Galatasaray'ın puan kaybından sonra puan kaybedebileceğimizi düşünmüştüm ben de, Galatasaray kazansa belki bu maçın sonucu da farklı olurdu.
Takımda aynı anda 1 oyuncu kötü oynarsa bu telafi edilebilir, 2 oyuncu oynarsa nispeten bu da telafi edilebilir ama bu sayı artarsa galibiyet zorlaşır.
Alex neredeyse hiç yoktu maç boyu, Galatasaray maçında da sakatlandıktan sonra oyundan çıkana kadar hiç katkı sağlayamamış, aksine takıma zarar vermişti.
Dün akşam da aynı öyleydi, Semih'in de gördüğüm en ama en kötü oyununu sergilemesi, pozisyon açısından kısır bir maç olmasını sağladı. Ne olursa olsun, bir oyuncunun bu kadar her topu kaybedecek performans sergilememesi gerekiyor.
Gökhan'ın sakatlığı etkili oldu bence, orada Gökhan çıkmayacaktı, belki Alex çıkacaktı ama Gökhan sakatlanınca, değişiklikten de hoca vazgeçmeyince böyle oldu.
Önce bu maçı biz oynamış olsaydık ve sonra Galatasaray puan kaybetmiş olsaydı, memnun olurduk şu anda. Hala kalan 3 maçı kazanıp 2 kupayı kaldırma şansımız sürüyor. Takımın fazla rahat oyunu sergilemeyeceğini düşünüyorum çünkü bu haklarını kullandılar.
Denklem basit; 3 Galibiyet=2 Kupa.