Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 36.84%
  • Berabere biter

7 18.42%
  • Fenerbahçe kazanır

17 44.74%
Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 333 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2007

Yok artık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok artık ya kaçan şeylere bak. Allah'tan 1-0.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Adamlar çatır çatır poziyon buluyor, biz boş boş top çeviriyoruz ya.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Topu ayağında bulunduran taraf Fenerbahçe golü atan Beşiktaş. Ben onu Fenerbahçe için söylemiştim bir arkadaş futbolun adaleti yok falan demişti o yüzden kendimle çelişmiyorum yani
    Anlatılanlara göre Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı oynadığı futbolu oynamıyoruz değil mi ? Benzetmede yersizlik . Tek amaç içinde kalmış o duyguyu dışa vurmak .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

85 te yan hakemden çok büyük hata

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Anlatılanlara göre Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı oynadığı futbolu oynamıyoruz değil mi ? Benzetmede yersizlik . Tek amaç içinde kalmış o duyguyu dışa vurmak .

O kadar tuhaf benzetilmeler yapılıyor ki forumda bu benzetme hiçte yersiz değil bence. O yorumu ilk yarı için yapmıştım bu arada ilk yarıda Beşiktaş'ın hiç pozisyonu yoktu neredeyse Fenerbahçe iyi oynuyordu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bu arada sen dedikten sonra bi daha izledim, bi daha izledim, bi daha izledim o pozisyon tertemiz ofsayt.
    nerden ızledın abı tekrarı ben tekrar bakiyim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sonuç olarak futbolun skor oyunu olduğu konusunda emin olman dileğiyle . Bir maç için değil , her maçta böyledir , skor belirler herşeyi . İşin doğrusu zaten o , ama içinde kalmış duyguyu bu şekilde dışa vurma çabanı gereksiz buldum .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    85 te yan hakemden çok büyük hata
    emrenin semihe attigi pasi diceksin galiba oda ofsayt

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

4 dklık uzatma neye verildi ? 2. yarının başlarını kaçırmıştım o sıra bişeyler mi oldu ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    emrenin semihe attigi pasi diceksin galiba oda ofsayt
    aurelio girmeden önceki pozisyon bana değil geldi buda mı ofsayt

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    aurelio girmeden önceki pozisyon bana değil geldi buda mı ofsayt
    evet oda ofsayt emrenin savunma arkasina attigini diyosun ben onu diorm cunki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçta puan kaybını yaptık şu önümüzde ki 2 deplasmandan birinde puan kaybı hakkımız vardı onuda bu maçta kullanmak kötü oldu umarım Trabzon'da kazanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ve besiktas yendi 1-0

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sonuç olarak futbolun skor oyunu olduğu konusunda emin olman dileğiyle . Bir maç için değil , her maçta böyledir , skor belirler herşeyi . İşin doğrusu zaten o , ama içinde kalmış duyguyu bu şekilde dışa vurma çabanı gereksiz buldum .

Alakası bile yok şu söylediğinin düşüncelerim ile. Peki niye direk bu düşünceye kapılıyorsun. Yani niye Fenerbahçe Galatasaray maçında takılıp kalayım o maç çoktan geçti. Sadece o maçta yapılan bir yorum geldi aklıma futbolun adaleti yok diye. O maç konusunda iyi oynayana değil üç puan alana kupa veriyorlar denmişti. Şimdide bir üye futbolun adaleti yok deyince onu söyledim herhangi bir art niyet yoktu orada. Ayrıca her maçta bir takım topu ayağında tutup üstüne iyi oynayıp mı yeniliyor?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği maç. Almeida reyize güvenimiz tam.
    Güvenimi boşa çıkarmadın , ADAMSIN Almeida ! Emeğine ruhuna çabana sağlık Beşiktaş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bana istediğinizi deyin bukalemun falan deyin ama sadece şunu demek istiyorum ben ; Senin ben canını yerim ALMEIDA

Tebrikler Beşiktaş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Birşey değişmedi bu hafta düşünecek olursak . Ama önce Galatasaray puan kaybı yaşadığı için , fırsat tepmiş olduk .

Buradan , en önemli virajı dönemeyen oyuncularımıza selam eder , işin Kadıköy'e kalmasını umut ederim . Esen kalın .

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hafta sonu kazanamazsak olay biter ama unutmayın

en önemli maç yarın çağlayanda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Besiktas'i tebrik ediyorum. Yalniz Egemen'in olimpiyatlara falan katilmasi lazim iyi atliyo.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler Beşiktaş.Haketti ve kazandı.Fenerbahçe 3 haftadır yokları oynuyor.Şans faktörü olmasa şu an çoktan şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı ve kazandı.Daha farklı da olabilirdi ama olmadı.Kadın taraftarlar erkeklerden çok küfür etti bu maç

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Almedia maşallah very very big cat

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi yalan yok Fenerbahçe sanki şampiyon olmuş gibi oynuyordu çok rahattılar gördüler günlerini açıkcası Beşiktaş çok kaçırdı Holosko'dur Almeida'dır yenemeseler çok söverlerdi bunlara

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonunda canına yandığımının Süper Final'i ilk defa yüzümüze güldü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beklediğim maç geldi. Fener kaybetse kaybetse bu maç puan kaybeder diyordum. Gerçi son maç beşiktaş bana pek umut vermedi ama belli olmaz
    Tebrikler Beşiktaş

Tebrikler Başiktaş'a, malesef çok boş bir oyun oynadık, Beşiktaş topa sahip olamadı ama bir çok pozisyon buldu, hemde bazıları çok netti. Sow olsaydı daha çok pozisyon bulabilirdik. Hatta Caner olsaydı en azından yapacağı koşularla bi hareket katabilirdi.
    Burak

İlk yarı sonunda gelen gol dengeleri bozdu, ikinci yarı Fenerbahçe gol için yüklendikçe kendi sahasında büyük boşluklar oluştu. Çok önemli gol fırsatları yakaladı ev sahibi ekip ama gerek bireysel beceriksizlik, gerekse Volkan'ın kurtarışları farkın açılmasını engelledi. Beşiktaş adına maçın adamı Egemen, Fenerbahçe adına da Volkan.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

iyi oldu bu ya artık 1 hafta play off ile ilgili haber duymucaz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Alakası bile yok şu söylediğinin düşüncelerim ile. Peki niye direk bu düşünceye kapılıyorsun. Yani niye Fenerbahçe Galatasaray maçında takılıp kalayım o maç çoktan geçti. Sadece o maçta yapılan bir yorum geldi aklıma futbolun adaleti yok diye. O maç konusunda iyi oynayana değil üç puan alana kupa veriyorlar denmişti. Şimdide bir üye futbolun adaleti yok deyince onu söyledim herhangi bir art niyet yoktu orada. Ayrıca her maçta bir takım topu ayağında tutup üstüne iyi oynayıp mı yeniliyor?
    Hayır , bir takım kazanıyorsa , oynadığı güzel futbol tuz biber olur sevince . Ama kaybediyorsa , iyi de oynasa , kaybetmiştir . Uzatmanın anlamı yok . O maçta futbolun adaleti yok diyenle burada diyen aynı kişi değilse , yersizliği de tartışmaya gerek yok . Aynı kişiyse , uzatan benimdir , özür dilerim ; aynı kişi değilse bilemem . Cevap vermeyeceğim daha , teşekkür ederim vaktini ayırıp cevapladığın için .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun tüm Fenerlilere. Demek ki hiç bir şeyi garanti görmeyecekmişsin :]
    FM Gazetesi

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri