Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 31 / 32 İlkİlk ... 2129303132 SonSon
901 ile 930 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tarihi şampiyonluğumuza Barcelona kulübü başkanı Sandro Rosell'de tanıklık etmiş

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

polisimizin rezilliğinide görmüşmüdür acaba belki onunda ağzına biber sürmüşlerdir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tarihi şampiyonluğumuza Barcelona kulübü başkanı Sandro Rosell'de tanıklık etmiş

alvesin yerine sabriyi izlemek için bizzat kendisi gelmiş diyolla ama oynatmadı belkide xaviinin yerine selçuk şahini izlemek için gelmiştir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    alvesin yerine sabriyi izlemek için bizzat kendisi gelmiş diyolla ama oynatmadı belkide xaviinin yerine selçuk şahini izlemek için gelmiştir
    haha sabri bilseydi geldiğini tribüne bir tane teşekkür topu yollardı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tebrikler Fenerbahçem,futboldan soğutulan bir senede başabaş mücadele ederek son haftaya kadar savaştık,maçtan sonra taraftarımız da gereken desteği oyuncularımızı alkışlayarak,yanlarına çağırarak gösterdiler,bu süreçte ellerinden geleni yapan futbolcularımız,hocamız zaten bizim gönlümüzde şampiyon olmuştu o yüzden çokta üzülmedik.

Buda maç sonucunda polise saldırmadan önce gölgelenen oyuncularımıza destek videosu

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-ilk-sevincler

Polise saldıran bir grup taraftara ise denecek laf yok,nasıl bir kafaları varsa anlamak güç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 galatasaray taraftarı kahvede kalp krizinden ölmüş.
    birde magandalar sokaktan geçen birine kurşun sıkmışlar.
    2sinede Allah(C.c) rahmet eylesin

Nesil
    2006

Dün Fenerium üstdeyim, 2 saat stadda mahsur kaldık. Polisler 4-5 yaşında ki çocuklara, hamilere, yaşlılara biber gazı sıktı. Kaçacak yer bulamadık. Astım ilacımı başka birisine verdim. Kimse bana kalkıp dün yaşananlarda bizi sorumlu tutmasın. Dünkü olayların tek sorunlusu polisdir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Polis yanlış bir tutum sergilemiş olabilir ama insan hiç mi kendine bakmaz arkadaş ? Sanki sahaya polis zorla soktu taraftarları.Sanki stadı polis yaktı,sanki yabancı maddeleri polis sahaya attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

TFF'den açıklama 13.05.2012
    TFFden açıklama
    More Sharing ServicesPaylaş | Share on facebook Share on twitter Share on google Share on digg

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylar hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Futbolun ruhuyla bağdaşmayan, tarihi bir rekabete asla yakışmayan, taraflı-tarafsız herkesin yüreğini acıtan bu tabloyu kabullenmek, hoşgörü ile karşılamak, sebebi ne olursa olsun alışılagelmiş bir saha olayı gibi görmek asla mümkün değildir.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu aşamada çok yönlü bir değerlendirme yaparak gereken yaptırımları uygulayacaktır.

Futbol, çağdaş batı ülkelerinde farklı bir mecrada ilerlemektedir.

O mecrada, sağduyu sahibi kamuoyunun da yakından bildiği gibi oyuna, kurala, rakibe saygı esastır.

Türk futbolunun da bu yönde ilerlemesine katkıda bulunmak, başta federasyonumuz olmak üzere, kulüplerimizin, yöneticilerimizin, teknik adamlarımızın, oyuncularımızın ve oyunun vazgeçilmez parçası olarak gördüğümüz taraftarlarımızın asli ödevidir.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonasının en güçlü adayı olan bu ülkenin, farklı bir yaklaşımın içerisinde olacağını düşünmek bile olanaksızdır.

Bu çerçeveden bakıldığında, medyamızın bir bölümünde yapılan ''kupa neden Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda verildi'' tartışmalarını anlamak ve çağdaş bir yaklaşım olarak görmek de imkansızdır.

Kupa töreninin gecikmesini, statta oluşan olumsuz ortam dikkate almadan eleştirmek ise haksızlıktır. Kupa, Valilikçe sahada güvenli ortamın hazırlanması sonrasında, bizzat Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun da hazır bulunduğu törende, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından şampiyon Galatasaray'a takdim edilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, hafta içerisinde kulüplerimiz ile yapılan görüşmelerde mutabakat sağlamış, gösterdikleri duyarlılık nedeniyle kendilerine teşekkür etmiş, ardından oluşan düşünce İstanbul Valiliği'ne iletilmiş ve kupanın maç bitiminde verilmesini karara bağlamıştır.

Zaten sportif anlamda bakıldığında, çağdaş uygulamalara göz atıldığında, doğru olan da budur.

Yaşanan olayların sorumluluğunu Türkiye Futbol Federasyonu'na yıkmaya kalkışmak, asıl nedenleri göz ardı etmeye kalkmak, kelimenin tam anlamıyla insafsızlıktır.

Tüm üzüntümüze karşın, olayların daha vahim boyutlara ulaşmasını engellemek adına, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri yöneticileri ile İstanbul Valiliği'nin gösterdiği özverili çabaları takdir etmek, federasyonumuz adına onlara teşekkür etmek gerektiği inancındayız.

Futbolumuzun, yalnızca ülkemizde değil, uluslararası platformda da bu tür olaylarla anılmasının önüne geçilmesini sağlamak, tüm futbol ailesinin ortak sorumluluğudur. Gelinen bu noktada, herkesi sağduyulu değerlendirmeler yapmaya ve davranmaya davet ederiz.

Saygılarımızla,

Türkiye Futbol Federasyonu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonda olay olunca terörit bunlar!Böyle futbol seyircisi mi olur. Lanet olsun size derler.Adamlar sahayı yaktı,polis arabası yaktı yapmadık şey bırakmadı bunlara hoşgörü ile yaklaşalım.Diyecek söz bulamıyorum hepinizi Allah'a havale ediyorum.

Sahaya yabancı madde atıldı diye 4 maç ceza aldık bu kadar olaya hoşgörüyle yaklaşıp 1,2 maç cezayla kaparlar.Nasılsa futbolun marka değeri böyle daha yüksek.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Polis yanlış bir tutum sergilemiş olabilir ama insan hiç mi kendine bakmaz arkadaş ? Sanki sahaya polis zorla soktu taraftarları.Sanki stadı polis yaktı,sanki yabancı maddeleri polis sahaya attı.
    40bine yakın kişi stad da sadece alkışlıyorduk, onlardan biriside bendim. Tek istediğimde bu alkışlama şeklinde bitmesi idi. Ama olmadı. Ve o alkışlayan 40bin kişi polis şiddetine karşıyorsa, bunlar olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    40bine yakın kişi stad da sadece alkışlıyorduk, onlardan biriside bendim. Tek istediğimde bu alkışlama şeklinde bitmesi idi. Ama olmadı. Ve o alkışlayan 40bin kişi polis şiddetine karşıyorsa, bunlar olacak.
    Bende gördüm.Hatta bizim izlediğimiz yerde bizde sizleri alkışlıyorduk ama birden kendini bilmezin teki kendini sahaya attı ve olanlar oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dün demiştim, kimse bilmediği konu hakkında yorum yapmasın..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Abi şimdi herşeyi televizyondan izliyoruz. Ben hayatımda İstanbul'a gitmedim. Polis %90 suçludur tamamda tepkini gidip petrol ofisinin yanında polis arabası devirerek, benzinliğin 4-5 metre önüne meşale atarak falan koyacaksan hiç koyma.

Bunlar televizyondan çok abüsrt geliyor bana. Ama herşeye rağmen hamile kadına, yaşlıya ve çocuğa biber gazı sıkmakta çok absürt. Onlarıda görüyoruz tabi televizyondan. Ama bu taşkınlık yaratanlar daha fena.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Stad dışındaki olayların hiçbirisini zaten desteklemedim de.. İlginç olan bir olay söyleyim mi size kadıköyde iett'lere saldıranların, trafik ışıklarını devirenlerin polise kaldırım taşı söküp atanların hiçbirisinde sarı-laci namına bez parçası yoktu.. Maalesef bu tür fırsatçılar dün Fenerbahçe adı altında yapmadıklarını bırakmadılar..

Stad içindeki fikrimi de söyledim zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Stad dışındaki olayların hiçbirisini zaten desteklemedim de.. İlginç olan bir olay söyleyim mi size kadıköyde iett'lere saldıranların, trafik ışıklarını devirenlerin polise kaldırım taşı söküp atanların hiçbirisinde sarı-laci namına bez parçası yoktu.. Maalesef bu tür fırsatçılar dün Fenerbahçe adı altında yapmadıklarını bırakmadılar..

Stad içindeki fikrimi de söyledim zaten..
    Kesinlikle öyle abi. Kişinin yaptığını bir kuruma yıkmak bazı konularda saçma. O da bunlardan birisi mesela. Maç bittikten 30 saniye sonra falan taraftarın birisi koşarak sahaya girdi. O arkadaş ne yapmaya çalışacaktı bilmiyorum ama onu tuttular sonrasındada taşkınlık yapmak isteyen taraftarlar girdi. 40 bin kişi alkışlar 3 bin kişi olay çıkartır bu sefer 40 bin adama yazık olur.

O yüzden dediğin gibi o tür insanları ayıklamak lazım. Hani bi ara stadlarda kameralardan falan taraftarları tespit edip apar topar evinden iş yerinden alıp götürüyorlardı. Şimdi nerde kaldı o spor yasası, kuralı ?

İşte şimdi onları görmenin zamanı.

Bu arada polisin de orantısız güç kullanması çok kötü. O dengeyi bir türlü sağlayamıyor Türk polisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bahanede hazır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir arkadasin dedigi gibi tam hatirliyamadim ama hirsizin hicmi suçu yok =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bir arkadasin dedigi gibi tam hatirliyamadim ama hirsizin hicmi suçu yok =)
    Geçtiğimiz sayfada yazdım 8 de 6 suç polisde bu demek oluyor ki hırsızın da suçu var..
    Last edited by Trabzonspor : 13.Mayıs.2012 at 21:14

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Kesinlikle öyle abi. Kişinin yaptığını bir kuruma yıkmak bazı konularda saçma. O da bunlardan birisi mesela. Maç bittikten 30 saniye sonra falan taraftarın birisi koşarak sahaya girdi. O arkadaş ne yapmaya çalışacaktı bilmiyorum ama onu tuttular sonrasındada taşkınlık yapmak isteyen taraftarlar girdi. 40 bin kişi alkışlar 3 bin kişi olay çıkartır bu sefer 40 bin adama yazık olur.

O yüzden dediğin gibi o tür insanları ayıklamak lazım. Hani bi ara stadlarda kameralardan falan taraftarları tespit edip apar topar evinden iş yerinden alıp götürüyorlardı. Şimdi nerde kaldı o spor yasası, kuralı ?

İşte şimdi onları görmenin zamanı.

Bu arada polisin de orantısız güç kullanması çok kötü. O dengeyi bir türlü sağlayamıyor Türk polisi.
    O 3 bin kisi, 40 bin kisinin icinde saklandigi icin barinabiliyor.

Kendilerine siper ettikleri 40 bin kisi olmasa, polis ve terorle mucadele ekipleri o 3 bin kisiye cok daha da sert mudahale edebilir ve ortaligi temizler. Ama yapamiyor cunku o kargasa icinde cani yanacak 40 bin masum kisi var orada.

40 bin kisiye agir ceza kesiliyor, 3 bin kisi de hafif kurtuluyor. Tabii hafif kurtulan 3 bin kisi de bunu tekrar tekrar yapmaktan cekinmiyor.

Boyle devam ederse ortalik daha cok karisir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olm real madrid de karanlıkta alıyor kupayı şuan ntvde bide dün fb yönetimini suçluyodunuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

polis başlattı ne demek ya siz sahaya atlayıp taşkınlık yapmazsanız polisler hadi gidin diyip biber gazı sıkarmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Facx View Post
    polis başlattı ne demek ya siz sahaya atlayıp taşkınlık yapmazsanız polisler hadi gidin diyip biber gazı sıkarmı
    Dışı seni içi beni kardeşim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir de düşünmek lazım o polislerin hepsi Fener düşmanı mı ? En az %35 %40'ı Fenerbahçelidir ordaki polislerin.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Anlatacak çok şey var. Yorum var, yorum yok

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Anlatacak çok şey var. Yorum var, yorum yok

katılıyorum anlatılacak o kadar çok şey varki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 gündür evde değildim foruma da uğrayamadım pek. Şunu diyebilirim ki Galatasaray'ı içtenlikle tebrik ediyorum. Geçen seneki vasat performanstan sonra harika bir yükseliş gösterdiler bu sene. Kadro nasıl kurulur, sıkıntılardan nasıl kurtulunur, bunun örneğini dünyaya gösterdiler ve de bence hakettikleri kupayı kazandılar. Kimse kusura bakmasın ama Fenerbahçe'nin hakkı değildi lig. Saçma sapan playoff kuralı 1 seneliğine geldi ve gelecek sene gidiyor. Sen 9 puan fark atmışsın ve yeni gelen bu saçma kuralla 1 maçta fark kapanıyor. Böyle bir saçmalık olamaz. Evet bu her takım için geçerliydi ve sene başından belliydi ama bir gerçek var bunu kabullenmek gerekli.

Bir Beşiktaşlı olarak içtenlikle tebrik ediyorum ve aynı toparlanmayı kendi takımımdan bekliyorum. Tabi bizim finansal sıkıntılarımız var o yüzden zor ama hiç bir şey imkansız değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bir de düşünmek lazım o polislerin hepsi Fener düşmanı mı ? En az %35 %40'ı Fenerbahçelidir ordaki polislerin.
    Sen hiç üstünden emir aldın mı mayg.. Emirin ne anlama geldiğini bilir misin ??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Müdürün Galatasaray'lı diye okul formasıyla değilde GS formasınla girmeyi denedin mi hiç okula?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi Kadıköy'de ışıklar açılmadı, federasyon kupayı vermemek için her yolu denedi; bunlar tamam ama forum olarak neden federasyon yolunda ilerliyoruz.

Şuan Fenerbahçe şampiyon olsaydı bırakın yeni başlığı "Türkiyeden Futbol" ana başlığı "Şampiyon Fenerbahçe" diye değişirdi.

Hala şampiyonun başlığı açılmadı.

Sayfa 31 / 32 İlkİlk ... 2129303132 SonSon

Mesaj Yetkileri