1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıklanan ara kararda 7 gün içerisinde üst mahkemeye itiraz hakkı var yazıyordu sanırım. 7 gün doldu gerçi 7 gün içerisinde itiraz edilmiş ve yeni karara bağlanmış olabilir.

PFDK'yı ciddiye alacaksak, Aziz Yıldırım elbette salıverilmeli yok PFDK'yı ciddiye almayacaksak, birilerine şikeci demek için yargı sonucunu beklemeli.

Sanmıyorum tahliye olacağını hele ki bu hafta seçim var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Açıklanan ara kararda 7 gün içerisinde üst mahkemeye itiraz hakkı var yazıyordu sanırım. 7 gün doldu gerçi 7 gün içerisinde itiraz edilmiş ve yeni karara bağlanmış olabilir.

PFDK'yı ciddiye alacaksak, Aziz Yıldırım elbette salıverilmeli yok PFDK'yı ciddiye almayacaksak, birilerine şikeci demek için yargı sonucunu beklemeli.

Sanmıyorum tahliye olacağını hele ki bu hafta seçim var.
    Nerde duydum bilmiyorum ama mahkemede sozu edilen 22 macin 21inden beraat etmis Aziz Ildirim. Sadece 1 macla ilgili sonuclanmamis dosya var, yanlis mi biliyorum Serkan? Sen daha yakindan takip ediyorsun sanirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Nerde duydum bilmiyorum ama mahkemede sozu edilen 22 macin 21inden beraat etmis Aziz Ildirim. Sadece 1 macla ilgili sonuclanmamis dosya var, yanlis mi biliyorum Serkan? Sen daha yakindan takip ediyorsun sanirim...
    Bunu aslında bilemiyoruz, Aziz Yıldırım adeta yalvarıyordu duruşmalarda, benim tutukluluğumu sürdürecekseniz, şu şu maçlarla alakalı suç şüphesi devam ediyor diye açıklayın lütfen şeklinde. Yani tutukluluğu devam ediyor ama gerekçesi hala delilleri karartma şüphesi, tanıkların ifadesi vs vs şeklinde klasik şeyler.

Pek çok maç hakkında iddialar zaten çürütüldü. Ama mahkeme şu ana kadar o şekilde işleyiş gerçekleştirmedi, yani şu suçlamalar düştü, şunlar devam ediyor şeklinde bir karar almadı henüz.

Çapraz sorgulara geçildikten sonra muhtemelen artık olaylar üzerinden gidecekler. Çünkü bir bakıyorsun menajerlik sınavı oluyor, hop şikeye geçiyor, oradan başka yere.

Zaten örgüt suçlaması aslında bir nevi çıkmasını engelleyen. Ama örgüt suçlamasını da mahkeme düşüremiyor yoksa dosyayı spor olaylarının görüşüldüğü Asliye Hukuk Mahkemelerine göndermesi gerekir.

Ki şu ana kadar çoktan göndermesi gerekirdi, HSYK'nın da bile bu yönde görüşü var ama mahkeme yetkisizlik kararı vermiyor. Hesap da soramıyorsun çünkü Özel Yetkili Mahkeme, Özel Yetkili Hakim, Özel Yetkili Savcı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri