Sözleşme görüşmelerinde biraz sıkıntı yaşadık, demek ki bana özel bir durum değilmişNot aldım bir kenara, sağ ol.
Tolga Ciğerci şu an Gladbach'ta kiralık, Emre'ye de gerek yok şu an için. Mehmet Topal geldi malumAma ikisi de yakından takip ettiğim oyuncular, gelecek yıllarda takımımda görmek isterim.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur
İki haftalık arayı burnumuzdan getirecekler belli ki... 2 günde bir maç yapmaya başladık. Büyükşehir Bld. maçının iki gün sonrasına Türkiye Kupası maçı koyulmuş, bu maçtan iki gün sonra da Trabzonspor deplasmanına gidiyoruz...
Her neyse, açıkçası Türkiye Kupası öncelikli hedeflerimden biri değil. Bu sebeple ligdeki ciddi karşılaşmayı da düşünerek yedek ve rezerv takımda forma giyen oyunculara forma şansı verdim. İlk kez takımla ilk 11'de yer almasına rağmen Hasan Türk'ün gösterdiği performansı çok beğendim. Gol atmasının dışında pas alışverişlerinde, ikili mücadelelerdeki başarısı ile de gözüme girmeyi başardı. Savunmada Atınç fiziğinin avantajını çok iyi kullanıyor, hava topu vermedi rakip oyunculara. İkisine de önümüzdeki haftalarda takım içinde yer verebilirim. Julio Alves ve Muhammed için daha zaman var.
Maçın Adamı : Hasan Türk

Maçın Adamı : Hasan Türk