semih o golu atsaydi cok buyuk seyler olcakti cunki ofsaytti![]()
semih o golu atsaydi cok buyuk seyler olcakti cunki ofsaytti![]()
Almeidaaa 1-0 Bu sefer yemeyin bari![]()
Anıl kardeşim sen nesin yagolü var dedin attı adam
konuşuyonuz mu
![]()
Almeida atti 1-0 anil tebrikler bildin![]()
almeidanın ismini 1 kez duydum gol oldu![]()
Devamı var![]()
ilk yarı yemiyeydik iyiydi
emre oynayaydı iyiydi
Çok zevksizdi ilk yarı top genel olarak bizde olsada net pozisyonumuz yoktu. Bu gol bence takımı açıcaktır Aykut Hoca içerde takımı gazlar. 2-1 , 3-1 gibi bi galibiyet bekliyorum en kötü 1-1 biteceğini düşünüyorum maçın.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Takımda paslaşmalar rezalet. Oyun falan oynamadan gol attık. Tek sevindirici olan bu. Allahtan ilk yarı biterken attık yoksa Fener yine atardı hemen. Çok güzel dakikada geldi gol.
Şöyle bir şey var; Quaresma kesinlikle Almeida'yı kayırıyor. Ben böyle asistleri başka birine yaptığını henüz görmedim. Almeida orada olmasaydı kaleye vururdu yüzde yüz eminim.
FM Gazetesi
Egemeni oyundan çıkarınKazayla atıcak şimdi yine
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben gol atamaz demedim yürüyecek hali yoktur dedim
Bu futbolun hakikaten adaleti yok arkadaş![]()
Beşiktaş' ın golünde 2 futbol tekniği öğrendik.
1- Topa nasıl kafa vurulur (Almeida)
2- Topa nasıl kafa vurulmaz( GG)
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçe savunması Quaresma'yı tek adamla savunma hatasına düştü.İki kişi karşılasalardı muhtemelen gol olmayacaktı.
So what?
Saike
Gökhan orada topa kafa vurmakla hata yaptı göğüsüyle alabilirdi topu ama çizgiden kafayla çıkartmaya alışkın olduğundan refleks heralde. Ellerinizi koruyarak çizgiden kafanızın daha aşağısı bölgesine gelen topu çıkartabileceğinizi düşünüyorsanız futbolcu olsaymışsınız keşke.
Anıl abi zaten koşar demedi Almeida'nın sürprizi var dedi SaLviO nickli arkadaş da onun yürüyecek hali yoktur dedi.Yani gol atamayacağını kastetti açık açık.Gerçi hakankor adlı arkadaşın öyle alıntı yapması hoş olmamış tabi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Q7 kaç top kaybetti en sonunda farklılığını konuşturabildi. Simao yine etkisiz. Generl olarak Beşiktaş da kötü...
Fenerbahçe'de Stoch'un kanadı iyi işliyor gibi. Alex de var zaten, Emre de girerse daha da üstünlüğü ele geçirirler. Temel problem defanstan top çıkaramamak gibi takımda, iyi de oynamıyorlar zaten...
Emre ve Bienvenu ikilisi girerse simdi maçı alma şansımız yükselir.
Ben bu golün iyi olduğunu düşünüyorum dakika 20-30 civarı gol yesek iyi olur dedim çünkü takım bazen golü yiyince kendine geliyor.