Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 30.56%
  • Berabere biter

12 33.33%
  • Fenerbahçe kazanır

13 36.11%
1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu maça verilen Anti-FB hakemi son hafta biz de istiyoruz maça

Gerçi hoş bu şike ve teşvik olayları için şahıslara çıkan cezalara verilen tepkilerin ardından sanırım GS'nin ağzına da bir parmak bal sürmeyi hesap etmiştir TFF.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Burada duruşu olan oyuncu mu Emre Belözoğlu ? Emre'yi az çok tanıyoruz nasıl bir oyuncu olduğunu o yüzden kafamda onun hakkında bazı şeyler yeterince yer edindi ancak maçta izleyebildiğim kadarıyla Trabzonspor'Lu tüm oyuncular sert oynadı ve özellikle de Emre'ye karşı hiç çekinmeden rahat müdahalaler yaptılar bunlarda cezasız kaldı.

Ha şu da var, bu hareketleri Şükrü Saraçoğlu stadında yapmış olsaydı Trabzonspor'Lu oyuncular, Emre o kadar sakin durmazdı ve hakem de cezasız bırakmazdı o oyuncuları.
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Murat, Serkan o tabiri Zokora için kullandı. Eğer hatırlarsan maç sonunda

böyle bir sahne yaşanmış (İki oyuncu birbirinden özür dileyerek barışmış ve maç sonunda sarılarak sahadan dostça ayrılmış) ancak sonra ne olduysa bugünlere gelinmişti. Zokora maçta yaptıklarını sakın ilk maçtaki şeyleri bahane ederek savunmasın. Eğer ilk maçta içinizde bir parça bile kin olsaydı, o maçın sonunda böyle bir karede olmanız mümkün değildi. Duruştan kast ettiği bu.
    Kastettiğim buydu, hani elini sıkmadı ya, adama sormazlar mı 2 hafta önce neden sarıldın o zaman diye?

İlk duyduğumda, elini sıkmayacakmış diye, basın yine gazlıyor deyip, gülüp geçtim ama tahmin etmeliydim, Volkan çakıyı eldiveninde getirmiş açıkmalasını yapacak zihniyette olanların elini sıkmaması için telkinde bulunacakları da %100 kesindi.

Emre ırkçıdır ya da değildir, ben bunda değilim. Ki Emre o sözü söyledi diye de ırkçı olmaz. İlgili konuda, o dönemde de yazdım, bizim zencilerle alakalı onları aşağılayacak bir geçmişimiz yok ki, adamların aşağılandığı dönemde, onları aşağılayanların onlara karşı kullandığı kelimeleri kullandığımızda onları aşağılamış olalım.

En bariz örneğini de verdim, ülkemizde ırkçılığın alası yapılıyor, haa kürt mü kesin teröristtir diyen kafatası ırkçılık yapıyordur, Ermeni mi, bu pisliktir diyen kafatası ırkçılık yapıyordur, İsrail değil mi, adamlar zaten böyle diyen kafatası ırkçılık yapıyordur.

Irkçılığı sanırım sadece zencilere karşı yapılıyor sanıyor insanımız?

Zencilere karşı ırkçı olan bir insan, bunu davranışlarıyla da belli eder. 1 tane örnek var mı, Emre ile zamanında aynı takımda oynamış ve Emre'nin tavırlarında ırkçılık sezmiş birisi? Dün örneğin, Dia secdeden kalksın da sarılayım diye başında bekliyordu, zencilere karşı ırkçı olan birisi, illa ki bunu sezdirir.

Dün Tolga'nın kanserli annesine küfür edildi dendi, bu Zokora geçen maç avuçlayıp Emre'nin annesine küfür ediyordu, o zaman çıkıp Zokora'ya neden gereken tepki verilmedi.

Emre demiştir ya da dememiştir, demiş de olabilir ama amacı ırkçılık değil, rakibi sinirlendirip dengesini bozmak. Emre 17 yaşında da böyleydi 37 yaşına da gelse böyle olacak, huylu huyundan vazgeçmezmiş.

Zokora ise, saha içinde sarıldığı adama 2 hafta sonra el vermiyorsa, burada Emre'nin söylemiş olacağı lafın onun gururunu incittiği sonucunu çıkarmam. Geçen maç Emre o lafı söylediyse, söylediği anda Zokora gidip yumruğu çakıp, sonra da bana bunları dedi deseydi ve bu maçta elini uzatmasaydı, helal olsun adam içerlemiş derdim. Ama adama sarılıyorsun, sonra maç sonu açıklama yapıyorsun, şimdi de elini sıkmıyorsun, bu kesinlikle art niyettir.

Attığı tekmeye değinmiyorum bile çünkü bu bir insanlık suçudur ki yukarıdaki art niyeti yapan adamdan başka bir tavır beklemezdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri