Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: 2011-2012 Sezonu Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ne ara 6 maç üstüste kazanıp şampiyon olduk ben hatırlamıyorum
    Emre Güngörün formda olduğu sene. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. Hatta bi pankart vardı 6 dan geri sayım yapılıyordu. Her maç statta oluyordu o pankart. Bak şimdi hatırladım Sivas'ı 5 golle mi ne yenmiştik hatta gece 1 de takımı karşılamaya hava alanına gitmiştim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Cevat Güler'le alınan şampiyonluk unutulmaz bence de oynadığımız tüm maçları kazandık onunla ve şampiyon olduk hele o Gençlerbirliği maçı var kirli forma

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Cevat Güler'le alınan şampiyonluk unutulmaz bence de oynadığımız tüm maçları kazandık onunla ve şampiyon olduk hele o Gençlerbirliği maçı var kirli forma
    Heh işte onu diyorum

6 ile ilgili baya birşey vardı hatta. 6 maç, 6 eksik, 6 puan fark ...

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

2007-2008 sezonu işte bundan önceki son şampiyonluk.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cevat Güler'li şampiyonluğu hatırlıyorum da 6 maç olayını hatırlamıyorum Hatta gazetelerde bir başlık vardı "Cevat Güler Zico Ağlar" diye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben 2007-2008 sezonunu sıradan bir şampiyonluk olarak görüyorum.Bu sezon ve 2006 unutulmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence hiç sıradan değil ula 6 maç kalmış hocan gidiyor sonra arman için oyna diyor taraftarımız Cevat hocayla ulaşıyoruz şampiyonluğa kolay değildi açıkcası eksiklerimiz de vardı sanırım...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben 2007-2008 sezonunu sıradan bir şampiyonluk olarak görüyorum.Bu sezon ve 2006 unutulmaz.
    bende bunu sıradan görüyorum fenerle ilk maç. yaptığımızdan beri lideriz hiç kaptırmadık puan olarak yaklaştılar geçebilirlerdi de ama geçemediler en nihayetinde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu her şampiyonluk değerlidir. Hepsinin özel bir anlamı olabilir, ya da olmayabilir ama bunlar onları sıradan yapmaz. O emek herşeyden özeldir. Hak ederek kazandık bu sene şampiyonluğu helal olsun Fatih Terim'den Florya'daki çamaşırcı abimize kadar.

Fenerbahçeli arkadaşları ve takımı da buradan kutlarım playoff'ta çok güzel bir performans ortaya koydular ve erittiler farkı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cezam yeni kalktı o yüzden şimdi yazıyorum.

Bu takım bu sene her şeyiyle şampiyonluğu hak etti. Taraftarıyla , yönetimiyle , her futbolcusuyla , oynadığımız oyun ve sergilediğimiz performansla. Sonunda hak ettiğimiz kupayı aldık.

Fenerbahçe'yi de bu olaylara rağmen şampiyonluğu son maça kadar taşıyabildikleri için tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir şey dikkatimi çekti. Gerek Kadıköy'de gerek takım otobüsünde gerekse kendi stadımızda yani hakemin düdüğünden sonraki tüm süreçte şampiyonluk kutlamalarını gördük.

Bu kutlamaların içinde Servet'in olmaması beni düşündürdü. Özellikle Fenerbahçe - Galatasaray maçının son dakikaları soyunma odasında izleniyordu. Elmander'i, Sercan'ı bir sürü oyuncu oradaydı, Abdürrahim Albayrak oradaydı. Hepsi hakem bitir artık heyecanını yaşıyordu. Servet'te sandalyede ellerini bağlamış sevimsiz bir ifadeyle izliyordu.

Takım şampiyon olunca ortadan kayboldu. Stadta, koridorda, soyunma odasında kendisini göremedim. Arena'daki kutlamalarda da adı anons edildiğinde somurtkan bir şekilde geldi ve platformda yerini aldı.

2008 şampiyonluğunda da aynı şekilde şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürecek hareketleri vardı. Sakat olduğu için o gelmeden eğlenen arkadaşlarına mı küsmüştü ne olmuştu. Onu bekliyorlardı naz tuz ediyordu. Sonra oyuncular ona koşup kucaklarına alıp gelmişlerdi vs.

Bir takımda ilk 11 oynarsın ya da oynayamazsın. Bu nasıl bir düşünce yapısı ve düşmanlıktır. Servet, 2008'de benim için bitmişti şimdi daha da bitti. İşine gelmeyince tabiri caizse haince davranan kişilerden nefret ederim. Gökhan Zan'da oynamadı ama adamın Semih'i destekleyen konuşmasını dinlemiştik.

Her zaman diyorum yetenek yetmez; kullanacak akıl olacak. Yetenek, akıl yetmez karakterin olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen abi kesinlikle katılıyorum sana.Aykut,Mehmet,Serkan,Ufuk,Ayhan,Ceyhun,Çağlar ve Yiğit fazla forma şansı bulamadılar.Ama Servet gibi bir kenara oturup küsmediler.Bu kadar ruhsuz bir futbolcu olamaz.Hele hele Aykut beni çok mutlu etti.Bu sezon bir maç bile oynamadı ama coşku ile kutladı şampiyonluğu.Böyle adamlar lazım bizim takıma.Tabi futbolu da güzel olursa iyi olur
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

http://vliegendenederlander.blogspot...earch?q=servet

Şöyle bir yazı okumuştum flying dutchman'ı severim, takip ederim Enteresan bir yazıydı Servet'le ilgili.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bir şey dikkatimi çekti. Gerek Kadıköy'de gerek takım otobüsünde gerekse kendi stadımızda yani hakemin düdüğünden sonraki tüm süreçte şampiyonluk kutlamalarını gördük.

Bu kutlamaların içinde Servet'in olmaması beni düşündürdü. Özellikle Fenerbahçe - Galatasaray maçının son dakikaları soyunma odasında izleniyordu. Elmander'i, Sercan'ı bir sürü oyuncu oradaydı, Abdürrahim Albayrak oradaydı. Hepsi hakem bitir artık heyecanını yaşıyordu. Servet'te sandalyede ellerini bağlamış sevimsiz bir ifadeyle izliyordu.

Takım şampiyon olunca ortadan kayboldu. Stadta, koridorda, soyunma odasında kendisini göremedim. Arena'daki kutlamalarda da adı anons edildiğinde somurtkan bir şekilde geldi ve platformda yerini aldı.

2008 şampiyonluğunda da aynı şekilde şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürecek hareketleri vardı. Sakat olduğu için o gelmeden eğlenen arkadaşlarına mı küsmüştü ne olmuştu. Onu bekliyorlardı naz tuz ediyordu. Sonra oyuncular ona koşup kucaklarına alıp gelmişlerdi vs.
    Geçen benim yazdığım yazının nerdeyse aynısını yazmışsın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Her gün bir tişörtle ortalarda geziyorum.

Bugün de "Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden" tişörtünü giymiştim. Kimisinin yüzünde gülümseme kimisinde farklı duygular olduğunu hissettim.

Ligimizin yardımcı hakemlerinden Nihat Mızrak'ın iyi ki arada bir kere şampiyon oldunuz takılmasına karşı gökyüzü olayları gibi 107 yılda bir görülür dedim.

Böyle bir şampiyonluk gerçekten yok. Haftaya "Kadıköy Hatırası" tişörtümle yaşadığım anıları da paylaşacağım, takipte kalın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Disco firarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

maç konularını açalım lütfen.

konuyla alakalı olarak da, galatasaray'ı tekrar tebrik ederim.
    (/s)

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri