1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Benim buradaki insanlara ters çıkmam veya bana , bize yapılanı size yaparız , daha da birlik oluruz savunuruz demem , onlarca hakaret , dalga geçmeden sonra bir insana çocuk akıllı demem olaylara bir öyle bir böyle baktığımı mı gösteriyor ?
    Aramızda bir sıkıntı ya da düşmanlık olduğunu düşünmüyorum. Fikirlerimizi ileri sürüyoruz. Sen ortaya bir fikir attın ve bende kendimce öyle olmadığını gösterdim. Takdir insanlarındır. DisCo'nun "kutuplaşmayı eleştiren ama kutuplaştıran bir profil" alıntısına aşırı saçma diyenlerde olabilir, doğru yakalamışsın diyenlerde olabilir. İstersen bir kutuplaşmaya gidebilir ve özel mesaj yoluyla gelip beni haklı bulun gibisinden örgütlenebiliriz. Bakalım kim kimi yenecek. Gerçi işin espiri tarafı galip gelme gibi hissiyatımızın olmadığına eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aramızda bir sıkıntı ya da düşmanlık olduğunu düşünmüyorum. Fikirlerimizi ileri sürüyoruz. Sen ortaya bir fikir attın ve bende kendimce öyle olmadığını gösterdim. Takdir insanlarındır. DisCo'nun "kutuplaşmayı eleştiren ama kutuplaştıran bir profil" alıntısına aşırı saçma diyenlerde olabilir, doğru yakalamışsın diyenlerde olabilir. İstersen bir kutuplaşmaya gidebilir ve özel mesaj yoluyla gelip beni haklı bulun gibisinden örgütlenebiliriz. Bakalım kim kimi yenecek. Gerçi işin espiri tarafı galip gelme gibi hissiyatımızın olmadığına eminim.
    önemli olan bu şekilde konuşabilmemiz birbirimizin haklı , haksız noktalarını görüp , ders çıkarmamız , yenmek gibi bir düşüncemiz kesinlikle olamaz.

Mesaj Yetkileri