Sayfa 142 / 447 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
4,231 ile 4,260 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

TV8 muhabiri Yavuz Oymak.
    https://twitter.com/yavuzoymak

Yaşananlar rezalet!!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok büyük hesaplar dönüyor, mağdur olan Aziz Yıldırım ve taraftardır, ha bir de emekleri çalınan futbolcularımız. Bu yaşananlar bırak futbolu, en ağır siyasi krizlere bile yakışmıyor ki konumuz spor, futbol!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Daha neyi bekliyorlar anlamıyorum.Muhasebe müdürü bile serbest bırakılıyorsa ne bekleniyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TV8 program yapımcısı açıkladı o resimdeki kişi tv8 muhabiri değil ancak tv8 muhabiri de yaralanmış, hastanede tedavisi yapılmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.htspor.com/diger/haber/739791-skandal

Kürek takımında skandal.Bu yeni bir haber dimi daha önce görmedim sanki ben?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    "Sarı-Lacivertli kulübün sporcularını yurtdışına götürmek için her iki kulüpten de muvaffakat aldığı ancak kulüplerin bu izni Fenerbahçe adına değil, kendi kulüpleri adına yarışılması için verdiği belirlendi. Kırkpınar Kulübü Başkanı Fatih Fil, “Muhammet Canşi bizim lisanslı sporcumuz. Kulüp olarak faaliyetlerimizi Fenerbahçe’nin desteğiyle yapıyoruz. Açık yarış olduğu için Canşi’nin Fenerbahçe ile gitmesine izin verdik. Fakat Fenerbahçe adına yarıştığını bilmiyorduk” diye konuştu.

Kalınladığım kısmı söyleyip gerisinden dert yanmak ?

"NALGA OLAYINI HATIRLATTI
    Kürekte yaşanan olay, akıllara üç yıl önce basketbolda meydana gelen ‘Cemal Nalga’ skandalını getirdi. 2009 yılında Galatasaray Cafe Crown basketbol takımının 5 maç cezalı oyuncusu Cemal Nalga’nın, sezon öncesi hazırlık maçlarında takımın diğer basketbolcusu Tufan Ersöz’ün formasıyla oynadığı ortaya çıkmıştı."

İki olay arasında o kadar benzerlik var ki ben 7 farkı bulamadım Liselimedyam benim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O konuda saçmalamışlar resmen evet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kulüpten Gerekli açıklama yapıldı zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Absürdlükte Nalga olayının seviyesine sanıyorum bir 50 yıl daha gelinemez zaten de, ilgili kulüp başkanında pek durumdan yakınır bir hal de yok açıkçası; sormuşlar, o da söylemiş.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29116

Açıklama burda habertürkün saçma haberlerinden biri işte.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sonra neden bize saldırıyorlar diyorlar.Sen bu kadar Fenerbahçe düsmanlıgı yaparsan bir haberi arastırmadan yayınlarsan tabi saldırırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Saldır Saldır Saldırmayan Fenerli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine olmamış

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Açıklamanın özeti ;

Kürek sporu ve yarışmalarında basketbol ve diğer branşlara ait kurallar geçerli değildir. Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile; yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur. Adı geçen gazete popülist bir habercilik yaparak bunun bir skandal olduğunu belirtmiş, aslında habercilikte bir skandala imza atmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Tarafsız medya...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Öyle bir haber bulamadım ben. Ayrıca olsa bile haberin içeriğinde öyle bir düşünce mi var zannediyorsunuz ? Garanti "Galatasaray taraftarının gözü bu maçta" tarzında yapılmış bir haberdir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hiç şasırmadım ama olsun federasyon bizi ıstiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kaldırmışlar şimdi.Bildigimiz birşey zaten Fenerbahçeliler dısında herkes Trabzonspor'un arkasında ama bu kadar açıkça dillendirebilecek cesarete hayran kaldım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haberi buldum ama resminde öyle birşey yok. İçerik ise dediğim gibi.

Kulaklar Avni Aker'de olacak
    Galatasaray taraftarının da desteğiyle Beşiktaş'ı yener, takipçisi Fenerbahçe de Trabzon deplasmanında puan kaybederse, Sarı-Kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edip, kutlamalara başlayacak.

