yürüyüş ne için yapılıyor ?
yürüyüş ne için yapılıyor ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
BÜYÜK YÜRÜYÜŞLE SON SÖZÜ BİZ SÖYLÜYORUZ!
Yaşanan son gelişmeler ve TFF’nin şikeyi aklama çalışmalarına karşı kaygımızı ve tepkimizi dile getirmek için İstanbul ve büyük kentlerin yanı sıra tüm Avrupa temsilciliklerimizde eş zamanlı olarak gerçekleşecek ultrAslan büyük yürüyüşünde binlerce taraftarımızla bir araya geliyoruz.
Türk futbolunun onuru için her zaman olduğu gibi son sözü yine biz söyleyeceğiz.
Tüm Galatasaraylıları 2 Mayıs Çarşamba Günü saat 16:00’da Galatasaray Lisesi önünde başlayacak büyük yürüyüşümüze katılmaya davet ediyoruz!
Oğuz ALTAY
ultrAslan Başkanı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim anlamadığım bu yürüyüş neyi değiştirecek.
Şimdi buradaki yorumları görünce forum diliyle fanatiklik yapabilirim.
- Biz yürüyüş yapıyoruz, bizden başka herkes bu yürüyüşle ilgileniyor.
- Yürüyüş federasyona tepki olarak yapılıyor size niye gocunuyorsunuz.
vs.
vs.
Neyse bunları belki bazı şeyleri yok eder diye yazdım.
Bu yürüyüşü yapanlar Galatasaray şampiyon olunca deli gibi sevinmeyecekler mi? Bu kirli ligde hangi şampiyonluğun hangi değeri vardır. Yani Fenerbahçe, Türk sporundan silinsin, Aziz Yıldırım idam olsun, Galatasaray şampiyon olsun ve Avrupa'ya gitsin. Eee bu sistemin başındakiler kaldığı sürece bunun ne anlamı var. Kirli bir ligde aslan mı olmak istiyoruz yoksa temiz bir ligde 10. olmayı mı? En iyisi biz aslan olalım değil mi?
Yönetim, "Federasyon hemen istifa etmelidir." diyor. Ya etmezse ? Bunun hesabını soran mantıklı taraftardır. Elbetteki tepki gösterilecek elbetteki bunlara karşı değilim ama boş çabalarda zaman kaybıdır.
Sisteme göz yummuşken istersen dünyanın her yerinde toplan, sırf havan olur.![]()