Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi - Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Spor Toto Süper Lig 16. Hafta - İlk 11'ler ;

Beşiktaş 1 - 3 Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta - İlk 11'ler ;

Bursaspor 2 - 2 Beşiktaş

Bir ara beklediğimiz bir tökezleme vardı . Onu yaşıyoruz . Sıkıntı yok Allah'tan 2 haftalık araya denk geldi.Takımı toparlayıp tekrar çıkışa geçeceğiz inşallah.

Spor Toto Süper Lig İlk Yarı Puan Durumu

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Önümüzdeki sezon için ilk transferimiz Lille ile olan sözleşmesi sona yaklaşan Souquet.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta - İlk 11'ler ;

Manisaspor 0 - 4 Beşiktaş

Bir ara kontrolü kaptırır gibi olsak da rakip kalecinin kendi kalesine attığı golden sonra çok daha iyi oynadık ve deplasmanda farklı kazandık.

Önümüzdeki sezon için ikinci transferimiz Montpellier takımından Karim Ait Fana oldu.Kendisi bonservis ücreti ödenmeden alındı.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta - İlk 11'ler ;

Beşiktaş 1 - 1 Orduspor

Maç başında geriye düştük , beraberliği bulsak da baskıyı bir türlü pozisyona çeviremedik ve taraftarımızı üzdük.Taktik değişikliği yakın.Çalışmalarımız başladı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Başarılar gayet güzel gidiyorsun. Herkes İBB'den şikayetçi ama ilk sezon transfersiz İBB'yi 3-1 gibi skorlarla kolay geçiyordum bir tek Bursa zorluyordu beni Umarım Atletico'yu elersin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canter55 View Post
    Başarılar gayet güzel gidiyorsun. Herkes İBB'den şikayetçi ama ilk sezon transfersiz İBB'yi 3-1 gibi skorlarla kolay geçiyordum bir tek Bursa zorluyordu beni Umarım Atletico'yu elersin.
    Teşekkür ederim hocam.Valla İBB'yi bi şekilde geçtik de Antep'e kötü yenildik

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok puan kaybı yaşamışsın Coşkun sonun hayrolsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Teşekkür ederim hocam.Valla İBB'yi bi şekilde geçtik de Antep'e kötü yenildik
    Antep degisik bi takim, benim kariyerdede tek puan kaybim onlara. Deplasmanda berabere kaldik. Cok iyi hucumculari var defans zaafini kapatiyor.

Taktik degisikligini tekrar dusun en azindan sezon sonuna kadar boyle devam et derim:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Çok puan kaybı yaşamışsın Coşkun sonun hayrolsun
    Şampiyonluk konusunda endişemiz yok Murat

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Antep degisik bi takim, benim kariyerdede tek puan kaybim onlara. Deplasmanda berabere kaldik. Cok iyi hucumculari var defans zaafini kapatiyor.

Taktik degisikligini tekrar dusun en azindan sezon sonuna kadar boyle devam et derim:
    Topa sahip , pas yapan bir takım istiyorum . Bu sene giriş yapacağız , deneyip bakacağız . Seneye kesin öyle bi taktikle oynarız .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası 3.Tur - İlk 11'ler ;

Denizlispor 0 - 3 Beşiktaş

Alt ligdeki rakibimizi rahat geçerek tur atladık.

4. Turda rakibimiz Sivasspor oldu.

Spor Toto Süper Lig 20.Hafta - İlk 11'ler ;

Gençlerbirliği 0 - 4 Beşiktaş

İlk yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve ortaya farklı bir skor çıktı.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

hadi güzel gidiyosun senden gaza geldim çok değişik bi kariyerle gelecem beşiktaş ile ben düşmemeye oynarken sen şampiyon olki iki farklı kariyerde anlatalım beşiktaşı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası 4.Tur - İlk 11'ler ;

Beşiktaş 1 - 0 Sivasspor

Yeni taktiğimizi kullandık bu maçta.Nitekim %74 topla oynadık.500e yakın pas yaptık.Tek golle kazandık ama harcadığımız pozisyonlar da var.

Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Gaziantepspor ile eşleştik.

Turu geçersek İBB-Antep Belediye maçının galibiyle oynayacağız yarı finali.

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta - İlk 11'ler ;

Beşiktaş 3 - 1 Sivasspor

15 dakikalık dilimde maçı bitirdik.Necip gayet iyi bir performans sergiledi.

Süper Lig Puan Durumu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası Çeyrek Final - İlk 11'ler ;

Beşiktaş 2 - 0 Gaziantepspor

Gol bulmakta zorlanarak 90 dakikayı 0-0 la geçtik , uzatmalarda gelen gollerimizle yarı finale yükseldik.

Spor Toto Süper Lig 22.Hafta - İlk 11'ler ;

Fenerbahçe 0 - 0 Beşiktaş

Taktiğimiz daha çok boş pas yaptığı için rakip güçlü olunca pozisyona giremedik Ama pozisyon da vermedik 1 puan bize yetiyor , onlar düşünsün

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta - İlk 11'ler ;

Beşiktaş 0 - 0 Eskişehirspor

1-2 gol fırsatımız oldu ancak değerlendiremeyerek maalesef yine 1 puana razı olduk.3. bir taktik geliyor.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri