Sayfa 705 / 1204 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
21,121 ile 21,150 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uğur Boral bence çok iyi bir hamle.Sakatlanmasa Fenerbahçe'de ilk 11 i zorlayabilirdi diye düşünüyorum.Eğer fiziksel olarak kendini toparlarsa Emre'den çok çok çok daha çok katkı yapacaktır
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    2 maç oynamadı mı o adam ne ara yoldun
    Uğur 2 si Türkiye kupası olmak üzere 12 maç oynadı gerçekten hiç verimli değildi nerede o Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda ki Uğur. Sakatlıklar bitirmiş resmen adamı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Uğur 2 si Türkiye kupası olmak üzere 12 maç oynadı gerçekten hiç verimli değildi nerede o Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda ki Uğur. Sakatlıklar bitirmiş resmen adamı
    Uğur Fenerbahçe'de, nerede o eski Uğur dedirtecek kadar bile oyun oynamadı ki.

İyi oynadığı maçlar sayılıdır, en büyük eksisi bu oldu kendisinin. Sevilla maçında zirve yapmıştı ama ertesi maç yine yokları oynuyordu. Belki de Sevilla maçından da iyi olduğu, performansını artık devamlı mı yapacak dediğimiz maçta sakatlanması da Fenerbahçe kariyerinin bitmesine vesile oldu.

Yine çıkar, arada maç kazandıracak kadar oynar ama o kadar. 30'undan sonra devamlılık kazanabileceğini sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007

Uğur çok kötü bir hamle olur. En iyi döneminde bile 1 maç iyi oynayıp 10 maç oynamayan bir oyuncuydu şimdi kim bilir ne haldedir. Böyle saçma bir hamle yapacağını sanmıyorum Terim'in...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben inanmıyorum bu transfere, inşAllah böyle gereksiz bir hamle yapılmamıştır.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

John Guidetti İsveçli Forvet. Elmander Onermis 23 maçta 20 gol atmis hollandada

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu arada Pino ne oldu Arap takımı sözleşmesini fesh etmişti en son
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

O değil de Tuncay'ı alırlar diye çok korkuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Heerenveen'den BAS DOST'un ismi geçmişti bir ara. Bu sezon 39 maçta 38 gol 9 asisti var (ligde 34 maç 32 gol). 22 yaşında 1.92 boyunda. A milli olmamış henüz ama pahalı bir oyuncu, transfermarkt değeri 8m €.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Heerenveen'den BAS DOST'un ismi geçmişti bir ara. Bu sezon 39 maçta 38 gol 9 asisti var (ligde 34 maç 32 gol). 22 yaşında 1.92 boyunda. A milli olmamış henüz ama pahalı bir oyuncu, transfermarkt değeri 8m €.
    evet BAS DOST biliyorum hollanda liginde iyi bir topçu ama bizim ligimizde oynuyabilirmi bilmiyorum hollanda"dan alinan oyuncular bazen FIS olabiliyor + Guidetti Fb-Gs maçini izlemeye gelmis istanbula.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Guidetti hoş olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Melo için son kavgayı koz olarak kullanarak Juve ile 7 milyon euroya anlaşılmış ama Melo yıllık ücrette indirime gitmek istemiyormuş hatta yıllık 4milyon euro garanti para talep etmiş diye duydum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bu arada Pino ne oldu Arap takımı sözleşmesini fesh etmişti en son
    sakattı iyileşince takıma geri dönücek galiba(uzun süreli bir sakatlıktı)
    Quote Originally Posted by byariff View Post
    John Guidetti İsveçli Forvet. Elmander Onermis 23 maçta 20 gol atmis hollandada
    fmde beşiktaş almıştı yakışıklı adam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Melo için son kavgayı koz olarak kullanarak Juve ile 7 milyon euroya anlaşılmış ama Melo yıllık ücrette indirime gitmek istemiyormuş hatta yıllık 4milyon euro garanti para talep etmiş diye duydum.
    yıllık 4 M € istiyorsa o kadar şovu sadece taraftarın gözüne girmek için yapmamış demek.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    yıllık 4 M € istiyorsa o kadar şovu sadece taraftarın gözüne girmek için yapmamış demek.
    Bu sene primiyle beraber 4milyon eurodan fazla alarak en çok kazanan oldu zaten. GS yönetimi yeni sözleşme için indirim yapmasını istiyormuş sadece.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo kalacak gibi görünüyor, tabi Juve ve Melo ile pazarlıklara göre kalıcak ya da gidecek....(Albayrak kalacağını düşünüyorum dedi)

guidetti citynin oyuncuru degil mi

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

arkadaşlar,

nuri söylentilerinde, herkesin ısrarla gözden kaçırdığı bir şey var, adam herhalde bonservisiyle gelmeyecek. daha kaç maç oynadı da 15 milyon avroluk yatırım bir anda çöpe gidecek? mourinho şans bulduramadığı adamı bol maç çıkaracağı bir klübe göndermeyi uygun görebilir. çok namümkün değil. ama bu takım galatasaray gibi bir önceki takımı olan ve iskelet kadronun bir parçası olduğu dortmund'un gerisinde olan bir takım olur mu bilemiyorum. yani sorarlar adama neden bıraktın o zaman dortmund'u diye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit, Burak Yılmaz, Hasan Ali Kaldırım. Alınabilecek en iyi ve ihtimali yüksek yerliler gibi duruyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mou en azında 6-7 senedir çok çok sevmez gençlerle çalışmayı onları pişirmeyi, ama pişirttirmezde, kafasında Nuri ile ilgili bi plan vardır yada yoktur. Eğer varsa ve Nuri bu plana uyarsa kadroda tutar yada bu plana uymazsa yada planı yoksa kiralıkmış bonservismiş pek sallamaz bence onun için ikisinin de aynı kapıya çıktığını düşünürsek.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şöyle bir resim var.Taksiye dikkat.Sağ altda da ücretsizdir yazıyor.Yani John Guidetti İstanbul'da.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fb-gs maçini izlemeye gelmisti bu eleman acaba izliyenler varmi"ki nasil hizli bir oyuncumu ?

23. Default

Vay be çok yetenekli bir çocukmuş izlediğim videolar etkiledi beni Hızlı, top tekniği yüksek, gol vuruşu nasıl yapılır biliyor kerata Kendine güveni de var belli, bilmiyorum izlediğim 3-4 video ne kadar sağlıklı fikir verir ama attığı goller, yaptığı asistler öyle şansa olmuş gibi durmuyor, kafası çalışan, yetenekli oyuncuların yapabileceği türden hep. Penaltıları da çok iyi kullanıyor.
    Transferini bitirebilirler mi bilemiyorum ama kadroya katabilirse Galatasaray çok büyük iş yapmış olur. Sorun Feyenoord'da çok iyi sezon geçirmiş haliyle bonservisini de yükseltmiş olması. Manchester City kolay bırakmaz diye düşünüyorum, ayrıca sanırım Feyenoord, Schalke de transferini istiyor, en azından taraftarları (videoların altındaki yorumlarda yiyecekler birbirlerini )

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmander Ne Yapar Ne Eder Bu Çoçugu ayartir getirir takima

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Transfer politikamız Ünal Aysal ile daha öncekinin tam tersi haline geldi.Önceden oyuncu alındığı vay be diyorduk.Şimdi performansını görünce öyle diyoruz.Açıklamalara göre de bu durum devam edecek.Gerekli yerlere gerekli oyuncular alınacak belli ki.Ben Güney Amerika'dan da bir transfer bekliyorum takıma genç ve geleceği parlak.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Transfer politikamız Ünal Aysal ile daha öncekinin tam tersi haline geldi.Önceden oyuncu alındığı vay be diyorduk.Şimdi performansını görünce öyle diyoruz.Açıklamalara göre de bu durum devam edecek.Gerekli yerlere gerekli oyuncular alınacak belli ki.Ben Güney Amerika'dan da bir transfer bekliyorum takıma genç ve geleceği parlak.
    Ben sanmam G.Amerika ya da Afrika'dan transfer yapacağımızı. Ünal Aysal geçen bir programda Eboue'nin performansıyla ilgili soruya "Eboue ile ilgili tereddütlerim vardı ama başarılı oldu. G.Amerika ve Afrikalı oyuncular pek istikrarlı olmuyorlar genelde" tarzı bir şeyler söylemişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

John guidetti atmosferi görmeye geldim demiş.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Guidetti City nin oyuncusu. KiraLık oLarak bu sezon Feyenoord ta muhteşem maçLar çıkardı. 6-7 tane vatandaşLığı oLan garip bir isim. İsveçLiLer ondan yeni İbra oLmasını bekLiyor. İbrahimoviç de onunLa iLgiLi yaptığı yorumLardan kendisinden sonra Guidetti nin yernini rahatça doLdurabiLeceğini söyLüyor. Feyenoord bonservisini aLmak için City nin kapısını çoktan çaLdı. GaLatasaray aLmak istiyorsa eLini çabuk tutmaLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Ben sanmam G.Amerika ya da Afrika'dan transfer yapacağımızı. Ünal Aysal geçen bir programda Eboue'nin performansıyla ilgili soruya "Eboue ile ilgili tereddütlerim vardı ama başarılı oldu. G.Amerika ve Afrikalı oyuncular pek istikrarlı olmuyorlar genelde" tarzı bir şeyler söylemişti.
    Abi bir ara Ümit Davala gitmişti G.Amerika'ya.1 haftaya yakın orda kalıp araştırmalar yapmıştı.Ona yönelik söyledim ben o transferi.Bir iki isim belirlemiştir ordan.Geleceğe yatırım amaçlı yapılabilir belki bir transfer.Ama direk ilk 11 için alınmaz zaten.Hiç ismi de geçmiyor o bölgeden bir oyuncunun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aslinda cok uzaga gitmemek lazim amrabat,webo.

Mesaj Yetkileri