Bu konuya son kez yazıyorum , yarın maçta olacağımdan giremem , sonrasında da kısmetse kutlama kısmı falan , pazara kadar yokum . Konu kapanmazsa gelir maç hakkında yazarız .
Kalbimi zorlayacak bu maç , sesimi titretecek stadda , gözlerimi yaşartacak belki .. Sonuç ne olursa olsun maç bittiğinde ayakta alkışlayanlardan olacağım . İlginçtir ki benim fikrim , maç sonu kazanamamış olsak bile alkışla inleyecek o stad . Bana öyle geliyor , ya da çok iyimser düşündüm , bilmiyorum , en azından ben alkışlayacağım . Galatasaray ' ın şampiyonluğu halinde kupa töreninde sıkıntı çıkabilir , gönül ister ki çıkmasın ama muhtemelen çıkar .
Futbolumuz çöktü deniyor , bitti deniyor . Ben öyle düşünmek istemiyorum , bu maç tarihimizin en önemli maçıdır , daha ötesi yok bunun .
Bu konu altında şu ana kadar bile tartışmalar olmuş , olacaktır da . Nacizane tavsiyem , yıkıcı değil yapıcı olun . Birbirimizin yüzüne bakacağız yine Pazar günü . Utanacağımız şeyler söylemeyelim . Kalpler kırılmasın .
Biz şampiyon olursak geldiğimde sevincimi yaşarım burada da . Eğer ki Galatasaray şampiyon olursa da , can-ı gönülden tebrik ederim . Buradaki özellikle muhabbetimiz olan Galatasaray'lı kardeşlerimi de eğer şampiyon olmaları durumunda şimdiden tebrik ederim . Olamazsanız da sezonun futbol anlamında en iyi takımıdır Galatasaray , ondan dolayı tebrik ederim . Selametle.