Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 6 / 32 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Bugün bi şekilde sabahlayıp yarın 4e 5e kadar uyumam lazım. Zaman geçmez başka türlü.
    Eski maçları izle.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu konuya son kez yazıyorum , yarın maçta olacağımdan giremem , sonrasında da kısmetse kutlama kısmı falan , pazara kadar yokum . Konu kapanmazsa gelir maç hakkında yazarız .

Kalbimi zorlayacak bu maç , sesimi titretecek stadda , gözlerimi yaşartacak belki .. Sonuç ne olursa olsun maç bittiğinde ayakta alkışlayanlardan olacağım . İlginçtir ki benim fikrim , maç sonu kazanamamış olsak bile alkışla inleyecek o stad . Bana öyle geliyor , ya da çok iyimser düşündüm , bilmiyorum , en azından ben alkışlayacağım . Galatasaray ' ın şampiyonluğu halinde kupa töreninde sıkıntı çıkabilir , gönül ister ki çıkmasın ama muhtemelen çıkar .

Futbolumuz çöktü deniyor , bitti deniyor . Ben öyle düşünmek istemiyorum , bu maç tarihimizin en önemli maçıdır , daha ötesi yok bunun .

Bu konu altında şu ana kadar bile tartışmalar olmuş , olacaktır da . Nacizane tavsiyem , yıkıcı değil yapıcı olun . Birbirimizin yüzüne bakacağız yine Pazar günü . Utanacağımız şeyler söylemeyelim . Kalpler kırılmasın .

Biz şampiyon olursak geldiğimde sevincimi yaşarım burada da . Eğer ki Galatasaray şampiyon olursa da , can-ı gönülden tebrik ederim . Buradaki özellikle muhabbetimiz olan Galatasaray'lı kardeşlerimi de eğer şampiyon olmaları durumunda şimdiden tebrik ederim . Olamazsanız da sezonun futbol anlamında en iyi takımıdır Galatasaray , ondan dolayı tebrik ederim . Selametle.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Eski maçları izle.
    Valla 3-4 günden beri gözüme uyku girmiyor, uyduğumda bile maçlar, goller vs görüyorum. Dün bi 2-0lık skor gördüm ama kime ait bilmiyorum

Genelde her derbi öncesi 3-4 günüm uykusuz geçer ama bu maçın stresi çok farklı, biz böyleysek futbolcuların durumunu düşünemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Hoca şu takıma adam gibi oynatsın defansa çekmesinde o zaman görelim bakalım nasıl oynuyoruz hiç kimsenin beklemediğimi gibi oynicaz bugün çok güveniyorum takıma çünkü tek bir ihtimal bize gülüyo oda galibiyet he şampiyon olamazsak da şampiyonu alkışlarız doğrusuda budur başka türlüsü bize cezadan falan başka bişey getirmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla 3-4 günden beri gözüme uyku girmiyor, uyduğumda bile maçlar, goller vs görüyorum. Dün bi 2-0lık skor gördüm ama kime ait bilmiyorum

Genelde her derbi öncesi 3-4 günüm uykusuz geçer ama bu maçın stresi çok farklı, biz böyleysek futbolcuların durumunu düşünemiyorum.
    Sen baya heyecanlısın demek. Bende de heyecan var ama uykusuzluk filan o kadar ileriye gitmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Eğer şampiyon olamazsak zaten şaşırmıcam her 2-3 sezonda olağan bişey ama şampiyon olursak bu sefer ne çıkarıcaklar merak ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bugün bi şekilde sabahlayıp yarın 4e 5e kadar uyumam lazım. Zaman geçmez başka türlü.
    Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sen baya heyecanlısın demek. Bende de heyecan var ama uykusuzluk filan o kadar ileriye gitmiyor.
    Benim 15-25 yaşları arasındaki dönemimi görecektiniz siz. Ne manyaktım yav. Maçı izleyeceğim yeri (genelde salon) komple bayraklarla falan sarı kırmızı ne varsa donatırdım her yeri. Ayrıca kimse oraya giremez girse de hareket edemezdi. Kardeşim yazık o da izlemek isterdi en son acır izin verirdim izlemesine, geçer otururdu bir köşeye maç bitene kadar put gibi izlerdi kaşını gözünü oynatsa çemkirirdim hemen senin yüzünden gol yedik diye

