Quote Originally Posted by titates1 View Post
Ben sizin gibi bir olaya öyle , bir olaya böyle olamıyorum , kusura bakmayın.
Tebrikler Ünal Aysal ; işte şu yukarıda gördüğümüz iki arkadaş gibi bir taraftar profiline , kutuplaşmaya , yangına körükle gitmeye , büyük katkı sağladın , tebrikler.
Bir önceki sayfadaki , böyle dalga geçer gibiki muhabbetleri okudum ,

Yöneticiler'e ve Fenerbahçeli arkadaşlara burdan sesleniyorum , bunlara müdahele edilmiyorsa ben de en ufak konuda bu şekilde dalga geçicem , bazı şeyleri okumadan etmeden , suçlamalarda bulunucam , açık açık söylüyorum , ya Fenerbahçeli arkadaşların hepsi aynı şeyi yapmaya başlayacak zaten , ya da burdan çoluk çocuğu ve çocuk akıllıları temizleyeceksiniz.

Bütün Fenerbahçeli arkadaşlara da mesaj atarız gerekirse , zamanında hiç birinizin haberi olmadan Aykut Hoca için birleşmiştik , şimdi de aynı şeyi yaparız gerekirse, kıskandığınız da bu zaten biliyoruz ne kadar vursanız da biz kol kola , hep beraberiz.
Birinde kutuplaşmayı eleştiriyorsun. Diğerinde kutuplaşma yaratıyorsun. Şimdi olaylara bir öyle bir böyle bakmadığından eminmisin? Başka alıntılarda koyayım mı? Mesela hakaret edilmemesi gerektiğini söyleyip de burada millete çocuk akıllı dediğin örnekler gibi.

Mesele olaydaki görüşünün ne olduğudur, ne kadar yazdığın ya da dillendirdiğin değildir. Aziz Yıldırım içerde bu kadar fazla kalmamalıydı. Görüşüm budur ister 10 kere isterse hiç yazmam. Aziz Yıldırım ne kadar komik savunma yapıyorsa diğerleri de o kadar yapıyor. Görüşüm budur ister 10 kere ister 100 kere ister 1000 kere yazarım. Anayasa bana bu hakkı vermiştir.