Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

15 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Gürcistan kazanır

0 0%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 85 sonuç

Konu: Türkiye - Gürcistan | 24 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sag bekimizde var, GG ama sol bek cok sikintili. Hasan Ali'de israr edilmesi gerekir, en azindan ligde istikrar gostermis bir futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben henüz Mustafanın 1 tane olumlu yanını görmedim
    Mustafa'ya top gelmiyor ki, Sercan ve Gökhan sağolsunlar baya bir bireysel oynuyorlar bu maçta. Ortadaki Nuri - Hamit ikilisi de sürekli kanatları düşündüğü için Mustafa ilerde tek başına kalıyor, top da alamıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Derken şom ağızımı açtım ve asist yaptı kendisi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlk gelen topta güzel bir asist yaptı Mustafa.Nuri'de çok güzel bir bitirici vuruş yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Futbolu bilen baska biri daha cikti

Maci anlatan diger adam kim, trt radyoda Trabzonspor macini anlatirken Paulo Henrique'ye Luis Enrique diyen adama benzettim sesini.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ömer üründül : ben yalnız sercandan çok hoşlandım futboluda biliyo bla bla bla futbolu bilmesi çok iyi bişey

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Super bir kadromuz var her mevkii için forvet dısında yeterli kaliteli futbolcularımız var.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

"Futbolu biliyor" nasıl bir yorumdur arkadaş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sercan harika bir oyuncu.Tekniği,hızı ve zekası ile mükemmel bir kanat.Gökhan ise çok çok yetenekli ama Sercan'da ki zeka Gökhan'da bir gram yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Fenerbahçe'den de oyuncu yok. Şampiyon galatasaray da milli takımda ilk 11 oynayacak seviye de 2 Türk var Semih ve Selçuk bu maça da biraz yedek kadroyla çıkıldığını düşünürsek gayet normal.

gökhan töre gibi mental olarak 0 (sıfır) olan bir adam engin baytar varken sahaya çıkmaması lazım.

hakan balta yı saymamışsın. en iyi yerli bek açık ara. ama sakat, ona laf yok şahsen.

yedekse madem semihin, emre çolak'ın falan olması gerekirdi. değilse- ki tutmasalar beşiktaşın ilk 11 ini biden koyacakmış gibi hali var adamın, kaç tane bjklı var sayamadım- selçuk inan'ın olması gerekirdi.

bahsettiğim şey kaliteye kasıtlı birşey daha çok. yok efendim gökhan töredir bilmem kimdir bu adamlar şampiyon olan takımın zirve türkleri varken esamesi okunmayacak adamlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaray gözlüğünü çıkar bence

Ömer Üründül uzun bir süre yattığı yerden yorum yaptı ne ses geliyor ne bişey, mırıldanıyor arkada birisi Spiker zaten herkese Serdar diyor Sercan'a top geliyor "serdar!", Ömer'e top geliyor "Serdar!"
    Sercan'ın maşallahı var, çok kolay adapte olmuş döktürüyor. Ayrıca futbolu da biliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Sercan cok iyi oynuyor bize gelir insallah

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer

gökhan töre = 0 concentration (yani insiyatif alma, maç içinde yeteneklerini ne kadar ortaya serebildiği) .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Galatasaray gözlüğünü çıkar bence
    bir Galatasaraylı olarak katılıyorum.gökhan töre kim denir mi hiç bu takımda oynayan her futbolcu bizim de futbolcumuzdur.futbolcular denenerek görülmesi ve elemelere hazırlık için oynanıyor sonuçta bu maçlar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gökhan Töre her türlü iyidir Engin Baytar'dan.Ayrıca bu bir hazırlık maçı ve derin bir kadromuz oldugu için hocamız degisik futbolcuları deniyor hala anlamamakta zorluyosun.Selçuk zaten bu takımda 11 oynayan bir oyuncu neden oynatılsın bu maç ? Nuri uzun zamandır oynamıyor bu takımda tabii ki o oynayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Genel olarak yedek ağırlığı var zaten boşa bu konuşmalar bırakın denensinler.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer

