ya ne istiyolar anlamadım bırakın adamlar yürüsün
Dün vali kendisi açıklama yaptı. Bizden izin almalarına gerek yok ama belli bir sayiyi asarsa bizden izin almalari gerekir dedibuyrun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuyalim
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=306607
istanbulda lisenin onunde toplaniyor taraftarlar
![]()
Dünün haberi
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=4439
Açıklama 5-10 dakika önce yapıldı. Resmi sitedir.
Sanırım Vali sayısı az olur diye sorun değil dedi ama sayı fazla olunca vazgeçtiler herhalde.
İzin alındı diyen Ultraslan belgeleri paylaşacaktı. Bekliyoruz.
Aynen, Fenerbahçeli arkadaşlarla birlikte bekliyoruz bizde.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ultraslan yürüyüş düzenlemek istiyorsa 12numara dan ders almalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
abi sende taktın 3 sayfadır 12 numara 12 numara.Tamam anladık efsane 12 numara...
dostum benim takma sebebim 12numara'nın efsaneliği değil, zaten efsanede değil; burada 12numara'ya laf atıp, kendi taraftar grubunu göklere çıkaranlara.. adamlar doğru şeyler söylüyor sadece Fenerbahçeli bir oluşum diye saldırıyorlar. kızma sebebim bu..
12numara olmaz dedi dedi inanmadınız bak ne oldu şimdi![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
o resim izinli olduğunu mu gösteriyor ?
TFF binasına çelenk de bırakılmış. https://twitter.com/#!/hknbltaa/stat...420480/photo/1
Ben izin alınmış dedim mi ? Veya senin mesajında izin kelimesi geçiyor mu ? Ben kimin ders alacağı konusunda yardımcı olması için ekledim bu resmi.Çünkü dün yürüyüş falan yapılmaz deniliyordu.İzinli veya izinsiz biz yürüyüşümüzü yapıyoruz.Ders alması gerekenler alırlar derslerini.
[YOUTUBE="uZmFDLlvinQ"]Protesto[/YOUTUBE]
Vay vay vay![]()
şimdi burada taraftar gruplarını kıyaslamak saçma olur ama 12numara her zaman yürüyüş düzenliyor ve izinli (!).. eğer kurallara uymamayı kendinizce iyi bir şey olarak görüyorsanız o sizin bileceğiniz iş tabii ki.
Last edited by meddah : 02.Mayıs.2012 at 17:51 Reason: Kural 10
Ankara,Afyon,Kayseri,Samsun gibi illerde de yürüyüş yapılıyor.Oradaki TFF binalarına da siyah çelenk bırakılmış.
Sakin ol Cihan![]()
"İsviçre'deki taraftarlarımız Cenevre'de yer alan UEFA Merkez Binası'nın önündeydi"
Onu bunu geçtim, izin alındı alınmadı olayını da geçtim, sadece Fenerbahçe yürüyor diye, miting yapıyor diye bununla dalga geçenler vardı, vicdanları varsa eğer şimdi ne düşünüyorlar? Buraya yazmalarına gerek yok, buraya yine inanmadıkları şeyleri yazabilirler, sadece kendi kendilerine sorsunlar bu durumu, o zaman ben dalga geçiyordum, şimdi niye gurur duyuyorum diye?
"YÜCE ATATÜRK"
Ben kendi adıma konuşayim Fenerin yaptığı yürüyüşler hakkında hiç yorum yapmadım. Banane. Adamlar istediği yere istediği kadar kişiyle yürüsün. Bence bu konu altındaki Fenerlilerinde böyle düşünmesi lazım.
Bu arada ben herhangi bir polis olayına rastlamadım. Sorunsuz bir şekilde devam ediyor sanırım yürüyüş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Demirören AVMler kepenkleri kapatmış.Hayırdır![]()
+1 bende Fenerbahçe yürüyüşlerine birşey demedim...
Bana göre bu yürüyüş de saçma özellikle Avrupa'da olanlar. Bari oraya rezil olmayalım kendi hukuksuzluğumuzla, içimizde çözmeye çalışalım. Türkiye'de yürümek bile dış basına haber olacakken Avrupa'da yürümek bence hoş olmadı...
Size bir şey demiyorum yahu, dalga geçenlere diyorum, bir açıklama yapmanıza gerek yok, demek ki sabır bir yere dayandıktan sonra, bir şekilde örgütlenip tepki gösterilmek gerekiyormuş. Sabır Fenerbahçe taraftarı için fazlasıyla taştığından, bu tarz organizasyonlar da birden fazla oldu. Olabiliyormuş yani.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben anladım dediğini Serkan abi.
Mesela bir arkadaşım vardı yürüyüşlerimizle dalga geçen. Hatta bir yürüyüşe gitmedim diye "Sen ne biçim Fener'lisin" falan diye takılmıştı.
Sonra baktım bugün yürüyüşün resimlerini falan paylaşıyor
Neyin yürüyüşü ben çözemedim hala. Hele Türk futbolu için diyorlar gülüyorum. GS'nin ligte Avrupa ile alakası olmasa acaba yapar mıydı bu yürüyüşü![]()
Bu yürüyüş bir tek bana mı "Fenerbahçe'yi küme düşürmediler." yürüyüşü gibi geldi ?
Yazık. Çok samimi söylüyorum Fenerbahçeliler'in yavaş yavaş tek tip insan olmasına çok üzülüyorum. Sizi belli kesimler nereye yönlendirirse o şekilde düşünmeye başladınız.
Sadece sana öyle gelmiş. Zira bana "Fenerbahçe düşürmediler .s.s" yürüyüşü gibi geldi. Andırıyor en azından.
E gayet sessizsiniz. Aziz Yıldırım için yapılan yürüyüşler Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması üzerine yapmadı taraftarlar. Fenerbahçe mitinglerinin birçoğu Aziz Yıldırım mitingine dönüştü. Bu kadar emin olmanın bir sebebi de "Büyük Alper" olarak bilinen Feder'in büyüklerinden olan abinin, arkadaşımın amcası olmasıdır. Arkadaşımın anlatmasıyla değil kendi gördüklerimle konuşuyorum. Boş atıp dolu tutturmaya çalışmıyorum yani.
Kimse bana "bak bu böyle böyle oldu." diye de anlatmadı. İki yönden de bakarak ben bu karara varıyorum. Ama ben çok nadir Fenerbahçeli gördüm Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'laşmasına karşı çıkan.