol atıcaksın![]()
12 Numara gelecek mi bakalım. Yürüyüş yasak deyip gelmiyoruz, izin çıktığı takdirde belrtilen saat ve yerde orada olacağız demişlerdi.
İzin verilmedi diyen 12numaraya cevaben
Oğuz Altay @Oguz_Altay 29sn önce
Bu arada çok soru var bu yönde, Taksim organizasyonumuzla ile ilgili tüm yasal izinler İstanbul Valiliği tarafından alınmıştır!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ağır değildi bence ama neyse seni mi kırıcam değiştirdim kelimeyi cevaben olarak![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Madem izin alınmış, neden belgesini açıklamadılar? Bur tarz izinler sözlü alınmaz, acemilik yapılamaz bu konuda. Oraya giden insanın kaderi ile oynanmaz, suç işlemiş olacak bilmeden.
Taksim'de uzun zamandır bu tarz izinler verilmiyor. En son 2 sene önce gördüğümü hatırlıyorum. Siyasi partilerin yürüyüşleri izinsizdi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı