Originally Posted by Corpus Biz başkalarına benzemeyiz. Zaman, mekan farketmeden sözümüz değişmez. İçin rahat olsun. Daha dün Başkanınız Don Kişotluk yapacak değiliz dedi Hamasi laflar dışarıdan iğreti duruyor söyleyeyim beklediğiniz tepkiyi yaratmıyor
Originally Posted by Fernando Gago Daha dün Başkanınız Don Kişotluk yapacak değiliz dedi Hamasi laflar dışarıdan iğreti duruyor söyleyeyim beklediğiniz tepkiyi yaratmıyor Bazı laflar gideceği yeri bilir oralarda etki yaratır. Seni ilgilendirmiyorsa sende etki yaratmaz. O yüzden normaldir
Football is simple,but Football Manager is not
Originally Posted by Corpus Bazı laflar gideceği yeri bilir oralarda etki yaratır. Seni ilgilendirmiyorsa sende etki yaratmaz. O yüzden normaldir 12 13 yaşındakileri etkileyebilirsin Neyse senin tercihin ben tavsiyede bulundum sadece. Maç sonu açıklamasını bekliyoruz
Originally Posted by Fernando Gago 12 13 yaşındakileri etkileyebilirsin Neyse senin tercihin ben tavsiyede bulundum sadece. Maç sonu açıklamasını bekliyoruz Tavsiye alacağım yeri biliyorum ben ama yinede sağol
Forum Rules