Sayfa 341 / 483 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
10,201 ile 10,230 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunlar varsayım. Gerçek olması en muhtemel olay "adaletin bekçisi" Cornu'nun savunmasındaki olaylar. Malum mektuba kadar her şeyin açıklaması orada.

Uefa istemiştir orası ayrı, ama TFF'nin tek seçeneği o muydu? Aylardır çektiğimiz de bu zaten. Uefa'nın biz yapmadık dediği bir olayı örnek gösterilerek ortada dolaşan bir Uefa sopası var.

Şu an disiplin soruşturması açılmış zaten sanırım ondan sonra karar çıkar ne olacaksa. Bizi paklayacaksa ne olur sipariş mektupla paklamasın Uefa.
    Uefa sürecin başından beri yokları oynuyor. Bunu herkesin gördüğünü düşünüyorum. Hiyerarşi düzeninde kural olmasada işleyiş budur. En üst mercii olarak kararı alır ama açıklamayı alt sistemdeki kuruma yaptırır. Sen alt sistem olarak ben yapamam diyemezsin, sadece istifa edersin. İstifa etmeyip açıkladılar. Ee, açıklamayı kim yaparsa iş onun üstüne kalır.

Bu döneme kadar Uefa'nın ağzından bir kere bile Şampiyonlar Ligi'ne biz almadık lafını duymadım; geçen gün kanlı canlı Platini'nin söylemi dışında. Bu durumda her ne kadar süreci iyi yönetmeselerde eski federasyonu günahı boşuna alındı. Özür dilenir mi? Sanmıyorum. Adı çıktı ne de olsa günah keçisi olarak.

Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe'ye ceza gelecektir ama ertelenecektir. Bunun sonucunda bu federasyonda yerinde kalmaz, ister şike yaptığı için ister siyasi oyun deyin Aziz Yıldırım'da koltuğunda kalmayacaktır.

Nesil
    2007

Şu PFDK kararlarından sonra ceza gelmedi ya

FeNerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu'na giren eski Galatasaraylı futbolcudan oldukça rahatsız...

Şike konusunda karar vermek için 24 Mayıs'ta toplanacak kurulda yer alan Rumen efsanenin Galatasaraylı olduğunu ve aleyhlerinde çalıştığını UEFA'ya ileten sarı-lacivertli yöneticiler, Popescu'nun bu davadan el çektirilmesini istedi.

Star Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye'deki şike soruşturması için 31 Mayıs'ta kesin kararını açıklaması beklenen UEFA'nın 24 Mayıs'ta gerçekleştireceği Disiplin Kurulu toplantısında eski Galatasaraylı Georghe Popescu da oy kullanacak. UEFA'dan sadece şike soruşturmasında adı geçen takımlara ceza gelmesi, diğerlerine ceza gelmemesi için büyük bir kulis çalışması içerisine giren ve TFF'ye aldığı kararlar nedeniyle tam anlamıyla savaş açan Galatasaray Yönetimi, Popescu'nun birkaç hafta önce yeni üye olarak UEFA Disiplin Kurulu'na seçilmesiyle rahatladı.

Detayları öğrenip rapor etti

Popescu, Galatasaray'ın ceza almama umudunu arttırırken, "Cim Bom da Avrupa'ya katılmasın" düşüncesine sahip olan Fenerli yöneticileri ise tedirgin etti. UEFA'da çok sevilen ve güven duyulan Popescu'nun Galatasaray ile görüştüğü ancak dava süreci ile ilgili net bilgiler vermediği öğrenildi. Popescu'nun Türkiye'deki çevresi sayesinde şike sürecini bütün gerçekliği ile öğrenip kurul üyelerine rapor ettiği ifade edildi. Fenerli yöneticiler ise Popescu'nun durumunu UEFA'ya bildirip, kendisinin davadan el çektirilmesini istedi.

Kaynak: Sporx
    Last edited by Gncl1905 : 21.Mayıs.2012 at 21:53

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi UEFA'ya giden, oradan gelen mektupların hiç önemi yok bu süreçte. Başkandan habersiz iş çevirenlerin hiç önemi yok. Yazışmalar açıklandı yahu, Aydınlar nasıl daha çok zarar verebilirdi ki?

UEFA sopası hala devam ediyor, olay sadece şike yapanlar ceza alacakmış seviyesine geldi 8 sene milli takımlar dahil tüm turnuvalardan men olmaktan.

Aman da 8 sene aman de 5 sene diye ortalarda dolaşanlardır bugünlere gelmesini sağlayanlar. Basında çıkanlarla, varsayımlarla UEFA'yı doldurursan bunda da başarılı olursun çünkü istedikten sonra her yöne çekilebileceğini önceki mesajlarımda örnekleriyle söyledim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

su takimi sezon basinda düsürmeyerek zan altinda birakanlara hakkimi helal etmiyorum.. fenerbahce yönetiminde bu 58. madde degisikligine destek veren yöneticilerede hakkimi helal etmiyorum.. fenerbahcenin küme düsmesini engelleyen basbakana ve demirörene de hakkimi helal etmiyorum.. he yayinci kurulusu unutuyordum az daha fenerbahcenin küme düsmesine göz yumamayan bircok aboneligin iptalinden korkan sonrada bizi süper final gibi bir sacmaliga zorlayanlara hakkimi hic mi hic helal etmiyorum.. sezon basinda direk küme düsürülseydik bu sezon tekrar süper lige cikmistik tertemiz alnimizin akiyla yolumuza devam ederdik ama simdi ne oldu rakip takim taraftarlarinin agzina sakiz olduk sürekli göndermeler sürekli atifta bulunmalar satasmalar.. küme düsüp tekrar yükselseydik bütün bunlar olmazdi vallahi ne yalan söyliyeyim süper ligiden sahsen bu sezon sogudum fenerbahcenin 34 macindan belki 15 tanesini seyretmisimdir onlari da 90 dakika seyretmemisimdir.. süper finalmis türkiye kupasiymis benim icin hicbir önemi yok bi kere o leke sürüldü bize artik ömür boyu duracak ta ki aziz yildirimin sike yapmadigi ispatlanana kadar oda bu gidisle bayagi zor cünkü olayin tamamen siyasi oldugu belli oldu.. yani demek istedigim bütün bunlar aslinda zaman kaybi herkes bu olayin siyasi oldugunun farkina vardi fakat hala sike diye tutturan bazi rakip takim taraftarlarinin tek amaci fenerbahcelileri kiskirtmak sinirlendirmektir baska birsey degil onlara cevap bile vermeye gerek yok kanimca... degerli vaktinizi onlara cevap yazmakla degil daha önemli seylere ayirin.

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım ve Sadri Şener mahkeme başkanı karar verirse, birbirlerine soru soracaklarmış... O an kesinlikle TVlerde canlı yayınlanmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan Sadri Şener mahkeme'de konuşuyor. Cevaplara verdiği yanıtlar ; Bilmiyorum, Şaka,Espri Yaptık, Gırgır olsun diye konuştuk. Her defasında diyorum şuana kadar başkalarının yaşamış olduğu falsonun %1'ni Fenerbahçe tarafı yaşasa bu dava çoktan aleyhimize sonlanmıştı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mahkeme'den canlı yayın mı var ? Kaynak ne bu haberlerin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şuan Sadri Şener mahkeme'de konuşuyor. Cevaplara verdiği yanıtlar ; Bilmiyorum, Şaka,Espri Yaptık, Gırgır olsun diye konuştuk. Her defasında diyorum şuana kadar başkalarının yaşamış olduğu falsonun %1'ni Fenerbahçe tarafı yaşasa bu dava çoktan aleyhimize sonlanmıştı.
    Bence gruplara ayırmamak lazım. Herkes bu şekilde konuşuyor. Fenerbahçe üzerinden değerlendirirsek hakimin şike yaptınız mı sorusuna cevap olarak "Şike Yapma Defterimiz (tüm kulüplerde zorunlu olan bir defter diyelim) burada ve gördüğünüz gibi tek bir kayıt yer almıyor" gibi bir cevap göremeyiz. Çünkü bu işin belgesi yoktur. Yaparsın ya da yapmazsın ama ikisinde de iş efsane olur. İspatlayamazsın.