Kendi evinde Trabzonspor’la golsüz berabere kalınca bir anda zirvedeki avantajını yitiren, ancak Fenerbahçe’nin Beşiktaş deplasmanından eli boş dönmesiyle tekrar şampiyonluğun en iddialı adayı konumuna gelen Galatasaray’da artık hesap zamanı... Sarı-Kırmızılılar pazar günü sahasında Beşiktaş’ı konuk ederken, takipçisi Fenerbahçe Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor’la kozlarını paylaşacak. Bu kez fırsatı tepmek istemeyen Cim Bom, sahadan ne pahasına olursa olsun galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Ancak Aslan’ın gözü Arena’da, kulağı ise Avni Aker’de olacak. Çünkü Galatasaray zafere koşarken, Trabzonspor Fenerbahçe’den 1 puan bile koparsa, Sarı-Kırmızılılar resmen şampiyonluğunu ilan edecek.

2 puan bile yetiyor

Bir başka ihtimal ise Galatasaray’ın Beşiktaş’la berabere kalması halinde devreye girecek. Trabzonspor, evinde Fener’e yenilse bile, Şükrü Saracoğlu’ndaki son mücadelenin berabere sonuçlanması durumunda Aslan yine şampiyonluğunu ilan edecek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sadece Galatasaray'ın gözünden niye anlatılıyor peki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Evet gece yayınlanan bir haberdi GS'ın Pazar günü hangi durumlarda şampiyon olacağı vardı haberin içeriğinde. Fener U16 takımının GS'ı yenmesini manşetten veren bi yer fanatik. Yanlı değil tahrikkar manşetler var ama içerik farklı sürekli.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sadece Galatasaray'ın gözünden niye anlatılıyor peki ?
    Çünkü hiç bir skorla fenerin Pazar günü şampiyonluğu garantilemeyememesi olabilir mi?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sabah gördüm medyadır dedim şaşırmadım yani.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Evet gece yayınlanan bir haberdi GS'ın Pazar günü hangi durumlarda şampiyon olacağı vardı haberin içeriğinde. Fener U16 takımının GS'ı yenmesini manşetten veren bi yer fanatik. Yanlı değil tahrikkar manşetler var ama içerik farklı sürekli.

Çünkü hiç bir skorla fenerin Pazar günü şampiyonluğu garantilemeyememesi olabilir mi?
    Fener U16 takımının galatasarayı yenmesini gazeteye koymak taraflılıksa hiç bir sonuç konmasın gazetelere.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fener U16 takımının galatasarayı yenmesini gazeteye koymak taraflılıksa hiç bir sonuç konmasın gazetelere.
    Manşetle, gazete haberi arasında ki farkın kavranabileceğini düşünmüştüm.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Manşetle, gazete haberi arasında ki farkın kavranabileceğini düşünmüştüm.
    Derbi olduğundan normal. Senin bu maçın u16 da olsa derbi olduğunu anlamanı düşünmüştüm ama anlayamamışsın ve yukarıda ki haberle bir tutuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

otu çöpü uzatıyorsunuz beyler sakin olun da

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Kaldırmışlar şimdi.Bildigimiz birşey zaten Fenerbahçeliler dısında herkes Trabzonspor'un arkasında ama bu kadar açıkça dillendirebilecek cesarete hayran kaldım.
    Valla ben Trabzonspor'un arkasında değilim, çünkü ortada Beşiktaş'ın 3.lük şansı var.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs yenilir Fb kazanırsa Fenerbahçe'ye beraberlikte yetecek bu yazılabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Türkiye'de medya o şekilde yürümüyor malesef. En yakında ki olayın gerilimini arttırıp, o gerilimden ne kadar haber çıkarsak diye işliyor işler. Fanatik en çok takip ettiğim haber sitesi ve o başlığında yanlı yayıncılıkla uzaktan yakından alakasını düşünmüyorum. U16 örneğini de yanlılık olarak değil fanatik.com un bu tarz haberleri hep var demek isteyerek söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

defansif ortasaha özellikleri gelişmiş olan genç futbolcu. rakip takım ataklarını kesmede ve oyunu topa sokmada yetenekleri var. tekniği gelişmiş. henüz ortasahada oyunkurucu olarak oynayacak durumda değil,lider özellikleri yok ama ne hikmetse süper ortasaha oyuncusu olan kemal aslan dmc oynarken, dmc olan selçuk ortasahada oynatılıyor. tıpkı amc yada forvet oynatılması gereken tuncay şanlının kanatlarda oynatılması gibi. allah fenerbahçelilere sabır versin.
    2003 selçuk için yapılan ekşi sözlük yorumu yazan kişi acaba ne zaman editleyecek yazısını merak ediyorum

Mesaj Yetkileri