Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 22 / 32 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

bunu yapan polis işte. yerde yatan bir insan evladının kafasına polis olarak tekme atmak ne demek oluyorsa.....

ama bu kahramanlar sokakta karıya kıza 70 yaşındaki teyzeye anneye küfür ederken kılını kıpırdatmazlar. ne güzel dünya...

ama bir zahmet şükrü hanedar'a art arda iki defa fiziksel saldırıda bulunan insancıkların fotoğrafını da koyuverseydin. o da önemli

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bazi arkadaslar yine nereye saldiracagiz diye kararsiz kalmislar , hakem maçi katletmis hakem çok kotu yonetmis bak sen su ise yok oyle bir dunya ! alnimizin teriyle sampiyon olduk , Dia atilmasi gerekiyordu atildi ujfalusi atilmasi gerekiyordu atildi topa vurdu cunki ikiside dudukten sonra. bizim hakeme sitem etmemiz lazim ama neyse emre nin yaptiklarindan dolayi yine diyorum emre hariç tum fenerli futbolculara tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Biz sizin sahanıza şampiyon çıktıgımızda su savaşında da bunu söyledin mi ? Eminim o şişeler atılırken oley çekmişsindir.
    arkadaş tamamen yanlış hepsi ama adam orda futbolcuya saldırcak sonra polis suratına tekme atınca polis suclu. ulan ne geziyosun sen orda ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maç sonunda alkışladım kendi adıma vicdanım rahat , tüm Galatasaray'lı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Takımımla da gurur duydum bugün , söyleyecek çok birşey yok . Dediğim gibi , özellikle muhabbetim olan Galatasaray taraftarı kardeşlerim Alican , Berkay , Kaan , Arif , Burak takım muhabbeti arkadaşlığımızdan öteye geçemez , gidin sevinin kutlayın şampiyonluğu , sezonun en iyi top oynayan takımıdır Galatasaray , bu maçta beraberliğe yatmış olsa da , doğru olanı yaptılar. Bunu Arena'da yapmış olsalar daha erken bitirirlerdi işi , neyse kısmet böylesineymiş.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar galip gelmeniz gereken şampiyonluk maçında 2-3 tane pozisyona girmeyi iyi oynamak olarak görüyorsanız bişey demeye gerek yok zaten. Yok o olmuş bu olmuş, burada birilerinin laf ebeliğinde galip gelmesi şampiyonu değiştirecek mi? İşinize gelen resimleri paylaşmıssınızda polise biber gazı sıkanda, polis otosu yakanda fenerliler değil mi? Siz Melo'nun resimlerini koyun ben o taraftarları koyayım uzuyıp gitsin. Foruma girerken tebrik mesajları göreceğimi sanıyordum, maçtan öyle herkes öyle diyordu ama şampiyonluğu gölgeleme çabası vs. Burda yazılanları taş çatlasın 20 kişi okuyacak ama şu an on milyonlarca kişi sokakta halay çelkiyor.

Oynamamız gerektiği gibi oynayıp, puanızımı aldık, şampiyon olduk.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kadıköy hatırası

‎12.05.2012 - Kadıköy Hatırası...
    Galatasaray Soyunma Odası!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.
    Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.

Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.

Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.

Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Benim gördüğüm Şampiyonluk.

Laf çarpıtmayı ise bilerek yapıyorum.Konu o kadar değişik yerlere çekildi ki, aksine sizi kızdırmak için yapıyorum.
    İşin gücünüz biz olmuşuz zaten anlamıyorum ki edebinle sevinmek varken nedir bu uğraşma havası nedir bu kavga saçma saçma tahrikler.

Sen zaten o puan farkı varken hep burdaydın 1.'yiz 1.'yiz diyordun.Fark indi baktım yoksun şimdi Şampiyon oldunuz gene türedin buralarda siz değilmiydiniz 2-3 sene öne Baros'u kral yapan sonra kalkıp bi anda gözden çıkaran siz böylesiniz işinize gelince herşeyi yapıyorsunuz.

