su takimi sezon basinda düsürmeyerek zan altinda birakanlara hakkimi helal etmiyorum.. fenerbahce yönetiminde bu 58. madde degisikligine destek veren yöneticilerede hakkimi helal etmiyorum.. fenerbahcenin küme düsmesini engelleyen basbakana ve demirörene de hakkimi helal etmiyorum.. he yayinci kurulusu unutuyordum az daha fenerbahcenin küme düsmesine göz yumamayan bircok aboneligin iptalinden korkan sonrada bizi süper final gibi bir sacmaliga zorlayanlara hakkimi hic mi hic helal etmiyorum.. sezon basinda direk küme düsürülseydik bu sezon tekrar süper lige cikmistik tertemiz alnimizin akiyla yolumuza devam ederdik ama simdi ne oldu rakip takim taraftarlarinin agzina sakiz olduk sürekli göndermeler sürekli atifta bulunmalar satasmalar.. küme düsüp tekrar yükselseydik bütün bunlar olmazdi vallahi ne yalan söyliyeyim süper ligiden sahsen bu sezon sogudum fenerbahcenin 34 macindan belki 15 tanesini seyretmisimdir onlari da 90 dakika seyretmemisimdir.. süper finalmis türkiye kupasiymis benim icin hicbir önemi yok bi kere o leke sürüldü bize artik ömür boyu duracak ta ki aziz yildirimin sike yapmadigi ispatlanana kadar oda bu gidisle bayagi zor cünkü olayin tamamen siyasi oldugu belli oldu.. yani demek istedigim bütün bunlar aslinda zaman kaybi herkes bu olayin siyasi oldugunun farkina vardi fakat hala sike diye tutturan bazi rakip takim taraftarlarinin tek amaci fenerbahcelileri kiskirtmak sinirlendirmektir baska birsey degil onlara cevap bile vermeye gerek yok kanimca... degerli vaktinizi onlara cevap yazmakla degil daha önemli seylere ayirin.