TV8 muhabiri Yavuz Oymak.
https://twitter.com/yavuzoymak
Yaşananlar rezalet!!
TV8 muhabiri Yavuz Oymak.
https://twitter.com/yavuzoymak
Yaşananlar rezalet!!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok büyük hesaplar dönüyor, mağdur olan Aziz Yıldırım ve taraftardır, ha bir de emekleri çalınan futbolcularımız. Bu yaşananlar bırak futbolu, en ağır siyasi krizlere bile yakışmıyor ki konumuz spor, futbol!
Daha neyi bekliyorlar anlamıyorum.Muhasebe müdürü bile serbest bırakılıyorsa ne bekleniyor ?
TV8 program yapımcısı açıkladı o resimdeki kişi tv8 muhabiri değil ancak tv8 muhabiri de yaralanmış, hastanede tedavisi yapılmış.
http://www.htspor.com/diger/haber/739791-skandal
Kürek takımında skandal.Bu yeni bir haber dimi daha önce görmedim sanki ben?
"Sarı-Lacivertli kulübün sporcularını yurtdışına götürmek için her iki kulüpten de muvaffakat aldığı ancak kulüplerin bu izni Fenerbahçe adına değil, kendi kulüpleri adına yarışılması için verdiği belirlendi. Kırkpınar Kulübü Başkanı Fatih Fil, “Muhammet Canşi bizim lisanslı sporcumuz. Kulüp olarak faaliyetlerimizi Fenerbahçe’nin desteğiyle yapıyoruz. Açık yarış olduğu için Canşi’nin Fenerbahçe ile gitmesine izin verdik. Fakat Fenerbahçe adına yarıştığını bilmiyorduk” diye konuştu.
Kalınladığım kısmı söyleyip gerisinden dert yanmak ?
"NALGA OLAYINI HATIRLATTI
Kürekte yaşanan olay, akıllara üç yıl önce basketbolda meydana gelen ‘Cemal Nalga’ skandalını getirdi. 2009 yılında Galatasaray Cafe Crown basketbol takımının 5 maç cezalı oyuncusu Cemal Nalga’nın, sezon öncesi hazırlık maçlarında takımın diğer basketbolcusu Tufan Ersöz’ün formasıyla oynadığı ortaya çıkmıştı."
İki olay arasında o kadar benzerlik var ki ben 7 farkı bulamadımLiselimedyam benim.
...
O konuda saçmalamışlar resmen evet.
Kulüpten Gerekli açıklama yapıldı zaten..
Absürdlükte Nalga olayının seviyesine sanıyorum bir 50 yıl daha gelinemez zaten de, ilgili kulüp başkanında pek durumdan yakınır bir hal de yok açıkçası; sormuşlar, o da söylemiş.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29116
Açıklama burda habertürkün saçma haberlerinden biri işte.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sonra neden bize saldırıyorlar diyorlar.Sen bu kadar Fenerbahçe düsmanlıgı yaparsan bir haberi arastırmadan yayınlarsan tabi saldırırlar.
Saldır Saldır Saldırmayan Fenerli...
Yine olmamış![]()
Açıklamanın özeti ;
Kürek sporu ve yarışmalarında basketbol ve diğer branşlara ait kurallar geçerli değildir. Açık yarışlarda yarışma komitesine verilen isimlerin başka kulüplerde lisansları olsa bile; yarışması, derece alması skandal değil, doğal bir durumdur. Adı geçen gazete popülist bir habercilik yaparak bunun bir skandal olduğunu belirtmiş, aslında habercilikte bir skandala imza atmıştır.
Tarafsız medya...
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Öyle bir haber bulamadım ben. Ayrıca olsa bile haberin içeriğinde öyle bir düşünce mi var zannediyorsunuz ? Garanti "Galatasaray taraftarının gözü bu maçta" tarzında yapılmış bir haberdir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hiç şasırmadım ama olsun federasyon bizi ıstiyor
Kaldırmışlar şimdi.Bildigimiz birşey zaten Fenerbahçeliler dısında herkes Trabzonspor'un arkasında ama bu kadar açıkça dillendirebilecek cesarete hayran kaldım.
Haberi buldum ama resminde öyle birşey yok. İçerik ise dediğim gibi.
Kulaklar Avni Aker'de olacak
Galatasaray taraftarının da desteğiyle Beşiktaş'ı yener, takipçisi Fenerbahçe de Trabzon deplasmanında puan kaybederse, Sarı-Kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edip, kutlamalara başlayacak.
Kendi evinde Trabzonspor’la golsüz berabere kalınca bir anda zirvedeki avantajını yitiren, ancak Fenerbahçe’nin Beşiktaş deplasmanından eli boş dönmesiyle tekrar şampiyonluğun en iddialı adayı konumuna gelen Galatasaray’da artık hesap zamanı... Sarı-Kırmızılılar pazar günü sahasında Beşiktaş’ı konuk ederken, takipçisi Fenerbahçe Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor’la kozlarını paylaşacak. Bu kez fırsatı tepmek istemeyen Cim Bom, sahadan ne pahasına olursa olsun galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Ancak Aslan’ın gözü Arena’da, kulağı ise Avni Aker’de olacak. Çünkü Galatasaray zafere koşarken, Trabzonspor Fenerbahçe’den 1 puan bile koparsa, Sarı-Kırmızılılar resmen şampiyonluğunu ilan edecek.
2 puan bile yetiyor
Bir başka ihtimal ise Galatasaray’ın Beşiktaş’la berabere kalması halinde devreye girecek. Trabzonspor, evinde Fener’e yenilse bile, Şükrü Saracoğlu’ndaki son mücadelenin berabere sonuçlanması durumunda Aslan yine şampiyonluğunu ilan edecek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sadece Galatasaray'ın gözünden niye anlatılıyor peki ?
Evet gece yayınlanan bir haberdi GS'ın Pazar günü hangi durumlarda şampiyon olacağı vardı haberin içeriğinde. Fener U16 takımının GS'ı yenmesini manşetten veren bi yer fanatik. Yanlı değil tahrikkar manşetler var ama içerik farklı sürekli.
Çünkü hiç bir skorla fenerin Pazar günü şampiyonluğu garantilemeyememesi olabilir mi?
Sabah gördüm medyadır dedim şaşırmadım yani.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Türkiye'de medya o şekilde yürümüyor malesef. En yakında ki olayın gerilimini arttırıp, o gerilimden ne kadar haber çıkarsak diye işliyor işler. Fanatik en çok takip ettiğim haber sitesi ve o başlığında yanlı yayıncılıkla uzaktan yakından alakasını düşünmüyorum. U16 örneğini de yanlılık olarak değil fanatik.com un bu tarz haberleri hep var demek isteyerek söyledim.
2003 selçuk için yapılan ekşi sözlük yorumudefansif ortasaha özellikleri gelişmiş olan genç futbolcu. rakip takım ataklarını kesmede ve oyunu topa sokmada yetenekleri var. tekniği gelişmiş. henüz ortasahada oyunkurucu olarak oynayacak durumda değil,lider özellikleri yok ama ne hikmetse süper ortasaha oyuncusu olan kemal aslan dmc oynarken, dmc olan selçuk ortasahada oynatılıyor. tıpkı amc yada forvet oynatılması gereken tuncay şanlının kanatlarda oynatılması gibi. allah fenerbahçelilere sabır versin.yazan kişi acaba ne zaman editleyecek yazısını merak ediyorum
![]()