1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Disco

"Türk futbolunun ya da Türk sporunun temizlenmesi kimsenin umrunda değil."

Türk futbolunu temizlemek sadece Fenerbahçe'yi yargılamaktan geçiyorsa, buyrun temizleyin : ) Aziz Yıldırım daha ilk duruşmada ; eğer bir şeyler ortaya çıkarmak, temizlemekse niyet, Herkes buraya gelsin dediğinde yöneticiler tutuşmuştu, keşke amaç Türk futbolunu temizlemek olsaydı da bizde destekleseydik, Amacın farklı olduğunu ben görürüm ama sen göremezsin. Çünkü benim olaylara baktığım yerle senin olaylara baktığın yer siyah ve beyaz gibi. Milletin neyi nasıl yaptığı bırak da milletin derdi olsun .
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @Disco

"Türk futbolunun ya da Türk sporunun temizlenmesi kimsenin umrunda değil."

Türk futbolunu temizlemek sadece Fenerbahçe'yi yargılamaktan geçiyorsa, buyrun temizleyin : ) Aziz Yıldırım daha ilk duruşmada ; eğer bir şeyler ortaya çıkarmak, temizlemekse niyet, Herkes buraya gelsin dediğinde yöneticiler tutuşmuştu, keşke amaç Türk futbolunu temizlemek olsaydı da bizde destekleseydik, Amacın farklı olduğunu ben görürüm ama sen göremezsin. Çünkü benim olaylara baktığım yerle senin olaylara baktığın yer siyah ve beyaz gibi. Milletin neyi nasıl yaptığı bırak da milletin derdi olsun .
    1994 yılında, Başbakan Tansu Çiller’in ABD’deki serveti ortaya çıkartılmıştı.

Hükümet düşmek üzereydi.

DYP’nin koalisyon ortağı SHP ve Genel Başkanı Murat Karayalçın ve de şimdi CHP kurmayı olan Nihat Matkap, geceyarısı bir operasyonla, Meclis gündemine sadece Çiller’in değil, “gelmiş geçmiş tüm başbakanların servetinin araştırılması” numarasını oturtmuşlardı.

Umur Talu yazısından alıntıdır.

Ee ne oldu şimdi. Diğerlerinin hesaplarını ortaya çıkaralım da Çiller'in hesabının olduğu yanlışını ne örtecek.

Mesaj Yetkileri