Halen laf atacaksanız burada bize edebinizle sevinmeyecekseniz o sizin ayıbınızdır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    arkadaş tamamen yanlış hepsi ama adam orda futbolcuya saldırcak sonra polis suratına tekme atınca polis suclu. ulan ne geziyosun sen orda ?
    Polisin insan öldürme yetkisi varda ben mi bilmiyorum ? Karşısındaki silahlı bir insan degil insan gibi etkisiz hale getirir kelepceyi takar götürürsün.Ve bunların olacagı belliydi dünde dedim bunları Türkiye'nin futbol anlayısı bu hangi takım olursa olsun bu olaylar yaşanırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

arkadaş sahaya niye atliyorsun sen ? bi kişi de çıkıpta onu söylesin.
    arkadaş sahaya atlamanın cezası nedir??? Tutuklarsın hukuk verir cezasını. Polise mi kalmış tekme atmak vurmak.

Ona bakarsan Mert Aydın var ntvspor'da kardeşi staddaymış. öz kardeşi adamın. Konuştum kardeşimle ona inanmayacak değilim dedi. Kardeşine göre maç biter bitmez polis biber gazını vermeye başlamış tribünlere olaylar çıkmadan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Polisin insan öldürme yetkisi varda ben mi bilmiyorum ? Karşısındaki silahlı bir insan degil insan gibi etkisiz hale getirir kelepceyi takar götürürsün.Ve bunların olacagı belliydi dünde dedim bunları Türkiye'nin futbol anlayısı bu hangi takım olursa olsun bu olaylar yaşanırdı.
    o adamın hiç suçu yok tüm suç polisde he yavrum he gülüm

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Kadıköy hatırası

Al işte bi tane daha bir önceki sayfada yazdı baktı arkada kaldı onu düzelteyim çakmadan direk yazayım çıldırsınlar dedi.

Geçti bunun esprisi yapıldı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    arkadaş sahaya atlamanın cezası nedir??? Tutuklarsın hukuk verir cezasını. Polise mi kalmış tekme atmak vurmak.

Ona bakarsan Mert Aydın var ntvspor'da kardeşi staddaymış. öz kardeşi adamın. Konuştum kardeşimle ona inanmayacak değilim dedi. Kardeşine göre maç biter bitmez polis biber gazını vermeye başlamış tribünlere olaylar çıkmadan.
    ya birader şampiyonluğu kutlarsın atlarsın sahaya, o adamın amacı belli gs li futbolculara saldırmak tff fener icin ceza verir dimi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kadıköy hatırası

Her sayfaya bunu koymakta ki amacın nedir ? Tahrikten başka bişey değil sonra Fenerbahçeliler suçlu oluyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.

Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.

Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.

Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.
    Ben haklı demiyorum.Ama sen her Fenerbahçe toplulugu gördügünde saldırırsan biber gazı sıkarsan (Daha olay çıkmadan) tabiiki bunlar olur.Üstüne hala böyle insanlık dışı davranıslar sergilersen tabiki polis arabalarını yakarlar.Benim anlamadıgım doğuda yaşanan olaylarda kalkanı kaldırıp bekleyen polisin havası sadece taraftarlara mı ötüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O polis açığa alınmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sadece Fenerlilerden Çoşkun'u tebrik ediyorum. Kardeşim keşke herkes senin gibi düşünse...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Stadın ışıkları yandı Kupa kalkacak !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ya birader şampiyonluğu kutlarsın atlarsın sahaya, o adamın amacı belli gs li futbolculara saldırmak tff fener icin ceza verir dimi ?
    ne yazıldığını anlamıyorsun ki? polisin adam dövme yetkisi var mı yok mu? hele de etkisiz hale getirdiği halde.

gerçi kime anlatıyorum ki bu ülkede polis sorgusunda onlarca yüzlerce insan ölüyor her sene. Umarım bir tanıdığınız veya bizzat kendiniz polisin hışmına uğramazsınız bir gün. Daha fazla yazmayayım siyasete girer silinir çünkü.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Her sayfaya bunu koymakta ki amacın nedir ? Tahrikten başka bişey değil sonra Fenerbahçeliler suçlu oluyor.
    AKLI sıra tahrik etmek, ama Aklı sıra kısmına dikkat edelim.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Al işte bi tane daha bir önceki sayfada yazdı baktı arkada kaldı onu düzelteyim çakmadan direk yazayım çıldırsınlar dedi.