çağırmasınlar abi o zaman selçuk'u vs. adamlar zaten pestili çıkmış bir vaziyettler. 3 günde bir maç yapmışlar aylarca. bıraksın adamlar biraz dinlensin o zaman.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    çağırmasınlar abi o zaman selçuk'u vs. adamlar zaten pestili çıkmış bir vaziyettler. 3 günde bir maç yapmışlar aylarca. bıraksın adamlar biraz dinlensin o zaman.
    Portekiz maçına bu kadro ile çıkmayacak demek ki çok abarttın.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Biri şu arkadaşa bunun bir hazırlık maçı oldugunu, toplam 5 maç oynanacağını ve en önemlisi de Milli takıma A takımından 3 tane, B takımından 5 tane oyuncu oynuyor şeklinde bakılmaması gerektiğini uzun uzun anlatabilir mi? Kendi çapında baya bi sinir yapmış anlaşılan

Nesil
    2007

Dostum milli takımın çoğu bu ligde oynuyor aynı şartlarda yani. Adam dinlendiriyo işte yedek oturtarak daha ne yapsın Sercan'ı Nuri'yi ne zaman seyredicez? O zaman Emre Selçuk oynasın hep orta sahada, kanatta Arda. Anlamı ne hazırlık maçının o zaman...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cenk naptın sen ya

@ForCimbom

Al giriyor seninki artık bir Galatasaraylı var.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bir an dedim kaleye Umut Bulutmu giriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

"bir avuç çılgın Türk ekranlarınıza geldi" ahhaha

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arda o saclarla Fellaini/Salih karisimi bisey olcak. Bir an evvel kesin sunlari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Öncelikle Hakan Balta bu ligin açık ara en iyi beki değildir. Sağ bekler de var bu ligde oynayan. Sol bekler arasında da açık ara değildir, Hakan Balta'nın iyi bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Kabul edelim ki yokluktan oynuyor. Abdullah, Ergün,Hakan Ünsal ne sol bekler gördü bu ülke keşke aralarından biri şu an olsaydı.

Sonra Engin Baytarı sezonun neredeyse yarısında yuhaladı,kötüledi galatasaray taraftarları şimdi oynasın diyor bir arkadaş elbet diyebilir hakkıdır ve ben Engin'e bayıldım da bu sene. Yine de bu milli takım seviyesinde olduğunu açıklamaz Engin nasıl oynamaz diye isyan ediliyor ama Engin'den daha değerli bir oyuncu olan Mehmet Topuz aday kadroda dahi yok. Gökhan Töre değil de diğer tarafta oynayan Sercan hep böyle oynarsa sağda o oynamalı.

Galatasaray'dan çok gittik o yüzden son cumlemi de son şampiyondan yapayım. Takımlarında milli takımın direkt 11'inde değerlendirilecek 2 oyuncu var diye tahmin ediyorum. Hakan ve Selçuk...Semih'i ideal 11'e düşündüğünü sanmıyorum Abdullah Hoca'nın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2. Yarı uykum geldi.Nuri ve Gökhan çıkınca atak yapamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyi oldu penalticimizida ogrenmis olacagiz

gollllllll

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sonra Engin Baytarı sezonun neredeyse yarısında yuhaladı,kötüledi galatasaray taraftarları şimdi oynasın diyor bir arkadaş elbet diyebilir hakkıdır ve ben Engin'e bayıldım da bu sene. Yine de bu milli takım seviyesinde olduğunu açıklamaz Engin nasıl oynamaz diye isyan ediliyor ama Engin'den daha değerli bir oyuncu olan Mehmet Topuz aday kadroda dahi yok.
    Bu sene sezon başından beri Engin her zaman övüldü, ben bir kere kötülendiğini görmedim emin ol Semih Kaya bile Engin'den daha çok eleştirilmiştir bu sene. Hatta okuyunca da şok oldum. Özellikle hem Engin'i kötülediğimizi hemde M.Topuz'un ondan çok daha değerli bir oyuncu olduğunu düşünmenden dolayı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mert sanırım ilk defa milli formayı giyiyor.İyi oldu.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri