ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cevat Güler'le alınan şampiyonluk unutulmaz bence de oynadığımız tüm maçları kazandık onunla ve şampiyon oldukhele o Gençlerbirliği maçı var kirli forma
![]()
2007-2008 sezonu işte bundan önceki son şampiyonluk.
Cevat Güler'li şampiyonluğu hatırlıyorum da 6 maç olayını hatırlamıyorumHatta gazetelerde bir başlık vardı "Cevat Güler Zico Ağlar" diye
![]()
Ben 2007-2008 sezonunu sıradan bir şampiyonluk olarak görüyorum.Bu sezon ve 2006 unutulmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence hiç sıradan değil ula 6 maç kalmış hocan gidiyor sonra arman için oyna diyor taraftarımız Cevat hocayla ulaşıyoruz şampiyonluğa kolay değildi açıkcası eksiklerimiz de vardı sanırım...
Yahu her şampiyonluk değerlidir. Hepsinin özel bir anlamı olabilir, ya da olmayabilir ama bunlar onları sıradan yapmaz. O emek herşeyden özeldir. Hak ederek kazandık bu sene şampiyonluğu helal olsun Fatih Terim'den Florya'daki çamaşırcı abimize kadar.
Fenerbahçeli arkadaşları ve takımı da buradan kutlarım playoff'ta çok güzel bir performans ortaya koydular ve erittiler farkı.
Cezam yeni kalktı o yüzden şimdi yazıyorum.
Bu takım bu sene her şeyiyle şampiyonluğu hak etti. Taraftarıyla , yönetimiyle , her futbolcusuyla , oynadığımız oyun ve sergilediğimiz performansla. Sonunda hak ettiğimiz kupayı aldık.
Fenerbahçe'yi de bu olaylara rağmen şampiyonluğu son maça kadar taşıyabildikleri için tebrik ederim.
Bir şey dikkatimi çekti. Gerek Kadıköy'de gerek takım otobüsünde gerekse kendi stadımızda yani hakemin düdüğünden sonraki tüm süreçte şampiyonluk kutlamalarını gördük.
Bu kutlamaların içinde Servet'in olmaması beni düşündürdü. Özellikle Fenerbahçe - Galatasaray maçının son dakikaları soyunma odasında izleniyordu. Elmander'i, Sercan'ı bir sürü oyuncu oradaydı, Abdürrahim Albayrak oradaydı. Hepsi hakem bitir artık heyecanını yaşıyordu. Servet'te sandalyede ellerini bağlamış sevimsiz bir ifadeyle izliyordu.
Takım şampiyon olunca ortadan kayboldu. Stadta, koridorda, soyunma odasında kendisini göremedim. Arena'daki kutlamalarda da adı anons edildiğinde somurtkan bir şekilde geldi ve platformda yerini aldı.
2008 şampiyonluğunda da aynı şekilde şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürecek hareketleri vardı. Sakat olduğu için o gelmeden eğlenen arkadaşlarına mı küsmüştü ne olmuştu. Onu bekliyorlardı naz tuz ediyordu. Sonra oyuncular ona koşup kucaklarına alıp gelmişlerdi vs.
Bir takımda ilk 11 oynarsın ya da oynayamazsın. Bu nasıl bir düşünce yapısı ve düşmanlıktır. Servet, 2008'de benim için bitmişti şimdi daha da bitti. İşine gelmeyince tabiri caizse haince davranan kişilerden nefret ederim. Gökhan Zan'da oynamadı ama adamın Semih'i destekleyen konuşmasını dinlemiştik.
Her zaman diyorum yetenek yetmez; kullanacak akıl olacak. Yetenek, akıl yetmez karakterin olacak.
Aynen abi kesinlikle katılıyorum sana.Aykut,Mehmet,Serkan,Ufuk,Ayhan,Ceyhun,Çağlar ve Yiğit fazla forma şansı bulamadılar.Ama Servet gibi bir kenara oturup küsmediler.Bu kadar ruhsuz bir futbolcu olamaz.Hele hele Aykut beni çok mutlu etti.Bu sezon bir maç bile oynamadı ama coşku ile kutladı şampiyonluğu.Böyle adamlar lazım bizim takıma.Tabi futbolu da güzel olursa iyi olur![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://vliegendenederlander.blogspot...earch?q=servet
Şöyle bir yazı okumuştum flying dutchman'ı severim, takip ederimEnteresan bir yazıydı Servet'le ilgili.
Her gün bir tişörtle ortalarda geziyorum.
Bugün de "Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden" tişörtünü giymiştim. Kimisinin yüzünde gülümseme kimisinde farklı duygular olduğunu hissettim.
Ligimizin yardımcı hakemlerinden Nihat Mızrak'ın iyi ki arada bir kere şampiyon oldunuz takılmasına karşı gökyüzü olayları gibi 107 yılda bir görülür dedim.
Böyle bir şampiyonluk gerçekten yok. Haftaya "Kadıköy Hatırası" tişörtümle yaşadığım anıları da paylaşacağım, takipte kalın.![]()
Disco firarda.![]()
maç konularını açalım lütfen.
konuyla alakalı olarak da, galatasaray'ı tekrar tebrik ederim.![]()
(/s)