1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ambulansda sağlık çalışanından çok jandarma görevlisi vardır? Tamam tabii ki tutuklu olan birisinin başında jandarma olacaktır da bu kadar jandarma ile kime güç gösterisi yapıyorsunuz anlamak mümkün değil...

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ye-boyle-geldi
    Sence bu güç gösterisi için mi?Yoksa güvenlik gerekliliği için mi?O adam şuan gündemin bir numarası.Bu ülkede kendini bilmez adam çok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sence bu güç gösterisi için mi?Yoksa güvenlik gerekliliği için mi?O adam şuan gündemin bir numarası.Bu ülkede kendini bilmez adam çok.
    Tek farkımız siz iyi niyetli ben kötü niyetli bakıyorum, en son maç bittikten sonra sadece alkışlarken biber gazı yediğim için iyi niyetli düşünce sistemimi kaybettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dün biber gazı yiyen bir vatandaşın beyin ölümü gerçekleşti. Astım rahatsızlığı bunun en önemli nedeni olarak görülüyor. Biber gazı normal bir insanı öldürmeyebilir ama rahatsızlığı olan birisinin hayatını sonlandırabilir.

Hangi sistemi değiştirmeye kalksan öbürü elinde patlıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ümit Karan: "Fenerbahçenin Şampiyon olmasını istemediğim için Trabzonspor'a gol atmak istememişimdir.Uygun pozisyonda Sezer'e pas vermedim"
    "BELKİ DE FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEDİM"
    Ümit Karan'ın avukatı Ayhan Sağaroğlu, "Trabzonspor maçında niye önündeki Sezer Öztürk'e pas vermedin?" diye sordu.

Bu soruya Ümit Karan, "Orada bireysel olarak, kendim ilerlemek istedim. Belki de Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemedim" yanıtını verdi. Bu sözler üzerine şaşıran mahkeme başkanı, "Böyle şeyler yapabiliyorsun o zaman maçlarda" dedi. Ümit Karan ise, "Ben iyi bir Galatasaraylıyım. Gönlümden Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemem, ama şike de yapmam" diye konuştu.
    Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...gunu-istemedim

Mesaj Yetkileri