Uğur Boral bence çok iyi bir hamle.Sakatlanmasa Fenerbahçe'de ilk 11 i zorlayabilirdi diye düşünüyorum.Eğer fiziksel olarak kendini toparlarsa Emre'den çok çok çok daha çok katkı yapacaktır![]()
Uğur Boral bence çok iyi bir hamle.Sakatlanmasa Fenerbahçe'de ilk 11 i zorlayabilirdi diye düşünüyorum.Eğer fiziksel olarak kendini toparlarsa Emre'den çok çok çok daha çok katkı yapacaktır![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Uğur Fenerbahçe'de, nerede o eski Uğur dedirtecek kadar bile oyun oynamadı ki.
İyi oynadığı maçlar sayılıdır, en büyük eksisi bu oldu kendisinin. Sevilla maçında zirve yapmıştı ama ertesi maç yine yokları oynuyordu. Belki de Sevilla maçından da iyi olduğu, performansını artık devamlı mı yapacak dediğimiz maçta sakatlanması da Fenerbahçe kariyerinin bitmesine vesile oldu.
Yine çıkar, arada maç kazandıracak kadar oynar ama o kadar. 30'undan sonra devamlılık kazanabileceğini sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Uğur çok kötü bir hamle olur. En iyi döneminde bile 1 maç iyi oynayıp 10 maç oynamayan bir oyuncuydu şimdi kim bilir ne haldedir. Böyle saçma bir hamle yapacağını sanmıyorum Terim'in...
Ben inanmıyorum bu transfere, inşAllah böyle gereksiz bir hamle yapılmamıştır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
John Guidetti İsveçli Forvet. Elmander Onermis 23 maçta 20 gol atmis hollandada
Bu arada Pino ne oldu Arap takımı sözleşmesini fesh etmişti en son
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
O değil de Tuncay'ı alırlar diye çok korkuyorum.
Heerenveen'den BAS DOST'un ismi geçmişti bir ara. Bu sezon 39 maçta 38 gol 9 asisti var (ligde 34 maç 32 gol). 22 yaşında 1.92 boyunda. A milli olmamış henüz ama pahalı bir oyuncu, transfermarkt değeri 8m €.
Guidetti hoş olurdu.![]()
Melo için son kavgayı koz olarak kullanarak Juve ile 7 milyon euroya anlaşılmış ama Melo yıllık ücrette indirime gitmek istemiyormuş hatta yıllık 4milyon euro garanti para talep etmiş diye duydum.
Melo kalacak gibi görünüyor, tabi Juve ve Melo ile pazarlıklara göre kalıcak ya da gidecek....(Albayrak kalacağını düşünüyorum dedi)
guidetti citynin oyuncuru degil mi
arkadaşlar,
nuri söylentilerinde, herkesin ısrarla gözden kaçırdığı bir şey var, adam herhalde bonservisiyle gelmeyecek. daha kaç maç oynadı da 15 milyon avroluk yatırım bir anda çöpe gidecek? mourinho şans bulduramadığı adamı bol maç çıkaracağı bir klübe göndermeyi uygun görebilir. çok namümkün değil. ama bu takım galatasaray gibi bir önceki takımı olan ve iskelet kadronun bir parçası olduğu dortmund'un gerisinde olan bir takım olur mu bilemiyorum. yani sorarlar adama neden bıraktın o zaman dortmund'u diye...
Hamit, Burak Yılmaz, Hasan Ali Kaldırım. Alınabilecek en iyi ve ihtimali yüksek yerliler gibi duruyorlar.
Mou en azında 6-7 senedir çok çok sevmez gençlerle çalışmayı onları pişirmeyi, ama pişirttirmezde, kafasında Nuri ile ilgili bi plan vardır yada yoktur. Eğer varsa ve Nuri bu plana uyarsa kadroda tutar yada bu plana uymazsa yada planı yoksa kiralıkmış bonservismiş pek sallamaz bence onun için ikisinin de aynı kapıya çıktığını düşünürsek.
eto'o bitmiş.
Şöyle bir resim var.Taksiye dikkat.Sağ altda da ücretsizdir yazıyor.Yani John Guidetti İstanbul'da.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
fb-gs maçini izlemeye gelmisti bu eleman acaba izliyenler varmi"ki nasil hizli bir oyuncumu ?![]()
Vay be çok yetenekli bir çocukmuş izlediğim videolar etkiledi beniHızlı, top tekniği yüksek, gol vuruşu nasıl yapılır biliyor kerata
Kendine güveni de var belli, bilmiyorum izlediğim 3-4 video ne kadar sağlıklı fikir verir ama attığı goller, yaptığı asistler öyle şansa olmuş gibi durmuyor, kafası çalışan, yetenekli oyuncuların yapabileceği türden hep. Penaltıları da çok iyi kullanıyor.
Transferini bitirebilirler mi bilemiyorum ama kadroya katabilirse Galatasaray çok büyük iş yapmış olur. Sorun Feyenoord'da çok iyi sezon geçirmiş haliyle bonservisini de yükseltmiş olması. Manchester City kolay bırakmaz diye düşünüyorum, ayrıca sanırım Feyenoord, Schalke de transferini istiyor, en azından taraftarları(videoların altındaki yorumlarda yiyecekler birbirlerini
)
Elmander Ne Yapar Ne Eder Bu Çoçugu ayartir getirir takima![]()
Transfer politikamız Ünal Aysal ile daha öncekinin tam tersi haline geldi.Önceden oyuncu alındığı vay be diyorduk.Şimdi performansını görünce öyle diyoruz.Açıklamalara göre de bu durum devam edecek.Gerekli yerlere gerekli oyuncular alınacak belli ki.Ben Güney Amerika'dan da bir transfer bekliyorum takıma genç ve geleceği parlak.
Ben sanmam G.Amerika ya da Afrika'dan transfer yapacağımızı. Ünal Aysal geçen bir programda Eboue'nin performansıyla ilgili soruya "Eboue ile ilgili tereddütlerim vardı ama başarılı oldu. G.Amerika ve Afrikalı oyuncular pek istikrarlı olmuyorlar genelde" tarzı bir şeyler söylemişti.
John guidetti atmosferi görmeye geldim demiş.
(/s)
Guidetti City nin oyuncusu. KiraLık oLarak bu sezon Feyenoord ta muhteşem maçLar çıkardı. 6-7 tane vatandaşLığı oLan garip bir isim. İsveçLiLer ondan yeni İbra oLmasını bekLiyor. İbrahimoviç de onunLa iLgiLi yaptığı yorumLardan kendisinden sonra Guidetti nin yernini rahatça doLdurabiLeceğini söyLüyor. Feyenoord bonservisini aLmak için City nin kapısını çoktan çaLdı. GaLatasaray aLmak istiyorsa eLini çabuk tutmaLı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi bir ara Ümit Davala gitmişti G.Amerika'ya.1 haftaya yakın orda kalıp araştırmalar yapmıştı.Ona yönelik söyledim ben o transferi.Bir iki isim belirlemiştir ordan.Geleceğe yatırım amaçlı yapılabilir belki bir transfer.Ama direk ilk 11 için alınmaz zaten.Hiç ismi de geçmiyor o bölgeden bir oyuncunun.
aslinda cok uzaga gitmemek lazim amrabat,webo.