Sayfa 149 / 578 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
4,441 ile 4,470 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya ne istiyolar anlamadım bırakın adamlar yürüsün

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dün vali kendisi açıklama yaptı. Bizden izin almalarına gerek yok ama belli bir sayiyi asarsa bizden izin almalari gerekir dedi buyrun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuyalim

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=306607

istanbulda lisenin onunde toplaniyor taraftarlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Dün vali kendisi açıklama yaptı. Bizden izin almalarına gerek yok ama belli bir sayiyi asarsa bizden izin almalari gerekir dedi buyrun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuyalim http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=306607
    Dünün haberi

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=4439

Açıklama 5-10 dakika önce yapıldı. Resmi sitedir.

Sanırım Vali sayısı az olur diye sorun değil dedi ama sayı fazla olunca vazgeçtiler herhalde.

İzin alındı diyen Ultraslan belgeleri paylaşacaktı. Bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aynen, Fenerbahçeli arkadaşlarla birlikte bekliyoruz bizde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ultraslan yürüyüş düzenlemek istiyorsa 12numara dan ders almalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi sende taktın 3 sayfadır 12 numara 12 numara.Tamam anladık efsane 12 numara...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    abi sende taktın 3 sayfadır 12 numara 12 numara.Tamam anladık efsane 12 numara...
    dostum benim takma sebebim 12numara'nın efsaneliği değil, zaten efsanede değil; burada 12numara'ya laf atıp, kendi taraftar grubunu göklere çıkaranlara.. adamlar doğru şeyler söylüyor sadece Fenerbahçeli bir oluşum diye saldırıyorlar. kızma sebebim bu..

12numara olmaz dedi dedi inanmadınız bak ne oldu şimdi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ultraslan yürüyüş düzenlemek istiyorsa 12numara dan ders almalı.
    https://twitter.com/#!/denizmol/stat...449856/photo/1

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o resim izinli olduğunu mu gösteriyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

TFF binasına çelenk de bırakılmış. https://twitter.com/#!/hknbltaa/stat...420480/photo/1

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    o resim izinli olduğunu mu gösteriyor ?

Ben izin alınmış dedim mi ? Veya senin mesajında izin kelimesi geçiyor mu ? Ben kimin ders alacağı konusunda yardımcı olması için ekledim bu resmi.Çünkü dün yürüyüş falan yapılmaz deniliyordu.İzinli veya izinsiz biz yürüyüşümüzü yapıyoruz.Ders alması gerekenler alırlar derslerini.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

[YOUTUBE="uZmFDLlvinQ"]Protesto[/YOUTUBE]

Vay vay vay

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şimdi burada taraftar gruplarını kıyaslamak saçma olur ama 12numara her zaman yürüyüş düzenliyor ve izinli (!).. eğer kurallara uymamayı kendinizce iyi bir şey olarak görüyorsanız o sizin bileceğiniz iş tabii ki.
    Last edited by meddah : 02.Mayıs.2012 at 17:51 Reason: Kural 10

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ankara,Afyon,Kayseri,Samsun gibi illerde de yürüyüş yapılıyor.Oradaki TFF binalarına da siyah çelenk bırakılmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sakin ol Cihan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ankara,Afyon,Kayseri,Samsun gibi illerde de yürüyüş yapılıyor.Oradaki TFF binalarına da siyah çelenk bırakılmış.
    Aynen öyle. Yürüyüşümüzü yaptık. Çelengimizi bıraktık.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"İsviçre'deki taraftarlarımız Cenevre'de yer alan UEFA Merkez Binası'nın önündeydi"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu bunu geçtim, izin alındı alınmadı olayını da geçtim, sadece Fenerbahçe yürüyor diye, miting yapıyor diye bununla dalga geçenler vardı, vicdanları varsa eğer şimdi ne düşünüyorlar? Buraya yazmalarına gerek yok, buraya yine inanmadıkları şeyleri yazabilirler, sadece kendi kendilerine sorsunlar bu durumu, o zaman ben dalga geçiyordum, şimdi niye gurur duyuyorum diye?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben kendi adıma konuşayim Fenerin yaptığı yürüyüşler hakkında hiç yorum yapmadım. Banane. Adamlar istediği yere istediği kadar kişiyle yürüsün. Bence bu konu altındaki Fenerlilerinde böyle düşünmesi lazım.

Bu arada ben herhangi bir polis olayına rastlamadım. Sorunsuz bir şekilde devam ediyor sanırım yürüyüş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Demirören AVMler kepenkleri kapatmış.Hayırdır

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben kendi adıma konuşayim Fenerin yaptığı yürüyüşler hakkında hiç yorum yapmadım. Banane. Adamlar istediği yere istediği kadar kişiyle yürüsün. Bence bu konu altındaki Fenerlilerinde böyle düşünmesi lazım.

Bu arada ben herhangi bir polis olayına rastlamadım. Sorunsuz bir şekilde devam ediyor sanırım yürüyüş.
    +1 bende Fenerbahçe yürüyüşlerine birşey demedim...

Bana göre bu yürüyüş de saçma özellikle Avrupa'da olanlar. Bari oraya rezil olmayalım kendi hukuksuzluğumuzla, içimizde çözmeye çalışalım. Türkiye'de yürümek bile dış basına haber olacakken Avrupa'da yürümek bence hoş olmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Size bir şey demiyorum yahu, dalga geçenlere diyorum, bir açıklama yapmanıza gerek yok, demek ki sabır bir yere dayandıktan sonra, bir şekilde örgütlenip tepki gösterilmek gerekiyormuş. Sabır Fenerbahçe taraftarı için fazlasıyla taştığından, bu tarz organizasyonlar da birden fazla oldu. Olabiliyormuş yani.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Size bir şey demiyorum yahu, dalga geçenlere diyorum, bir açıklama yapmanıza gerek yok, demek ki sabır bir yere dayandıktan sonra, bir şekilde örgütlenip tepki gösterilmek gerekiyormuş. Sabır Fenerbahçe taraftarı için fazlasıyla taştığından, bu tarz organizasyonlar da birden fazla oldu. Olabiliyormuş yani.
    Ben anladım dediğini Serkan abi.

Mesela bir arkadaşım vardı yürüyüşlerimizle dalga geçen. Hatta bir yürüyüşe gitmedim diye "Sen ne biçim Fener'lisin" falan diye takılmıştı.

Sonra baktım bugün yürüyüşün resimlerini falan paylaşıyor

Neyin yürüyüşü ben çözemedim hala. Hele Türk futbolu için diyorlar gülüyorum. GS'nin ligte Avrupa ile alakası olmasa acaba yapar mıydı bu yürüyüşü

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Ben anladım dediğini Serkan abi.

Mesela bir arkadaşım vardı yürüyüşlerimizle dalga geçen. Hatta bir yürüyüşe gitmedim diye "Sen ne biçim Fener'lisin" falan diye takılmıştı.

Sonra baktım bugün yürüyüşün resimlerini falan paylaşıyor

Neyin yürüyüşü ben çözemedim hala. Hele Türk futbolu için diyorlar gülüyorum. GS'nin ligte Avrupa ile alakası olmasa acaba yapar mıydı bu yürüyüşü
    Türk Futbolundaki şikeyi ve buna göz yumanları protesto yürüyüşü diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yürüyüş bir tek bana mı "Fenerbahçe'yi küme düşürmediler. " yürüyüşü gibi geldi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu yürüyüş bir tek bana mı "Fenerbahçe'yi küme düşürmediler. " yürüyüşü gibi geldi ?
    Yazık. Çok samimi söylüyorum Fenerbahçeliler'in yavaş yavaş tek tip insan olmasına çok üzülüyorum. Sizi belli kesimler nereye yönlendirirse o şekilde düşünmeye başladınız.

Sadece sana öyle gelmiş. Zira bana "Fenerbahçe düşürmediler .s.s " yürüyüşü gibi geldi. Andırıyor en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yazık. Çok samimi söylüyorum Fenerbahçeliler'in yavaş yavaş tek tip insan olmasına çok üzülüyorum. Sizi belli kesimler nereye yönlendirirse o şekilde düşünmeye başladınız.
    Bu konuda ben de derin bir üzüntü duyuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Sadece sana öyle gelmiş. Zira bana "Fenerbahçe düşürmediler .s.s " yürüyüşü gibi geldi. Andırıyor en azından.
    Yavaş yavaş tek tip insan olmakta zarar yok bence.

Ama sen her duyduğuna inanır neden 58'e tepki vermediniz demek şike var gibilerinden tepki verirsen,son üzüntün anlamsız olur,sadece düşenin halinden anlayan düşen olursun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kim sessiz ? Zihniyetlere çürük diye laf ediyorsun ama direk yalanlar üzerine gerçeklik yaratmışsın onu değerlendiriyorsun. İlle anlatayım mı şunlar şunlar yapıldı diye ? Sana ne anlatıldıysa çok yanlış anlatılmış. Biraz etrafına kim haklı kim haksız yönünden değil de kim ne yapıyor diye bak.
    E gayet sessizsiniz. Aziz Yıldırım için yapılan yürüyüşler Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması üzerine yapmadı taraftarlar. Fenerbahçe mitinglerinin birçoğu Aziz Yıldırım mitingine dönüştü. Bu kadar emin olmanın bir sebebi de "Büyük Alper" olarak bilinen Feder'in büyüklerinden olan abinin, arkadaşımın amcası olmasıdır. Arkadaşımın anlatmasıyla değil kendi gördüklerimle konuşuyorum. Boş atıp dolu tutturmaya çalışmıyorum yani.

Kimse bana "bak bu böyle böyle oldu." diye de anlatmadı. İki yönden de bakarak ben bu karara varıyorum. Ama ben çok nadir Fenerbahçeli gördüm Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'laşmasına karşı çıkan.

Mesaj Yetkileri