Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Felipe Melo ve Engin Baytar disindaki tum Galatasaray ekibini tebrik ediyorum. Kim sampiyon olsa hakkiydi, Galatasaray'a nasip oldu. Tekrar tebrikler..
O kupa orada kalkacak niye korkuyor bu kadar millet![]()
![]()
Ünal Aysal : ''Gerekirse sabah 7'ye kadar burada bekleyeceğiz.Ama kupayı Saraçoğlu stadında sahada kaldıracağız.''
Bu arada Fenerbahçe'yi tebrik etmeyi unuttum.Sizlere de tebrikler.Buralara kadar gelmek her yiğidin harcı değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ve Futbolcularımız Sahaya Çıktı !
kupayı kaldırırken bi resmi buraya koyunda görelim
Şampiyonluğu kutlayın renkdaşlarım.Rakipten alınan en büyük intikam maçı kazanmak şampiyon olmaktır.
Goruyorumki Gs'li arkadaslar sampiyonluklarini bile Fenerbahceye dokundurmadan kutlayamiyor. Ne acidir, o kadar yer etmisiz demekki![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yapmayın etmeyin.Beyler Fenerbahçe'ye niye laf sokmaya çalışıyorsunuz.Şampiyon olduk.Biraz şampiyonlukla ilgilenin.Boş işler bunlar.Fenerbahçeliler böyle yorumlara cevap vermekte son derece haklılar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ne komedi yöneticileri var bu Galatasaray'ın boş stadda kupa kaldırmanın manası nedir acaba ? Aferin Şükrü Saraçoglu'nda sampiyon oldunuz.
75. dakikaya kadar Semih'i takımda tutan Alex'i oyuna almayan Selçuk'u o kadar dakika oynatan Aykut Hocama çok teşekkür ederim.
Tebrikler Galatasaray demek istiyorum ancak şu kupayı kaldırma saçmalıgını zorluyorlar tebrik edecek adamı kendilerinden igrendiriyorlar.Git kendi sahanda taraftarınla kaldır kupayı.
Yine de tebrikler Galatasaray.Umarım bu playoff saçmalıgı bir daha olmaz.
Sinan Engin
"sanki cok onemli bisey oldu, 2-3 tane polis arabasi devrildi "
Bunu cidden demismi bu![]()
galatasaray kupa davasında haklıdır soyunma odasında kupamı kaldırılırmış ayıptır arkadaş
iyide git kendi evinde al taraftarınla coşa coşa kutla biz geçen sivasda inat ettikmi o kupa buraya gelecek sabaha kadar burdayız diye hey Allahım![]()
çıkan olaylar belli niye ısrar edilir ki kupayı orada almakta mis gibi yarın yap törenini stadında kutla şampiyonluğu ama amaç şov yapmaksa başka.
Aslında uzun zamandır söylemeyi düşünüyordum ama konusu denk gelmiyordu ya da gelse bile vazgeçiyordum.
3 Temmuz'un merkezinde Fenerbahçe olsa bile bundan etkilenen tek takım Fenerbahçe değildi. Açıkçası Fenerbahçe cephesi nasıl polisin tavrından rahatsızsa, diğer takımların tavrından rahatsızsa, savcının, hakimin, DisCo'nun tavrından rahatsızsa Galatasaray cepheside Fenerbahçe'nin kollandığını düşünerek bir çok kurumun tavrından rahatsızdı. Fenerbahçe ha düştük ha düşecez sıkıntısı çekti, Galatasaray'da oha artık neredeyse bizi düşürecekler sıkıntısını çekti.
Şimdi Fenerbahçe şampiyon olsaydı kendi değerlendirmesine göre ona haksızlık yapan savcıyı, polisi, rakiplerini, Mehmet Ali Aydınlar'ı üst üste koyup öyle şampiyon olmuş olacaktı. Bugün Galatasaray oldu ve Galatasaray cephesi kendi değerlendirmesine göre Fenerbahçe yanlısı federasyonu, hakemleri, PFDK'yı üst üste koyup şampiyon oldu.
Dediğim gibi o haklı bu haklı derdinde değilim. Sadece herkesin kendine göre bir değerlendirmesi var. Değerlendirmelerde de sevinçler ona göre yaşanıyor.
polis hakkaten enteresan bornovada polisle fb taraftarını zor ayırdım ulan zaten adam bi milyon kafası sen de bağırıyorsun
Galatasarayı daha önce tebrik etmiştim tekrar tebrik ediyorum hakettiler
Ama bu sefer eviöme başım dik döndüm şampiyonu alkışlamak kadar güzel bir şey yok küfredenleri de alkışladım fenerbahçe kültürüne de bu yakışır sonuç olarak zerre üzülmedim
İyiki Fenerbahçeliyim...
Bu arada büyük kavgalar çıkar diyordum Antalya'da ama helal olsun bir arabanın üstünde hem Fenerbahçe bayragı hem Gs bayragı ile gidiyorlardı.
Aslında Fenerbahçe taraftarı takımını tribüne çağırırken Galatasaraylı oyuncular Fenerbahçelileri teselli edip kaldırtıktan sonra el ele taraftara gitselerdi kötü mü olurdu.
O zaman belki olaylarda olmazdı. Belki de ben çok hayalperest düşünüyorum.
34 CSL 19 plakalı beyaz peugout 308 araçtaki galatasaray taraftarı, boğaziçi köprüsünde içinde olduğumuz metrobüse silah çekti.
Twitterda okudum ne kadar doğrudur bilemem. Yazık gerçekten.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Aykut Kocaman: Önce Fırat Aydınus, sonra Abitoğlu şimdi de Cüneyt Çakır, bizi bitirmeye çalıştı. Tebrik ediyorum.
Stadda Fenerbahçe marşları çalınıyormuş.
Ahmet Ercanlar @chemedya Stadin butun fiskiyeleri acildi su an...Fenerbahce marslari caliyor...sanirim Galatasaray kupasini boyle alacak