Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 30.56%
  • Berabere biter

12 33.33%
  • Fenerbahçe kazanır

13 36.11%
1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Vay be Zokora bi tekme attı, Emre haklı oldu. Fenerliler zaten "olm emreye ihtiyacımız var ırkçı mırkçı ama boşver atsın yeter bizim duruşumuz bunu gerektirir" düşüncesiyle emreyi haklı çıkarmak için fırsat kolluyordu. Ne tekmeymiş arkadaş. Dün akşam Queresma Ufa'ya da yaptı benzer bir hareket, geçen hafta Marek Cech Egin mi Selçuk mu hatırlamıyorum topla alakası olmadığı pozisyonda biçti resmen, ayağı altta kaldı kırılıyodu az daha, İnönü'de ki BJK maçında yine quaresma uçan tekmeyle direk tabanla girdi bizimkinin sırtına. Saydıklarımın hepsi kasti idi hiçbirine de kırmızı çıkmadı ama bu kadar veryansın etmedik hemde 2 maçta puan kaybettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Murat, Serkan o tabiri Zokora için kullandı. Eğer hatırlarsan maç sonunda

böyle bir sahne yaşanmış (İki oyuncu birbirinden özür dileyerek barışmış ve maç sonunda sarılarak sahadan dostça ayrılmış) ancak sonra ne olduysa bugünlere gelinmişti. Zokora maçta yaptıklarını sakın ilk maçtaki şeyleri bahane ederek savunmasın. Eğer ilk maçta içinizde bir parça bile kin olsaydı, o maçın sonunda böyle bir karede olmanız mümkün değildi. Duruştan kast ettiği bu.
    Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Vay be Zokora bi tekme attı, Emre haklı oldu. Fenerliler zaten "olm emreye ihtiyacımız var ırkçı mırkçı ama boşver atsın yeter bizim duruşumuz bunu gerektirir" düşüncesiyle emreyi haklı çıkarmak için fırsat kolluyordu. Ne tekmeymiş arkadaş. Dün akşam Queresma Ufa'ya da yaptı benzer bir hareket, geçen hafta Marek Cech Egin mi Selçuk mu hatırlamıyorum topla alakası olmadığı pozisyonda biçti resmen, ayağı altta kaldı kırılıyodu az daha, İnönü'de ki BJK maçında yine quaresma uçan tekmeyle direk tabanla girdi bizimkinin sırtına. Saydıklarımın hepsi kasti idi hiçbirine de kırmızı çıkmadı ama bu kadar veryansın etmedik hemde 2 maçta puan kaybettik.
    Eğer Zokora adam gibi çıkıp elini sıksaydı, adam gibi centilmence topunu oynasaydı.
    O dediğin lafları kullanabilirdik ama şimdi burada hem Zokora denen adam gelecek Emre bana o dedi bu dedi saçımı çekti kulağıma vurdu tüyümü yoldu yapacak, ağlayacak sızlanacak şikayette bulunacak..

Aradan çok zaman geçmeden kendi sahasında kendi mekanında sen kimsin bana artistlik yapıyorsun benim rengimle alay ediyorsun diyerek bam güm dalacak. Yok be kardeşim ben her ne kadar kendi memleketimin vatandaşımın yapmış olduğunu doğru bulmasamda gelipde elin gavuru benim ülkemin çizgilerinde benim formamda Türk bayrağını taşıyan O Türk bayrağının başarılı olması için yine aynı takımın taraftarlarından küfür yiyen adama laf ettirmem, gerekirse o Zokora denen adamı sınır dışı ederim ama avrupada kendi ülkem oyuncumu ezdirtti demem burası dingonun ahırı değil yabancıysa herkes sınırını çizgisini bilecek.

Mesaj Yetkileri