Aziz Yıldırım tarlayı kurban kesme diyor bir başkası totemdir sokakları turlama diyor. Bunlarda gırgır yaptık diyor. Pek fark göremiyorum.

Yoksa mahkemede birbirlerini aklamaya gelmişler.

Size bunu dedik mi? Cevap: Hayır

Şu şu oldu mu? Cevap: Haberim yok

Ben sana ihale vermemişmiydim? Cevap: Vermiştin. Ee, ben böyle mübarek adamım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sadri Şener

Soru: FB ankgs, sivas fb tesvik girisiminiz var iddiasi var,buyrun!
    -FB ankaragucunde hamdi akin melih gokcek beni arayacakmis kardesim soyledi aradilar temennide bulundular, ikiside fb kongre uyesi, hamdi akin asbaskanlik yapti..bunlarla tesvik mantiga uygun degil
    gabrici bize verirmisin diye onlar soruyor..bizde vittek i istemistik.. Sivas maci stad korumamizi yapan zeki mazlum beni aradi..odemelerini istedi 2 gun sonrada yaptik.

Hakim; gabric daha once gundeme geldimi? subatta sanirim
    Uye hakim; Melih beyle gorusmen spontanemiydi?
    -evet spontaneydi
    Boyle girgirsamata icin mi aradinız?
    -evet
    Hakim; olmazki
    Aziz Y: ben silahli orgut uyesi orgut basi ve sikeyle suclaniyorum! "Yok ama oyle degil gabrici vereceksin onu alsak, heh he " diyolar, bu konusma sike degil bizim en ufak konusmamiz onumuze sike diye geliyor. Manisa maci kenan beye verilen para ve krediler konu olmustu,Sadri bey 92 trilyonluk ihaleyi bedelsiz sana verdim mi Sadri bey?
    Cevap; etmistir!
    Aziz Y: Yani ben dostlarima yardim ediyormusum degil mi?
    Hakem atamasi yaptin mi Sadri bey?
    -Bilmiyorum
    Devletten aldiginiz para karadeniz oyunu vs nereye gitti?
    -Aldik 6 trilyonu aldik, stadimiz 60 senelik CLye uygun degil basbakandan aldik Stada harcanan paranin icinde bu...
    Hakim: Aziz hep bizi dinletti ne demek?
    Sadri Ş: Espri, espri yapmisimdir
    Aziz Y; iddianamede az ama eklerde cok ts ,soruyorum .. bulent ataman gelen tesvikten bir kurus emenikeye vermeyecegim demis gonderdinmi ?
    Sadri Ş: Hayir ama tanimam bulenti, Nereli bu? Trabzonlu ..
    Aziz Y: Tesekkur ediyorum!
    Sani Şener (Sadri Şener'i kardeşi) : Hamdi akin benim ortagim sadri bey abim, hamdi incekde insaat yapiyor,melihle sadriyi ariycaz telefonunu versene dedi, Bende sadriye haber verdim..melih gokceki tanimam, Sonra aksam sadriyi birdaha aradim.
    Hakim; sizin gibi adamlar boyle girgirmi yapar ?
    -He evet yapariz

