Melo'nun kırmızı görme ihtimali çok yüksek geliyor bana.Durdu durdu sonunda patlayacak
Originally Posted by RaSenGan Melo'nun kırmızı görme ihtimali çok yüksek geliyor bana.Durdu durdu sonunda patlayacak Sampiyon olamazsak dalsin Mehmet Topuz'a nasil olsa seneye bizde olmayacak gibi
Originally Posted by Lucas Neill Sampiyon olamazsak dalsin Mehmet Topuz'a nasil olsa seneye bizde olmayacak gibi kan gövdeyi götürür pitbull vs kangal
Melo nolucak onu da acayip merak ediyorum.Bir gol atıp şampiyonluğu getirirse kalır takımda Originally Posted by SaLviO kan gövdeyi götürür pitbull vs kangal Kangal sadece isim olarak kangal Mehmet Topuz'u hiç öyle kavga ederken falan düşünemiyorum.Ama Melo'nun yüzüne bakınca belli oluyor
Originally Posted by RaSenGan Melo nolucak onu da acayip merak ediyorum.Bir gol atıp şampiyonluğu getirirse kalır takımda Kangal sadece isim olarak kangal Mehmet Topuz'u hiç öyle kavga ederken falan düşünemiyorum.Ama Melo'nun yüzüne bakınca belli oluyor valla ben o sıfatı görünce kavgayı felan bırakır oturur gülmeye başlarım topuz için söylüyorum
Forum Rules