1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Hybrid View

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Transferler genel olarak gerçekten şapka çıkartılacak cinsten, hepsinin de çok iş yapacağını düşünüyorum. Wallyson'un balance'ı da +12 olsaydı kulübün efsane futbolcusu olmaya adaydı, ama bakarsın şimdi de öyle olur
    Teşekkür ederim, genç oyuncu 12'yi aşabilir mi bilemem ama üzerine düşersek yeterli bir seviyeye getirebiliriz balance'ını. Şu an için gayet memnunum performansından, böyle devam ederse kadromuzun önemli bir parçası olabilir.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Sanırım Fenerbahçe hala daha puan kaybetmemekte ısrarcı, onları yenip liderliği alırsın daha da bırakmazsın bence. Transferler ise tek kelimeyle harika, tebrik ediyorum süper ilerliyor kariyer.
    Fenerbahçe tek kulvarda mücadelesini sürdürdüğünden daha az yıpranıyorlar. Avrupa kupalarında yoklar, Türkiye Kupası'nda da 3. turda veda ettiler. Sıkı bir yarış olacak sona kadar belli. Ayrıca Sow ve Alex çok etkililer, onları durdurabilecek takım az.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ligdeki gidişat çok iyi abi. Anderlecht de bence şanslı bir kura olmuş. Avrupa'da gidebildiğin kadar gidip para kazanmaya bak yoksa iş çok sıkıntı

Ferdi de ucuz gitmiş be abi
    Avrupa Ligi'nde iyi para kazanılmıyor ki, ligde daha çok kazanırız Kura konusunda haklısın, dişimize göre bir rakiple eşleştik. Fernandes'e gelince, sıcak parayı görünce az çok düşünmedim açıkçası Dediğiniz doğru, değerinden aza gitti belki ama bu paraya takımın ihtiyacı vardı.

Quote Originally Posted by orcun21 View Post
    Juventusla uzun bi kariyer yaptım da Branescu çok çok iyi oluyor sakın kaçırma derim

Sonradan fark ettim zaten anlaşmışsın sanırım
    Kiralık anlaşma yaptık, yaşı dolayısıyla gelecek sezon katılacak takıma, 18 yaş altı yabancı oyuncuları alamıyoruz ya Ama takımımızda geçireceği dönemde memnun kalır, bizle yola devam etmek isterse bonservisini almaktan çekinmem.

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    benim kafa yapımda bi takım kuruyosun libor kozak lazio takımından tavsiye ederim genç ve uzun bi pivot bu oyun sisteminde etkisiz kalabilir ama çift santrafor oynamayı düşünüyosan yada maçın gidişatına göre geçerim diyosan kesinlikle kaçırma hemen allll..
    Büyük revizyonlara pek sıcak bakmıyorum aslında ama kulübü rahatlatmak ve aynı seviyede devam etmek için hem makul hemde genç bir kadro kurmak en doğru hamle oluyor Tavsiyeni dikkate alacağıma emin olabilirsin, zaten Almeida'dan memnun değilim

Spor Toto Süper Lig
    23. Hafta

Ligde şampiyonluk yarışında en ciddi rakibimiz Fenerbahçe'yi konuk ettik. Zor karşılaşma olacağını biliyorduk ancak golü çok erken görünce kalemizde işimiz iki kat daha zorlaştı. Sow'u kontrol etmekte çok zorlandık maç boyunca. Özellikle rakibin sol tarafını etkili kullanmak istedim ancak Ziegler ortalamasının üzerinde bir performans gösterdi, Quaresma'ya, Hilbert'e göz açtırmadı. İlk yarı bitmek üzereyken savunmanın bir anlık dalgınlığını fırsat bilen Alex takımını 2-0 öne geçirdi soyunma odasına giderken.

İkinci yarıda önce Holosko-Wallyson değişikliği yaptık, ardından Simao-Veli ve Quaresma-Burak. Fenerbahçe savunmasını aştığımız noktalarda Volkan'ı aşamadık, çabalarımız ancak 80. dakikada meyvesini verdi ve Veli ile farkı bire indirdik. Kalan bölümde Almeida ve Wallyson ile net gol fırsatları yakalasak da değerlendiremedik ve ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık. Bunun şampiyonluk yarışı yaptığımız Fenerbahçe'ye karşı üstelik kendi sahamızda olması taraftarları ve beni oldukça üzdü.
    Maçın Adamı : Moussa Sow

Last edited by Deus Dominus : 27.Mayıs.2012 at 16:10

Spor Toto Süper Lig
    24. Hafta

Fenerbahçe mağlubiyetinin acısı Gençlerbirliği'nden çıktı. Kaleci Özkan Karabulut'un harika oyunu bile yeterli olmadı Gençlerbirliği için, kalede o olmasa tarihi bir fark çıkabilirdi sonuç olarak. İlk yarıda Quaresma'nın golüyle öne geçtik. İkinci yarıda da etkili oyunumuz sürdü, Wallyson'un yerde kaldığı bir pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Quaresma geçti ancak vuruşunda Özkan'ı mağlup edemedi. Skor avantajına rağmen tempoyu bir an olsun düşürmeyen oyuncularım önce 78. dakika da Veli ile iki farklı üstünlüğü sağladı, ardından Wallyson'un şutunda ters bir müdahale yapan Oktay Delibalta ile 3-0'a geldi skor.

Yeni transferlerimizin performansından son derece memnun kaldım bu karşılaşmada. Sol bekte Calderoni İsmail'le forma mücadelesi içinde olacağını gösterdi. Wallyson bugün gol atamasa da yaptığı iki asistle yine galibiyetimizde önemli rol oynadı. Pogba maç eksiğine rağmen oyunda kaldığı süre boyunca iyi oyun sergiledi. Çok risk almadan, basit oynayarak orta alandaki pas trafiğini iyi yönlendirdi, oyunu rahatlattı. Rotasyonda güvenle forma verebileceğim bir oyuncu olduğunu ispatladı bana. Ve Veli Kavlak... Gereksiz kırmızı kart gördüğü bir maç sonrası ciddi bir tartışma yaşamıştık, ipler kopma noktasına gelmişti. Yine de ona güvenmekte, takımda yer vermekte ısrarcı oldum. Aramızdaki buzlar erimeye, onun da performansı artmaya başladı tekrar. Ekstra katkı sağlayan oyuncularımızın başında geliyor.
    MAçın Adamı : Wallyson

Spor Toto Süper Lig
    25. Hafta

Mersin deplasmanında da yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Anderlecht maçı öncesi as oyuncuların dinlendiği maçta yine Wallyson damgasını vurdu. 2 gol 1 asistlik performansıyla galibiyetin gelmesinde başrol oynadı. Ersan'ın da yavaş yavaş maç kondüsyonu kazanması için yardımcı oluyorum. Uzun süreli sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen İbrahim Toraman'dan çok daha iyi oyun sergiliyor, daha sağlam görünüyor savunmada.

25 haftalık bölümün geride bırakırken liderlik mücadelesi de kıyasıya sürüyor. Aynı puandayız lider Fenerbahçe ile, ikili averajda önümüzdeler. Play-off başlayana kadar sanırım bu şekilde gidecek yarışımız.

Mesaj Yetkileri