1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fernandes için 10 milyon € bana az gibi geldi. Sıkı bir pazarlıkla biraz daha arttırabilirsen arttır derim. Tabii satmaya niyetin varsa Satarsan da yerine ordan gelecek parayla sağlam bir veya iki tane orta saha alabilirsin.

Anderlecht'e karşı bir kaza yaşayacağını düşünmüyorum. Ligde iyi gidiyoruz, nazar değmesin.

Namağlup şampiyonluk bekliyorum senden.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Fernandes için 10 milyon € bana az gibi geldi. Sıkı bir pazarlıkla biraz daha arttırabilirsen arttır derim. Tabii satmaya niyetin varsa Satarsan da yerine ordan gelecek parayla sağlam bir veya iki tane orta saha alabilirsin.

Anderlecht'e karşı bir kaza yaşayacağını düşünmüyorum. Ligde iyi gidiyoruz, nazar değmesin.

Namağlup şampiyonluk bekliyorum senden.
    Teşekkür ediyorum güzel yorumların için. Fernandes'in profili gerçekten muazzam ama oyun sistemim içindeki performansı için aynı şeyi söyleyemiyorum. Ondan önce gitmesi gerekenler var aslında takımda ama hem eksikliğini fazla hissetmeyeceğim, hem de iyi gelir elde etmemi sağlayacak oyuncuların başında geliyor, bu nedenle az-çok demeden makul bir bonservisi kabul ettim gelen teklifler içinde.

Spor Toto Süper Lig
    18. Hafta

Büyükşehir Bld. ligin güçlü ekiplerinden özellikle savunma hattı tehlikeli oyunculardan kurulu. Bunu dikkate alarak 4-5-1 formasyonuyla sahaya çıktık, orta sahada kontrolü almak öncelikli amacımdı. Kolaylıkla elde ettik istediğimizi, dakikalar ilerledikçe daha etkili ataklar geliştirsek de kaleci Hasagiç'i geçemiyorduk. Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek her tür faulde rakip oyuncuları uyarmakla yetinirken Veli'ye aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartı göstermekte çekinmedi... 10 kişi kaldıktan sonra Ernst'i kenara alıp Burak'ı oyuna sürdüm. 4-4-1 düzeninde oyuna devam ettik.
    İşlerin zorlaşacağını düşündüğüm sırada Aurelio beni ve takımı rahatlatan golü kaydetti. Savunmanın uzaklaştırmak istediği top ceza sahası dışında Aurelio'nun önünde kaldı, gelişine sert bir şutla örümcek ağlarını temizledi köşeden

İkinci yarıda etkili oyunumuz devam etti, Holosko'nun bireysel çabaları ile farkı önce ikiye, sonra üçe çıkardık. Maçın son bölümünde köşe vuruşunda Mahmut Tekdemir takımının tek golünü attı ve maçın sonucunu belirledi. 3-1.
    Maçın Adamı : Filip Holosko

Transferle ilgili gelişmeleri de paylaşalım. Manuel Fernandes için Marsilya ve Dortmund'un tekliflerini kabul ettiğimizi söylemiştim, Fernandes'in tercihi Alman ekibinden yana oldu. Kendisine bize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz

Mehmet Topal transferi ile ilgili Valencia kulübüyle 1,5 yıllık kiralık anlaşması yaptık. 500 bin € kira bedeli ödeyeceğiz Valencia'ya, ayrıca maaşının yarısını da kulübümüz karşılayacak. Takımımızda forma giyeceği süreç içinde 3.2milyon € karşılığı bonservisini alma hakkımızda mevcut.

Jem Karacan ve Furkan Özçal için girişimlerimiz sürüyor. İki oyuncudan birini kadroma katmak istiyorum eğer anlaşma sağlayabilirsem kulüpleriyle. Ayrıca Sidnei'nin bonservisini de almayı düşünüyorum. Benfica makul bir fiyata bırakmaya razı, tek sorun Sidnei'nin yüksek maaşı.

Mesaj Yetkileri