1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türkiye Cumhuriyeti adli kurumlarına varıncaya kadar herkese çamur attınız fakat o çamurun Fenerbahçe'ye bulaşmış olma ihtimalini asla kabul etmediniz. Tarih asıl sizleri yargılayacak
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Türkiye Cumhuriyeti adli kurumlarına varıncaya kadar herkese çamur attınız fakat o çamurun Fenerbahçe'ye bulaşmış olma ihtimalini asla kabul etmediniz. Tarih asıl sizleri yargılayacak
    Tarih üzerimizde oynanan oyunlarına kukla olmadığımız için mi bizleri yargılayacak? Havalı cümleler, bir o kadar içi boş, temenniden ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye Cumhuriyeti'nde belli bir kısım adli kurumlara varıncaya kadar herkese bulaştı fakat Fenerbahçe'ye bulaşmış olma ihtimalini asla kabul etmediniz. Tarih asıl sizleri yargılayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kurumların kararlarını beğenmiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam en son siz ve akranlarınız.

Biraz dikkatli okuyun lütfen , aklanmak değil , Fenerbahçe'ye hadi bulaşmış olsun ama adil yargılanma ve adil muameleyle yargılansın diyorum , Tarih bizi adaletin peşinde olduğumuz için yargılayacaksa , buyursun yargılasın.

Bunu tekrar yazmak istiyorum açık ve net : Ben o ihtimali kabul ediyorum , herkesin böyle bir ihtimali olabilir ama ben adaletsizliği , hatta çamur diyorsunuz ya o kadar çamur atılan sonra hiç bir şey yokmuş gibi hayatına devam etmesi istenen insanlara yapılanları kabul etmiyorum , söylediğiniz şeyi ayna karşısında bir söyleyebilseniz...

Mesaj Yetkileri