1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi - Beşiktaş

Hybrid View

Başarılar gayet güzel gidiyorsun. Herkes İBB'den şikayetçi ama ilk sezon transfersiz İBB'yi 3-1 gibi skorlarla kolay geçiyordum bir tek Bursa zorluyordu beni Umarım Atletico'yu elersin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canter55 View Post
    Başarılar gayet güzel gidiyorsun. Herkes İBB'den şikayetçi ama ilk sezon transfersiz İBB'yi 3-1 gibi skorlarla kolay geçiyordum bir tek Bursa zorluyordu beni Umarım Atletico'yu elersin.
    Teşekkür ederim hocam.Valla İBB'yi bi şekilde geçtik de Antep'e kötü yenildik
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Teşekkür ederim hocam.Valla İBB'yi bi şekilde geçtik de Antep'e kötü yenildik
    Antep degisik bi takim, benim kariyerdede tek puan kaybim onlara. Deplasmanda berabere kaldik. Cok iyi hucumculari var defans zaafini kapatiyor.

Taktik degisikligini tekrar dusun en azindan sezon sonuna kadar boyle devam et derim:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Çok puan kaybı yaşamışsın Coşkun sonun hayrolsun
    Şampiyonluk konusunda endişemiz yok Murat

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Antep degisik bi takim, benim kariyerdede tek puan kaybim onlara. Deplasmanda berabere kaldik. Cok iyi hucumculari var defans zaafini kapatiyor.

Taktik degisikligini tekrar dusun en azindan sezon sonuna kadar boyle devam et derim:
    Topa sahip , pas yapan bir takım istiyorum . Bu sene giriş yapacağız , deneyip bakacağız . Seneye kesin öyle bi taktikle oynarız .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası 3.Tur - İlk 11'ler ;

Denizlispor 0 - 3 Beşiktaş

Alt ligdeki rakibimizi rahat geçerek tur atladık.

4. Turda rakibimiz Sivasspor oldu.

Spor Toto Süper Lig 20.Hafta - İlk 11'ler ;

Gençlerbirliği 0 - 4 Beşiktaş

İlk yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve ortaya farklı bir skor çıktı.

Mesaj Yetkileri