Nevzat Şakar;
    -Telefon gorusmeleri benim dogru,sike tesvik yapmadim
    Hakim :Musteki ahmet bulut u tehdit etmissin sonra sikayetinden vazgecmis ne bu? ayagini denk al ne demek?
    -Tehdit degil trabzonda boyle
    Hakim; ne yani bizde turkiyedeyiz o farkli burda farkli mi olur!
    (300 Milyar olayının geçtiği tape okundu)
    Bu konusma sivas macindan once mi? d
    Dogrudur bunlar, benim kahvecim konusacak dedi bende dinledim,aradi resatmis adi,adapazarli trabzonda calsyor, Adapazarinda hoca var okuycak sampiyon yapacak deyince 300 milyar istiyor dedi,girgir yaptik..
    Hakim: Girgirsa niye dusunurum diyorsun?
    (Satir satir tapeyi okuyor Aziz Yildirim.. Nevzat Şakar itiraz etti)
    Aziz Y: Pantalonlu kaleci bulent mi?
    -hayir..
    Neden antalyaya gittin?
    Nevzat Şakar: Sanami soracam lan !!
    (Ve ortalık uğultuyla beraber hafiften karıştı hakim müdahale etti)

Evet bu şekilde devam ediyor, bilmiyorum, gırgır, şamata ve espri. Başka söze ne hacet. Sonuç olarak Aziz Yıldırım 11 aydır hapis yatıyor ya helal olsun bu ülkede ki Adalete...
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bence gruplara ayırmamak lazım. Herkes bu şekilde konuşuyor. Fenerbahçe üzerinden değerlendirirsek hakimin şike yaptınız mı sorusuna cevap olarak "Şike Yapma Defterimiz (tüm kulüplerde zorunlu olan bir defter diyelim) burada ve gördüğünüz gibi tek bir kayıt yer almıyor" gibi bir cevap göremeyiz. Çünkü bu işin belgesi yoktur. Yaparsın ya da yapmazsın ama ikisinde de iş efsane olur. İspatlayamazsın.

Aziz Yıldırım tarlayı kurban kesme diyor bir başkası totemdir sokakları turlama diyor. Bunlarda gırgır yaptık diyor. Pek fark göremiyorum.

Yoksa mahkemede birbirlerini aklamaya gelmişler.

Size bunu dedik mi? Cevap: Hayır

Şu şu oldu mu? Cevap: Haberim yok

Ben sana ihale vermemişmiydim? Cevap: Vermiştin. Ee, ben böyle mübarek adamım.
    Pek fark görememinize rağmen , Aziz Yıldırım'ın dışarıda olmasını veya Sadri Şener'in içeride olmasını bir kere bile savunamıyorsunuz.

Biz de her fırsatta laf attığınız adaletle , sizin aranızda bir fark göremiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yasemin Merçil: "Parayı Karadeniz Oyunlarına mı harcadınız?" Nevzat Şakar: "Evet"
    Yasemin Merçil: "Az önce Sadri Şener, bu parayı Şampiyonlar Ligi için stad hazırlıklarına ödendiğini açıkladı?!"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Pek fark görememinize rağmen , Aziz Yıldırım'ın dışarıda olmasını veya Sadri Şener'in içeride olmasını bir kere bile savunamıyorsunuz.

Biz de her fırsatta laf attığınız adaletle , sizin aranızda bir fark göremiyoruz.
    Şimdi olayın içinde olan ve canı yanan tarafın her zaman daha çok sesi çıkar. Eminim ki bu konuda hayır sana katılmıyorum demeyeceksin. Mesela takımının attığı bariz gol ofsayt diye kesilirse ortalığı yakarsın ama bir Amasyaspor'un ofsayt pozisyonuna yorum yapmazsın. Hırsızlığa sen uğradığında yaptığın isyan ile tv'de izlediğin bir hırsızlık olayına vereceğin tepki aynı olmaz. Polis seni döver sayfa sayfa yazarsın ama hakkını aramak sebebiyle giden işçiyi döver bu forumda tek kelimesini etmezsin.

Bu mantıkla baktığın zaman hepimiz kötü hepimiz vahşi hepimiz sahtekar hepimiz adaletsiz hepimiz adını koyacağın ne kadar kötülük varsa oyuz. Dünyanın işleyişi bu değildir. Zaten uzun bir süredir eleştirdiğim şeylerde budur; sen buna buna laf etmiştin ama bugün sesin çıkmıyor. Ben laf ederkende senin sesin çıkmamıştı. Aynı hesap değil mi? Bu denklemi kurmak denklem anlamında doğru ama mantık anlamında yanlıştır.

Aziz Yıldırım için delil varsa ve karartacaksa içerde kalması doğaldır. Ancak sürenin bu kadar uzun olması doğal değildir. Bunun haricinde de diğer kişilerin dışarda kalması ya da onlar dışardayken kendisinin içerde kalması doğal değildir. Yani burada da ters bir denklem var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi olayın içinde olan ve canı yanan tarafın her zaman daha çok sesi çıkar. Eminim ki bu konuda hayır sana katılmıyorum demeyeceksin. Mesela takımının attığı bariz gol ofsayt diye kesilirse ortalığı yakarsın ama bir Amasyaspor'un ofsayt pozisyonuna yorum yapmazsın. Hırsızlığa sen uğradığında yaptığın isyan ile tv'de izlediğin bir hırsızlık olayına vereceğin tepki aynı olmaz. Polis seni döver sayfa sayfa yazarsın ama hakkını aramak sebebiyle giden işçiyi döver bu forumda tek kelimesini etmezsin.

Bu mantıkla baktığın zaman hepimiz kötü hepimiz vahşi hepimiz sahtekar hepimiz adaletsiz hepimiz adını koyacağın ne kadar kötülük varsa oyuz. Dünyanın işleyişi bu değildir. Zaten uzun bir süredir eleştirdiğim şeylerde budur; sen buna buna laf etmiştin ama bugün sesin çıkmıyor. Ben laf ederkende senin sesin çıkmamıştı. Aynı hesap değil mi? Bu denklemi kurmak denklem anlamında doğru ama mantık anlamında yanlıştır.

Aziz Yıldırım için delil varsa ve karartacaksa içerde kalması doğaldır. Ancak sürenin bu kadar uzun olması doğal değildir. Bunun haricinde de diğer kişilerin dışarda kalması ya da onlar dışardayken kendisinin içerde kalması doğal değildir. Yani burada da ters bir denklem var.
    Valla kendi adınıza konuşun , ben haksızlık karşısında susmam , böyle yetiştirdim kendimi , onun dışında 1 senedir heryerde tartışılan bir konuda yorum yapmakla , gazete gördüğün bir hırsızlık olayına yorum yapmak aynı şey değil , nasıl bir denklem kurdunuz anlamak mümkün değil.

Ayrıca dün Volkan'ın tehdit olayı için , ortalığı yıkan arkadaşlar , Nevzat Şakar için ne diyecekler ama Trabzon'da böyle demiş , eyvallah , ben de Türk gençleri böyle der dedim , şimdi herkes yıksın bakalım ortalığı , Trabzonlu arkadaşlar gelip bakalım , bu adam Trabzon'a yakışmıyor diyecek mi ?

Ben sizin gibi bir olaya öyle , bir olaya böyle olamıyorum , kusura bakmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu Trabzon başkanın ve yöneticisinin söylediklerini Fenerbahçe başkanı ve yönetici söylese, şu anda hüküm giymiş olur, asılmaya başlarlardı her ortamda.

Birisi diyor ki parayı kullanmadık, öbürü stadda kullandık diyor.

İhale Fenerbahçe'nin üzerine her türlü kalacak ama bu türlü gariplikler de görülüyor, görmek istemeyene yapacak bir şey yok ama tarih bunu yazacak. Fenerbahçe gerçekten inşaat için harcanan parayı belgeleriyle ispat eder yine inandıramaz, Trabzon o zaten inşaatçı der, dediğine inanılır, garip karşılanmaz.

Neyse alıştık, bu hafta Tahkim de keser cezayı, Türk futbolunun tek kötüsü, her pisliği yapanı, tek suçlusu Fenerbahçe üzerine kalır her şey, herkes derin bir ohh çeker ve yola devam ederiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Başkan keşke tüm sorulara biz çok şakacayız, her zaman böyle gırgır şamata yaparız , en büyük eğlencemiz bu falan deseymiş. o zaman dışarıda olurdu tahminen. ya da İstanbul da biz böyle konuşuruz deseymiş de yine dışarıda olabilirmiş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sadri Şener'in bir soru üzerine, "Biz stada 15 trilyon harcadık. Devletten para tabi ki alacağız. O stat devletin stadı. Bizim değil. Çevresini de süsleyeceğiz..." demesi üzerine Aziz Yıldırım araya girdi.

Yıldırım'ın "Bu süsleme de bizim tarla gibi" esprisi, Şener de dahil olmak üzere salondakiler güldürdü

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben sizin gibi bir olaya öyle , bir olaya böyle olamıyorum , kusura bakmayın.
    Tebrikler Ünal Aysal ; işte şu yukarıda gördüğümüz iki arkadaş gibi bir taraftar profiline , kutuplaşmaya , yangına körükle gitmeye , büyük katkı sağladın , tebrikler.
    Bir önceki sayfadaki , böyle dalga geçer gibiki muhabbetleri okudum ,

Yöneticiler'e ve Fenerbahçeli arkadaşlara burdan sesleniyorum , bunlara müdahele edilmiyorsa ben de en ufak konuda bu şekilde dalga geçicem , bazı şeyleri okumadan etmeden , suçlamalarda bulunucam , açık açık söylüyorum , ya Fenerbahçeli arkadaşların hepsi aynı şeyi yapmaya başlayacak zaten , ya da burdan çoluk çocuğu ve çocuk akıllıları temizleyeceksiniz.

Bütün Fenerbahçeli arkadaşlara da mesaj atarız gerekirse , zamanında hiç birinizin haberi olmadan Aykut Hoca için birleşmiştik , şimdi de aynı şeyi yaparız gerekirse, kıskandığınız da bu zaten biliyoruz ne kadar vursanız da biz kol kola , hep beraberiz.
    Birinde kutuplaşmayı eleştiriyorsun. Diğerinde kutuplaşma yaratıyorsun. Şimdi olaylara bir öyle bir böyle bakmadığından eminmisin? Başka alıntılarda koyayım mı? Mesela hakaret edilmemesi gerektiğini söyleyip de burada millete çocuk akıllı dediğin örnekler gibi.

Mesele olaydaki görüşünün ne olduğudur, ne kadar yazdığın ya da dillendirdiğin değildir. Aziz Yıldırım içerde bu kadar fazla kalmamalıydı. Görüşüm budur ister 10 kere isterse hiç yazmam. Aziz Yıldırım ne kadar komik savunma yapıyorsa diğerleri de o kadar yapıyor. Görüşüm budur ister 10 kere ister 100 kere ister 1000 kere yazarım. Anayasa bana bu hakkı vermiştir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

11 ay sonra Mahkeme Başkanı açıkladı; "Şekip Mosturoğlu ve Sami Dinç görüşmesinde, konuşma ile tape uyumsuz."
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    11 ay sonra Mahkeme Başkanı açıkladı; "Şekip Mosturoğlu ve Sami Dinç görüşmesinde, konuşma ile tape uyumsuz."
    Bunlara bakarsak savcının ne kadar mükemmel bir iş yaptığını görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yani Şekip Mosturoğlu'nun tapesindeki konuşmaların başı, sonu, ortası kırpılarak iddianame'ye konulmuştur. 11 ay sonra bunu görmek büyük başarı : ) Gerçi biraz üzerinde dursalar aslında ne garipliklerle karşılaşacaklar ama Emir büyük yerden davaya devam.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tapeler de hayal ürünü zaten
    Şekip Mosturoğlu'nun tapesi montaj çıktı Aygün ve bunu söyleyen mahkeme balkanı.. Allah'ın sopası yok diyorum sadece..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçmiş dönemde tapeler uydurulmamışsa savunuculacak tarafı yok demiştim. Bugün Türkiye'de bununda olabileceğini gördük. Bu bizim bildiğimiz insandır hata yaparla açıklanacak bir iş değildir.

Sami Dinç konuşması ile ilgili böyle bilginin verilmesi 2 düşünceyi doğuracaktır.

Tüm konuşmalar incelendi ve sadece hatalı olan Sami Dinç tapesi belirtildi yani diğerleri doğru (!) şekilde hazırlanmıştır.

Tek bir hata bile tapelerin tamamına gölge düşürür. Güvenirliliğin kaybolduğu yerde hiçbir şey bulunmaz. Gerçektende iddianame= domastes, biber, patlıcan.

Tüm takım yöneticileri, futbolu yöneten tüm idarecilerin değişmesi gerekiyor. Bunu yapayım diyorsun ama tüm hukuk adamlarının değişmesi lazım, tüm polis teşkilatının değişmesi lazım, doktorların, öğretmenlerin derken bu işin malesef sonu yoktur.

Bu ülkede doğmuşsak bu çarpık sistemi sineye çekmek zorundayız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tapeler de hayal ürünü zaten
    Mahkeme başkanıyla akrabalığın var mı Aygün ? Yaklaşık 2 hafta önce doğruları buraya yazmışsın
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birinde kutuplaşmayı eleştiriyorsun. Diğerinde kutuplaşma yaratıyorsun. Şimdi olaylara bir öyle bir böyle bakmadığından eminmisin? Başka alıntılarda koyayım mı? Mesela hakaret edilmemesi gerektiğini söyleyip de burada millete çocuk akıllı dediğin örnekler gibi.

Mesele olaydaki görüşünün ne olduğudur, ne kadar yazdığın ya da dillendirdiğin değildir. Aziz Yıldırım içerde bu kadar fazla kalmamalıydı. Görüşüm budur ister 10 kere isterse hiç yazmam. Aziz Yıldırım ne kadar komik savunma yapıyorsa diğerleri de o kadar yapıyor. Görüşüm budur ister 10 kere ister 100 kere ister 1000 kere yazarım. Anayasa bana bu hakkı vermiştir.
    Boldladığın yerde ne var anlayamadım , Ben bir öyle bir böyle konuşmuyorum , istediğin kadar mesajımı koy buraya, benim neye cevap olarak yazdığımı da koy , işinize geldiğinde işte aynı Türk adaleti gibi oluyorsunuz , ordan kırp , burdan biç , olayın başı yok , sonu belli değil , işine gelen kısmı al buraya yapıştır , aha ispatladım de.

Lütfen istediğiniz kadar mesajımı koyun , elinizden geleni ardınıza koymayın , nasıl şeylere tölerans gösterilmesine karşılık yazdığımı da okuyun ama ondan sonra anayasal haklarınızı kullanmaya devam edin , ben vicdani haklarımı kullandığım için haksızlık olan yerde susmuyorum.

Benim buradaki insanlara ters çıkmam veya bana , bize yapılanı size yaparız , daha da birlik oluruz savunuruz demem , onlarca hakaret , dalga geçmeden sonra bir insana çocuk akıllı demem olaylara bir öyle bir böyle baktığımı mı gösteriyor ?

Demagoji sanatını nereden öğrendiyseniz , çok iyi öğrenmişsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu ülkede doğmuşsak bu çarpık sistemi sineye çekmek zorundayız.
    Yahu neyi sineye çekiyorsun ? Sene başında verilen savcılık ifadelerinde X Partisinin adının geçtiği yer bile emir ile iddianameye kırpılarak sokulmadı. Dava başladığı gün iddianame okunurken Avukatlara verilen ile okunan arasında ki fark tespit edildi. Dava süresince çoğu -biz ona yanlışlıkla yapılmış insanlık hali diyoruz- hata tespit edilerek not alındı ve bugün balondan tapeler konuşuluyor.

Yukarıda Sadri Şener ve Nevzat Şakar'ın ifade verirken olayları şaka,espri,gırgır diye yorumladığını söyledim, sende diğerleri ile ayırt etmemek lazım onlarda uğur olsun diye açıkladıklarını söyledin. Peki neden bu insanlar 11 ay özgürlüklerinden mahrum iken aynı suçla yargılananlar serbest ? Neden bütün suç bir kulübe ve bu insanlara yıkılırken aynı suçla yargılananlar pürü pak ortada dolaşıp haksız yere hak arıyor ? İşte bizim isyan ettiğimiz şeyler bunlar.

Yaşanan bunca olaya, haksızlıklara ve dönen oyunlara rağmen bu mahkeme süreci olmalı, bu insanlar suçsuzluklarını burada ispat etmeli. Zor iş çünkü gerçekler kadar hayalleri de savunmak zorundasınız.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim buradaki insanlara ters çıkmam veya bana , bize yapılanı size yaparız , daha da birlik oluruz savunuruz demem , onlarca hakaret , dalga geçmeden sonra bir insana çocuk akıllı demem olaylara bir öyle bir böyle baktığımı mı gösteriyor ?
    Aramızda bir sıkıntı ya da düşmanlık olduğunu düşünmüyorum. Fikirlerimizi ileri sürüyoruz. Sen ortaya bir fikir attın ve bende kendimce öyle olmadığını gösterdim. Takdir insanlarındır. DisCo'nun "kutuplaşmayı eleştiren ama kutuplaştıran bir profil" alıntısına aşırı saçma diyenlerde olabilir, doğru yakalamışsın diyenlerde olabilir. İstersen bir kutuplaşmaya gidebilir ve özel mesaj yoluyla gelip beni haklı bulun gibisinden örgütlenebiliriz. Bakalım kim kimi yenecek. Gerçi işin espiri tarafı galip gelme gibi hissiyatımızın olmadığına eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güvenilirliği yitirmek için tek bir örnek yeter ama biz iddianame için bunu yitirecek pek çok şey söyledik.

En basiti, Karabük ile hiç alakası olmayan Ersun Yanal'ın yardımcısının konuşmalarından şike şüphesi çıkabiliyorsa, herhangi bir konuşmayı savcı istediği gibi şüpheyle suçlayabilir.

Eğer mahkeme başkanının böyle bir açıklaması varsa, yani yazanlar ile konuşulanlar tutmuyorsa, burada ayıklama yoluna gidilmez. Zaten dinlemelerin de usule uygun olmadığı itirazı yapılırken, böyle bir şaibe, güveni yitirir.

Tıpkı iddianamenin güvenilirliğini yitirdiğinde davanın düşmesi gerektiği gibi.

Ya da yetkisizlik kararıyla Asliye Hukuk Mahkemeleri'ne gönderilmesi gerektiği gibi. Ama bunlar olmayınca, kuşkuya düşmek, güven duymamak, huzursuz olmak da hakkımız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tapler yanllış demişsiniz ama bu İstnabul'un 1 nurmaralı gazetesi Hürriyette farklı yazıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20646356.asp

Hakim: Ses kayıtları ile yazılı hale dönüşen tapeler arasında uyumsuzluk yok. Bunu böyle bilin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yasemin Merçil: "Parayı Karadeniz Oyunlarına mı harcadınız?" Nevzat Şakar: "Evet"
    Yasemin Merçil: "Az önce Sadri Şener, bu parayı Şampiyonlar Ligi için stad hazırlıklarına ödendiğini açıkladı?!"
    Hakim Zeki Mazlum'a soruyor
    Hakim; Sadri bey para isi oldu ama gorusmedik yuzyuze dedi sen gorustuk diyorsun?
    - ?!
    Hakim; Trabzon'da başka guvenlik sirketi var mi?
    -3-4 tane
    Hakim; Sadri Şener baska yok demisti..
    -ha pardon duzelteyim ?!
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aygün sende de duyumlar fena yalnız.

Mesaj Yetkileri