En yakın arkadaşım Fenerli. Evinde izleyemiyordu babasından dolayı, bize gelirdi. Ne zaman onla izlesek yenilirdik, aradığı zaman yok dedittirirdim ben de gelmesin diye Yalvarırdı yakarırdı gene de almazdım eve uğursuz herifi GS'nin şampiyonlar ligine ilk katıldığı dönemler bu bahsettiğim. Maçı izlerken de iyi oynadığımızda o an hangi şekilde izliyorsam bozmazdım uğursuzluk olmasın diye.

Şimdiyse izlemiyorum bile maçları. Özetine bakıyorum denk gelirsem o kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Biz zor günlerin adamıyız, bunu her zaman bir kenara yazin!"

[YOUTUBE="3I7Ty_6s7Dc"]Nereden Geldiğinizi Unutmayın[/YOUTUBE]

Tek dileğim şampiyonluk hadi cimbomum ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Benim 15-25 yaşları arasındaki dönemimi görecektiniz siz. Ne manyaktım yav. Maçı izleyeceğim yeri (genelde salon) komple bayraklarla falan sarı kırmızı ne varsa donatırdım her yeri. Ayrıca kimse oraya giremez girse de hareket edemezdi. Kardeşim yazık o da izlemek isterdi en son acır izin verirdim izlemesine, geçer otururdu bir köşeye maç bitene kadar put gibi izlerdi kaşını gözünü oynatsa çemkirirdim hemen senin yüzünden gol yedik diye

En yakın arkadaşım Fenerli. Evinde izleyemiyordu babasından dolayı, bize gelirdi. Ne zaman onla izlesek yenilirdik, aradığı zaman yok dedittirirdim ben de gelmesin diye Yalvarırdı yakarırdı gene de almazdım eve uğursuz herifi GS'nin şampiyonlar ligine ilk katıldığı dönemler bu bahsettiğim. Maçı izlerken de iyi oynadığımızda o an hangi şekilde izliyorsam bozmazdım uğursuzluk olmasın diye.

Şimdiyse izlemiyorum bile maçları. Özetine bakıyorum denk gelirsem o kadar.
    Valla yaş 28 oldu hala aynı heycan devam ediyor, 15 yaşında bir kız kardeşim var eğer son 10dk ya kötü bir skorla girmişsek kapı eşiğine gidip ordan izliyor maçları (ağladığını görmeyelim diye) Hatta en son Arena'da fenere yenildiğimizde okula gitmediği için rapor almak zorunda kalmıştık TS maçında bir arkadaşımı davet ettim bizde maç izlesin diye babamın faul beklediği bir pozisyonda hakem devam dedi, tekrarında arkadaş "faul değilmiş cidden" diyince dayak yiyodu az daha Bizim evde ki neşe GS'ın o hafta ki performansına bağlı oluyor genelde.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla yaş 28 oldu hala aynı heycan devam ediyor, 15 yaşında bir kız kardeşim var eğer son 10dk ya kötü bir skorla girmişsek kapı eşiğine gidip ordan izliyor maçları (ağladığını görmeyelim diye) Hatta en son Arena'da fenere yenildiğimizde okula gitmediği için rapor almak zorunda kalmıştık TS maçında bir arkadaşımı davet ettim bizde maç izlesin diye babamın faul beklediği bir pozisyonda hakem devam dedi, tekrarında arkadaş "faul değilmiş cidden" diyince dayak yiyodu az daha Bizim evde ki neşe GS'ın o hafta ki performansına bağlı oluyor genelde.
    Yok artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Normalde öyle tepkiler vermez ama 12 senelik bir arkadaşım aynı zamanda uzun bir sürede komşumuzdu küçüklükten beri tanıdığı için birden yerinden fırladı "ne faul değil, kı...mızdan mı uyduruyoruz" diye bağırdı

Sonuç ne olursa olsun, bir 90dk da herşeyi yaşıyoruz. Mutluluğu, öfkeyi, siniri, üzüntüyü bu kadar ters duyguları sadece tuttuğumuz takım ile 90dk ya sığdırabiliriz herhalde. Bi an önce yarın olsa da izlesek şu maçı artık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK !

Galibiyeti alacağımızı düşünüyorum 1-0 olsun bizim ollsun be...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon yaşanan onca olaydan sonra bir Fenerbahçe'liyi tutup "Nasıl bir son istersin?" diye sorsalar bundan daha iyisini isteyemezdi. Geçen sene elde etmiş olduğunuz başarıyı, dökülen alın terini ve emeği hiçe sayanlar, küçük görüp, görmezden gelenlere en iyi cevap böyle bir final olsaydı gerek. Bu yüzden bu tarihi fırsatı bize sunan yaradana binlerce kez şükürler olsun. Yarın sadece kazanılacak normal bir maç değil bu, yaşanan ve kulübe ödetilmeye çalışılan her şeyin zaferi olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Heyecan artıyor, Sow yok bizim için bir artı bu.. Haydi Cimbomum unuttur 11 seneyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bu konuya son kez yazıyorum , yarın maçta olacağımdan giremem , sonrasında da kısmetse kutlama kısmı falan , pazara kadar yokum . Konu kapanmazsa gelir maç hakkında yazarız .

Kalbimi zorlayacak bu maç , sesimi titretecek stadda , gözlerimi yaşartacak belki .. Sonuç ne olursa olsun maç bittiğinde ayakta alkışlayanlardan olacağım . İlginçtir ki benim fikrim , maç sonu kazanamamış olsak bile alkışla inleyecek o stad . Bana öyle geliyor , ya da çok iyimser düşündüm , bilmiyorum , en azından ben alkışlayacağım . Galatasaray ' ın şampiyonluğu halinde kupa töreninde sıkıntı çıkabilir , gönül ister ki çıkmasın ama muhtemelen çıkar .

Futbolumuz çöktü deniyor , bitti deniyor . Ben öyle düşünmek istemiyorum , bu maç tarihimizin en önemli maçıdır , daha ötesi yok bunun .

Bu konu altında şu ana kadar bile tartışmalar olmuş , olacaktır da . Nacizane tavsiyem , yıkıcı değil yapıcı olun . Birbirimizin yüzüne bakacağız yine Pazar günü . Utanacağımız şeyler söylemeyelim . Kalpler kırılmasın .

Biz şampiyon olursak geldiğimde sevincimi yaşarım burada da . Eğer ki Galatasaray şampiyon olursa da , can-ı gönülden tebrik ederim . Buradaki özellikle muhabbetimiz olan Galatasaray'lı kardeşlerimi de eğer şampiyon olmaları durumunda şimdiden tebrik ederim . Olamazsanız da sezonun futbol anlamında en iyi takımıdır Galatasaray , ondan dolayı tebrik ederim . Selametle.
    Tek kelimeyle bravo...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Aslında beraberlik ve galibiyet bize yarasaydı daha kötü olurdu bizim için böyle şeyler bizim takıma yaramıyo böylesi daha iyi galibiyet=şampiyonluk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olurda Beşiktaş maçındaki gibi 2-0 öne geçip bütün forvetleri çıkartırsak 5-2,6-2 gibi bir skorla yenilebiliriz.Orda o değişiklikleri kim yaptı gerçekten bilmiyorum. 0-0 a yatamayız.Fenerbahçe kesinlikle gol bulacaktır.O yüzden ilk yarıyı 1-0 önde kapatırsak daha sonrada skoru koruma içgüdüsüyle geriye çekilmessek en kötü 1 puan koparabiliriz.Ama oyuncularda beraberliğin yaradığı düşüncesi oluşmuş bu kötü bir durum.Allah'ın izniyle emeklerimizin karşılığını almalıyız.

Şimdiden yine söylüyorum.Play-off saçmalığı yüzünden buralara kadar getirilmiş bir lig izliyoruz.Şampiyon olsakta olmasakta bu sisteme saçma diyeceğiz.