Geçti bunun esprisi yapıldı
    Çıldırın yada çıldırmayın biz şampiyon olduk ve burada sevinme hakkımız var. Ben bunu Galatasaray'lı kardeşlerimle paylaştım Syn: ThreepWooD

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

o adamın hiç suçu yok tüm suç polisde he yavrum he gülüm
    Sana ben ne dersem diyim kafan almayacak he yavrum he gülüm diyicen o yüzden kendimi yormama gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

polis terörist yanlısına bile siyasi nedenlerle yada değil böyle davranmıyorsa ama taraftara bu şekilde davranıyorsa ortada ters bir durum var en basiti hava alanında avrupadan gelen şampiyon takımı kutlamaya gelenlere bile aynı şekide müdahale oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Yahu arkadaş Fenerbahçe taraftarının ne işi var biz burada seviniyoruz kutluyoruz paylaşıyoruz. İster çıldırın ister çıldırmayın bakma konuya olur biter. Siz şampiyon olsaydınız biz çeker giderdik. Böyle anlam vurgunlu konuşmana gerek yok ThreepWooD.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Kupa töreni için saha hazırlanıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çıldırın yada çıldırmayın biz şampiyon olduk ve burada sevinme hakkımız var. Ben bunu Galatasaray'lı kardeşlerimle paylaştım Syn: ThreepWooD
    Bırak bu ayakları Allah aşkına sevinirsinde bu resmen tahrik bi önceki sayfaya yazdın gördüler zaten yinelemek bunu göze sokmaya girer.

Bu yaptığını kendine yakıştırıyorsan buyur sahne senin demek şimdide seni izleyeceğiz.SAYIN: lexoqe

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

İşin gücünüz biz olmuşuz zaten anlamıyorum ki edebinle sevinmek varken nedir bu uğraşma havası nedir bu kavga saçma saçma tahrikler.

Sen zaten o puan farkı varken hep burdaydın 1.'yiz 1.'yiz diyordun.Fark indi baktım yoksun şimdi Şampiyon oldunuz gene türedin buralarda siz değilmiydiniz 2-3 sene öne Baros'u kral yapan sonra kalkıp bi anda gözden çıkaran siz böylesiniz işinize gelince herşeyi yapıyorsunuz.

Halen laf atacaksanız burada bize edebinizle sevinmeyecekseniz o sizin ayıbınızdır.
    Ahahahahaha, güldürdün görkem

Benim işim gücüm fener değil, konuyu o kadar çok başka yerlere çektiniz ki, bundan ötürü yaptım.Keyfi olarak kimseye bulaşmam.Zaten bulaşmadım da, önce şunu yaz aklına.

Ben puan farkı varken de burdaydım, puan farkı inince de burda oldum ve hep aynı şeyi söyledim, tarih değişebilir ama şampiyon değişmez diye, ama sanırım sen bunu da atlamışsın, 2. olarak bunu da yaz aklına.

Ve son olarak, Baros'u son 2 senedir beğenmiyorum açıkça söyleyeyim.Adam ölmüş, top sürmeye, şut vurmaya dermanı yok, dokunduğunda yerde.Tabi ki bu halinden dolayı ona sitem edeceğim, etmiyeyim mi ? Baros'a ne bir küfür ne bir hakaret ettim sadece sitem ettim etmiyeyim mi ? Ayrıca, buraya çok dikkat et, benim Baros'a yaptıklarım bu kadar kötüyse, sizin Aykut Hoca'ya yaptıklarınız nedir ? 3. olarak bunu da yaz aklına ve öyle cevabını ver.

Ben edebimle seviniyorum, ta ki biri burada laf çarpıtmayacaksa.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Allah kimseye sezon sonu kendi evinde şampiyonluk maçı nasip etmesin şu yaptıklarını bizim oyuncular keşke arenada ilk derbi maçında yapsalardı ne hoş olurdu

Sayfa 22 / 32 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri