Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )
...
kendi adıma konusayım; Aykut hoca asla gitsin istemem ne durumda olursak olalım, hele kovularak falan imkansız. bence birçok Fenerbahçeli de benim gibi düşünüyordur. bu adam geçen sene 18 de 17 yaparken kraldı da şimdi mi soytarı oldu. yapmayın etmeyin yahu. takımı, hocayı eleştirecek zaman değil. en büyük maç yarın Çağlayan da olacak, başkanı alalım. sonra bu konular konuşulur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ALmeida nın pozisyonundan sonra bir an Dejavu yaşıyorum sandım. Maç sonunda da aynı Dejavuyu yaşamasak dedim içimden. Hakettiğimiz bir gaLibiyeti aLdık. HakemLer maçı yönetmesi gerektiği gibi yönettiğinde herşey daha güzeL oLuyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yalniz semihin vurdugu gol olsaydi ne yaygara kopardi 213213 metre ofsaytti cunki hakemler çalmadi ofsayt![]()
Tekrar söylüyorum ben maçta hakem iyiydi veya kötüydü, şunu yaptı bunu yaptı demiyorum, hata aramak istersen irdelemek istersen çok şey çıkarırsın ama bu senin başarısız olduğun gerçeğini örtmez.
Ne yazık ki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu konum yüzünden kazandığı her maçtan sonra hakemlerin yaptıkları didik didik incelenir, attığı golden 2-3 dakika önce verilmeyen faullere bile "O verilseydi fener yenilecekti" diye über yorumlar süslenir. 1-2 mesaj önce dediğim gibi ben gündemi ve yaşananları takip etmeyi seviyorum, yeri gelir bunu taraflı da yaparım, tarafsızım diyemem. Ama bu gerçeği göz ardı etmemek gerek.
Maç berabere devam ederken yanımdaki adamlar bile Fırat Aydınus'a sallıyordu, daha önceki maçlarda başınıza gelen hakem hatalarının da etkisi var tabi. Bir ihtimal ama şu maçı kazansaydık bence hakemin konuşulma yüzdesi %51 olurdu. Bu bana göre böyle, aksi düşünceye de saygı duyarım : )
...
...
şu topu atamadımı semih
...
Beşiktaş farkı kaçırdı. Ama bu demek değil ki iyi oynuyor. Veli, Ekrem gibi adamlarla olmaz bu iş. Geldigi günden beri söylüyorum Veli futbolcu falan degil. Çok gereksiz. Onun yerine Pektemek oynasa Beşiktaş bugün fark atardı. Savunma yapacak bir takım değil Beşiktaş. Ligin ilk yarısındaki gibi hücum yapmalı. Quaresma çok çabaladı. Attırdı bir tane. Daha basit oynasa atabilirdi de. Almeida çok etkiliydi ama son vuruş eksiği var bu adamın karşı karşıya çok kaçırıyor.. Hakem de gayet iyiydi. En büyük hatası Q7 ile Bekir'in pozisyonuydu bence. Korner olmalıydı karar. Onun dısında büyük bir hatası yok bence.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok yazık oldu. Bu maçta alacağımız bir galibiyet bize 1 mağlubiyet lüksü ve rahatlığı verecekti. İlk yarının sonundaki gole kadar 2 tarafında fazla pozisyon bulamadığı ortada bir maç vardı. Belki öyle devam etse daha avantajımıza olabilirdi. Ancak geride başladığımız 2. yarıda kötüydük. Özellikle hem rakibe pozisyon verdik hem de hücumda etkin olamadık. Burası önemli bir problemdi. Risk almışsan ilerde pozisyon bulman lazım. Geride verilen pozisyonlar da doğal karşılanabilir. Ancak biz oyunun 2 yönünde de kötüydük. Şampiyonluk şansımız hala devam ediyor, sadece önemli bir avantajı kaybettik.
Tebrikler Beşiktaş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Var var, Quaresma'nın el-kol hareketleriyle de itirazını şiddetlendirdiği bir pozisyon var. Cristian'dan topu çaldı ama hakem faul var dedi, sonrasında 3 pasta Fenerbahça gol pozisyonuna girdi. Quaresma temiz bir şekilde topu çalmıştı.
Fenerbahçe'de Stoch'a atılan bir pas vardı ofsayt nedeniyle kesilen, tekrarlarında olmadığı göründü.
Maçın son dakikalarında çok daha net bir pozisyonda yine ofsayt bayrağı kalktı, oysa Egemen bozuyordu ofsaytı, ciddi bir gol şansı olabilirdi. Bir de Mocna Mora'nın söylediği Quaresma'nın topu kornere çıkması için perdelediği an. İki rakip oyuncu topa hamlede bulunmaya çalışıyor top dışarı çıkmasın diye, Quaresma perdeleme yapıyor ama aut kararı veriliyorE sonrasında oyuncu sinirleniyor tabi. Ayrıca o iki pozisyonda Quaresma kart görebilirdi, Fırat Aydınus uyarıyla geçiştirdi.
Maçta Beşiktaş 299 olumlu pas, Fenerbahçe 526 olumlu pas yapmış
messisiz xavisiz iniestasız busqestsiz villasız alexissiz abidalsiz dani alvessiz piquesiz puyolsuz valdezsiz barça gibiyiz![]()
![]()
...
Bu gece mactan sonra kordonda otururken, sahil yolundan bir araba gecti. Baktik, biri arabanin sanrufundan BJK bayragi salliyor. Kendisi gorunmuyor amaTam bizim oturdugumuz yerden gecerken eleman disari firladi, uzerinde GS formasi elinde BJK bayragi sallaya sallaya gecti onumuzden
Cok gulduk yalniz, bu nedir abi.