Yok artık![]()
Yok artık![]()
Yok artık ya kaçan şeylere bak. Allah'tan 1-0.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adamlar çatır çatır poziyon buluyor, biz boş boş top çeviriyoruz ya.
Burak
85 te yan hakemden çok büyük hata
Sonuç olarak futbolun skor oyunu olduğu konusunda emin olman dileğiyle . Bir maç için değil , her maçta böyledir , skor belirler herşeyi . İşin doğrusu zaten o , ama içinde kalmış duyguyu bu şekilde dışa vurma çabanı gereksiz buldum .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
4 dklık uzatma neye verildi ? 2. yarının başlarını kaçırmıştım o sıra bişeyler mi oldu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçta puan kaybını yaptık şu önümüzde ki 2 deplasmandan birinde puan kaybı hakkımız vardı onuda bu maçta kullanmak kötü oldu umarım Trabzon'da kazanırız.
Ve besiktas yendi 1-0
Alakası bile yok şu söylediğinin düşüncelerim ile. Peki niye direk bu düşünceye kapılıyorsun. Yani niye Fenerbahçe Galatasaray maçında takılıp kalayım o maç çoktan geçti. Sadece o maçta yapılan bir yorum geldi aklıma futbolun adaleti yok diye. O maç konusunda iyi oynayana değil üç puan alana kupa veriyorlar denmişti. Şimdide bir üye futbolun adaleti yok deyince onu söyledim herhangi bir art niyet yoktu orada. Ayrıca her maçta bir takım topu ayağında tutup üstüne iyi oynayıp mı yeniliyor?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bana istediğinizi deyin bukalemun falan deyin ama sadece şunu demek istiyorum ben ; Senin ben canını yerim ALMEIDA![]()
Tebrikler Beşiktaş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Birşey değişmedi bu hafta düşünecek olursak . Ama önce Galatasaray puan kaybı yaşadığı için , fırsat tepmiş olduk .
Buradan , en önemli virajı dönemeyen oyuncularımıza selam eder , işin Kadıköy'e kalmasını umut ederim . Esen kalın .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
hafta sonu kazanamazsak olay biter ama unutmayın
en önemli maç yarın çağlayanda
Besiktas'i tebrik ediyorum. Yalniz Egemen'in olimpiyatlara falan katilmasi lazim iyi atliyo.
Tebrikler Beşiktaş.Haketti ve kazandı.Fenerbahçe 3 haftadır yokları oynuyor.Şans faktörü olmasa şu an çoktan şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı ve kazandı.Daha farklı da olabilirdi ama olmadı.Kadın taraftarlar erkeklerden çok küfür etti bu maç![]()
Almedia maşallah very very big cat![]()
Şimdi yalan yok Fenerbahçe sanki şampiyon olmuş gibi oynuyordu çok rahattılar gördüler günleriniaçıkcası Beşiktaş çok kaçırdı Holosko'dur Almeida'dır yenemeseler çok söverlerdi bunlara
![]()
Sonunda canına yandığımının Süper Final'i ilk defa yüzümüze güldü.
Tebrikler Başiktaş'a, malesef çok boş bir oyun oynadık, Beşiktaş topa sahip olamadı ama bir çok pozisyon buldu, hemde bazıları çok netti. Sow olsaydı daha çok pozisyon bulabilirdik. Hatta Caner olsaydı en azından yapacağı koşularla bi hareket katabilirdi.
Burak
İlk yarı sonunda gelen gol dengeleri bozdu, ikinci yarı Fenerbahçe gol için yüklendikçe kendi sahasında büyük boşluklar oluştu. Çok önemli gol fırsatları yakaladı ev sahibi ekip ama gerek bireysel beceriksizlik, gerekse Volkan'ın kurtarışları farkın açılmasını engelledi. Beşiktaş adına maçın adamı Egemen, Fenerbahçe adına da Volkan.
iyi oldu bu ya artık 1 hafta play off ile ilgili haber duymucaz![]()
Hayır , bir takım kazanıyorsa , oynadığı güzel futbol tuz biber olur sevince . Ama kaybediyorsa , iyi de oynasa , kaybetmiştir . Uzatmanın anlamı yok . O maçta futbolun adaleti yok diyenle burada diyen aynı kişi değilse , yersizliği de tartışmaya gerek yok . Aynı kişiyse , uzatan benimdir , özür dilerim ; aynı kişi değilse bilemem . Cevap vermeyeceğim daha , teşekkür ederim vaktini ayırıp cevapladığın için .
Geçmiş olsun tüm Fenerlilere. Demek ki hiç bir şeyi garanti görmeyecekmişsin :]
FM Gazetesi