Sag bekimizde var, GG ama sol bek cok sikintili. Hasan Ali'de israr edilmesi gerekir, en azindan ligde istikrar gostermis bir futbolcu.
Türkiye kazanır
Berabere biter
Gürcistan kazanır
Sag bekimizde var, GG ama sol bek cok sikintili. Hasan Ali'de israr edilmesi gerekir, en azindan ligde istikrar gostermis bir futbolcu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Derken şom ağızımı açtım ve asist yaptı kendisi![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İlk gelen topta güzel bir asist yaptı Mustafa.Nuri'de çok güzel bir bitirici vuruş yaptı.
Futbolu bilen baska biri daha cikti
Maci anlatan diger adam kim, trt radyoda Trabzonspor macini anlatirken Paulo Henrique'ye Luis Enrique diyen adama benzettim sesini.
ömer üründül : ben yalnız sercandan çok hoşlandım futboluda biliyo bla bla bla futbolu bilmesi çok iyi bişey
![]()
Super bir kadromuz var her mevkii için forvet dısında yeterli kaliteli futbolcularımız var.
"Futbolu biliyor" nasıl bir yorumdur arkadaş![]()
Sercan harika bir oyuncu.Tekniği,hızı ve zekası ile mükemmel bir kanat.Gökhan ise çok çok yetenekli ama Sercan'da ki zeka Gökhan'da bir gram yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
gökhan töre gibi mental olarak 0 (sıfır) olan bir adam engin baytar varken sahaya çıkmaması lazım.
hakan balta yı saymamışsın. en iyi yerli bek açık ara. ama sakat, ona laf yok şahsen.
yedekse madem semihin, emre çolak'ın falan olması gerekirdi. değilse- ki tutmasalar beşiktaşın ilk 11 ini biden koyacakmış gibi hali var adamın, kaç tane bjklı var sayamadım- selçuk inan'ın olması gerekirdi.
bahsettiğim şey kaliteye kasıtlı birşey daha çok. yok efendim gökhan töredir bilmem kimdir bu adamlar şampiyon olan takımın zirve türkleri varken esamesi okunmayacak adamlar.
Galatasaray gözlüğünü çıkar bence
Ömer Üründül uzun bir süre yattığı yerden yorum yaptıne ses geliyor ne bişey, mırıldanıyor arkada birisi
Spiker zaten herkese Serdar diyor
Sercan'a top geliyor "serdar!", Ömer'e top geliyor "Serdar!"
Sercan'ın maşallahı var, çok kolay adapte olmuş döktürüyor. Ayrıca futbolu da biliyor![]()
Sercan cok iyi oynuyor bize gelir insallah![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
gökhan töre = 0 concentration (yani insiyatif alma, maç içinde yeteneklerini ne kadar ortaya serebildiği) .
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gökhan Töre her türlü iyidir Engin Baytar'dan.Ayrıca bu bir hazırlık maçı ve derin bir kadromuz oldugu için hocamız degisik futbolcuları deniyor hala anlamamakta zorluyosun.Selçuk zaten bu takımda 11 oynayan bir oyuncu neden oynatılsın bu maç ? Nuri uzun zamandır oynamıyor bu takımda tabii ki o oynayacak.
Genel olarak yedek ağırlığı var zaten boşa bu konuşmalar bırakın denensinler.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
çağırmasınlar abi o zaman selçuk'u vs. adamlar zaten pestili çıkmış bir vaziyettler. 3 günde bir maç yapmışlar aylarca. bıraksın adamlar biraz dinlensin o zaman.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Cenk naptın sen ya
@ForCimbom
Al giriyor seninki artık bir Galatasaraylı var.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
bir an dedim kaleye Umut Bulutmu giriyor![]()
"bir avuç çılgın Türk ekranlarınıza geldi" ahhaha![]()
Arda o saclarla Fellaini/Salih karisimi bisey olcak. Bir an evvel kesin sunlari![]()
Öncelikle Hakan Balta bu ligin açık ara en iyi beki değildir. Sağ bekler de var bu ligde oynayan. Sol bekler arasında da açık ara değildir, Hakan Balta'nın iyi bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Kabul edelim ki yokluktan oynuyor. Abdullah, Ergün,Hakan Ünsal ne sol bekler gördü bu ülke keşke aralarından biri şu an olsaydı.
Sonra Engin Baytarı sezonun neredeyse yarısında yuhaladı,kötüledi galatasaray taraftarları şimdi oynasın diyor bir arkadaş elbet diyebilir hakkıdır ve ben Engin'e bayıldım da bu sene. Yine de bu milli takım seviyesinde olduğunu açıklamaz Engin nasıl oynamaz diye isyan ediliyor ama Engin'den daha değerli bir oyuncu olan Mehmet Topuz aday kadroda dahi yok. Gökhan Töre değil de diğer tarafta oynayan Sercan hep böyle oynarsa sağda o oynamalı.
Galatasaray'dan çok gittik o yüzden son cumlemi de son şampiyondan yapayım. Takımlarında milli takımın direkt 11'inde değerlendirilecek 2 oyuncu var diye tahmin ediyorum. Hakan ve Selçuk...Semih'i ideal 11'e düşündüğünü sanmıyorum Abdullah Hoca'nın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2. Yarı uykum geldi.Nuri ve Gökhan çıkınca atak yapamadık.
Iyi oldu penalticimizida ogrenmis olacagiz
gollllllll
Bu sene sezon başından beri Engin her zaman övüldü, ben bir kere kötülendiğini görmedim emin ol Semih Kaya bile Engin'den daha çok eleştirilmiştir bu sene. Hatta okuyunca da şok oldum. Özellikle hem Engin'i kötülediğimizi hemde M.Topuz'un ondan çok daha değerli bir oyuncu olduğunu düşünmenden dolayı.
Mert sanırım ilk defa milli formayı giyiyor.İyi oldu.![]()