Quote Originally Posted by attirson View Post
Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.
Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.

Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.

Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.

Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.