Fenerbahçe psikolojik olarak daha şanslı.Şampiyon olamasalar 'bu takımın yaşadığımız süreç yüzünden buralara kadar gelmesi bile büyük başarıdır' diyecekler.Şampiyon olurlarsa zaten ülke yıkılacak ondan bahsetmiyorum bile.Herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beraberliğin bize yaramaması hem dezavantaj hem avantaj. Dezavantaj çünkü galibiyetten başka şansın yok top yuvarlak girmez olmaz ama maç berabere başlıyor gol yemezsen gene sen kazanıyorsun. Avantaj çünkü beraberlik bize yetseydi kapanma futbolumuzu oynardık galatasaray akın akın gelirdi gol bulabilirmiydi orası maç anında belli olurdu ama şimdi açık ve güzel futbolumuzu sahaya yansıtıp şampiyon olma vakti ! Ha kötü oynarsakta 1-0 olsun bizim olsun
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Soylenen kadro bana fazla defansif geldi. Umarim boyle cikmayiz

semih
    stoch
    emre cristian mehmet
    selcuk
    ziegler yobo bekir gokhan
    volkan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kadro çıkarsak eğer, fişi çekmişizdir demek.

Ama şöylede birşey var ileride daha çok yoğunlaşmak içn mücadeleci orta sahada önemli.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Soylenen kadro bana fazla defansif geldi. Umarim boyle cikmayiz

semih
    stoch
    emre cristian mehmet
    selcuk
    ziegler yobo bekir gokhan
    volkan
    Abi kadronun trabzon maçından tek farkı Bienvenu - Semih ve Mehmet - Dia olmuş zaten Semih ile başlamaz da Dia - Mehmet değişikliği gelebilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1-1 berabere bitsin, yarım puanla şampiyon olalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih ile başlarsa kaybederiz , Semih ileride top tutamıyor , zaten geriye yaslanmaya meyilli takımımız hemen çekiliyor, Güiza'yı çıkarıp Semih'i almıştı Daum taraftar istedi diye ileride top tutamayıp Bursa'yı üstümüze çekmiştik ve puan kaybettik.O sene de Bursa Şampiyon oldu , şampiyonluğun gittiği maç olarak görürüm.Umarım öle bir hata yapmaz hoca.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Muhtemel Fenerbahçe 11'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beraberlik durumunda ne oluyor simdi ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu saatten sonra denilecek pek birşey yok. İki takımda mücadelesini vericek akşam. Beraberliğin bize yaraması avantaj. Maç zaten 0-0 başlıyor. Deplasmanda akıllı futbol oynayıp sakinliğimizi koruduğumuz sürece istediğimizi alırız sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs şampiyon oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor kadrosu ile sahaya çıkmak lazım tek değişiklik Mehmet-Dia olmalı .. Ki Dia'yı mutlaka kullanmalıyız Hakan Balta tarafını koridora çevirebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben geçen haftaki kadronun bozulmamasını yeğlerim. 4-3-3 oynuyorsanız oynatacağınız kanat adamları çizgi adamı olmalı, dikine oyun oynayıp adam eksiltebilmeli. Mehmet Topuz çakma bir kanat, oranın yama oyuncusu. 4-3-3'ün iç orta saha oyuncusu olabilir ama asla kanat oyuncusu olamaz. Dia hem hızı hem de adam eksiltebilme gücüyle şu sistemde Topuz'dan kat kat verimli olur. Ben geçen maçın kadrosunun muhafaza edilmesi taraftarıyım. Eğer gol atamadan 2. yarıya gidersek oluşacak panikle şampiyonluğu kaybederiz. Ayrıca geçen maçın 11'i ile sahada olmak kenarda bize büyük bir güç oluşturur. Serdar,Caner,Topuz,Özer,Alex,Sow gibi isimler Galatasaray kulübesine göre daha zengin duruyor. Elimizdeki bütün güçleri en iyi şekilde kullanmak bize şampiyonluğu getirecektir, Şansımızın da yanımızda olması dileğiyle.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende ilk Dia-Mehmet degisikligi olsun diyordum ama simdi vazgectim.Keşke olmasa.Mehmet gelirse yine defansif bir kadro olacak ilerideki 3lünün hücum yapmasını istiyorum ben bu maçta.

Sayfa 6 / 32 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri