1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"INSANLARIN" Ayagi Kayip yere dusse Cemaat yapti dicekler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    "INSANLARIN" Ayagi Kayip yere dusse Cemaat yapti dicekler...
    Polis biber gazı yağdırınca suçlu Fenerbahçe taraftarı oluyor.

Şike Soruşturmasında tek suçlu Aziz Yıldırım görülüyor.

Size göre her şey tesadüf zaten. Necati transferleri, Culio olayı falan hepsi tesadüf. Karşı çıktığınız, uğruna değişmesi için yürüyüş yaptığınız maddeden yararlanıp cezayı erteletmeniz hepsi tesadüf.

Nedense Fenerbahçe'ye olmuyor bu tesadüfler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Polis biber gazı yağdırınca suçlu Fenerbahçe taraftarı oluyor.
    Suçlu Fenerbahçe taraftarı olmuyor, biz bunun polisin Fenerbahçe düşmanlığıyla ilgili olmadığını, öğrenciye, işçiye, memura, bazı siyasi görüşlülere karşı da aynı tutum içerisinde olduğunu anlatmaya çalıştık. İşte son örneği günlerdir televizyonlarda gazetelerde, astım hastası gencecik delikanlı biber gazından dolayı hayatını kaybetti.

Şike Soruşturmasında tek suçlu Aziz Yıldırım görülüyor.
    Hayır öyle görülmüyor. İbrahim Akın, Serdar Kulbilge, Ümit Karan, Zafer Önder İpek, Zafer Tüzün... bir sürü kişi suçlu görülüyor ama siz algıda seçicilik yaptığınızdan öyle anlıyorsunuz.

Size göre her şey tesadüf zaten. Necati transferleri, Culio olayı falan hepsi tesadüf. Karşı çıktığınız, uğruna değişmesi için yürüyüş yaptığınız maddeden yararlanıp cezayı erteletmeniz hepsi tesadüf.
    O maddeden yararlanmamızı da eleştirdik burada. Galatasaray sohbet alanında kendi tepkimi yazmıştım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

"2.5 milyon cemaat mensubu Fenerbahçeli"

Fenerbahçe'nin eski başkanvekili Nihat Özdemir, 'Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor mu?' sorusuna "20 milyon taraftardan 2-2.5 milyonu cemaat mensubudur" yanıtını verdi.

TRT1'de soruları cevaplayan Özdemir'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle..

"Son 11 ay Fenerbahçe'nin başkanvekiliydim. Şunu söyleyeyim son 11 ayda herhangi bir cemaatin, herhangi bir derneğin, herhangi bir siyasi görüşün, biraz daha genişleteyim yalnız cemaat değil, herhangi bir kesimin Fenerbahçe'yi ele geçirmek, önümüzdeki kongrede bazı arkadaşları Fenerbahçe yönetimine sokmak gibi herhangi bir hareketlerini görmedim. Benim 20 milyon taraftarım varsa bu 20 milyon taraftarımın 2-2.5 milyonu da cemaat mensubu arkadaşlarımızdır. Onlar da Fenerbahçemizin başarılı olması için benim kadar iyi niyetli olarak onlar da dua etmişlerdir."

...Ama bir gazeteci olarak dünkü yazımda sorduğum şu sorunun cevabını araştırmayı çok isterim: Cemaat’in Fenerbahçe’yi ele geçirmek istediğine inananlar, “dar bir zümre”, yani büyükşehirlerde yaşayan, zaten Gülen cemaatine karşı hasmane duygulara sahip bir avuç “Beyaz Türk” müdür, yoksa, örneğin Anadolu’da yaşayan ve/veya normal şartlarda Gülen cemaatine sempatiyle bakan Fenerbahçeliler arasında da böyle düşünenler var mıdır?

Bazı okurlar, bu hayati sorunun cevabını araştırmak yerine tüm Fenerbahçelilerin “tek yumruk” olduğunu, genellikle kaba bir üslupla anlatmaya çalışmış. Kabalık, genellikle kendine güvensizlikten kaynaklanır, dolayısıyla onların ısrarlarını pek önemsemiyorum. Bunun yerine Fenerbahçe’ye gönül vermiş okurların, bu iddia hakkında sahiden ne düşündüklerini bilmek ve serinkanlı bir tartışmayı mümkünse bu köşeden sürdürmek isterim.

http://haber.gazetevatan.com/fenerba...450510/4/Haber

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın açıklamalarına laf atanlar ne der acaba.Kopyala yapıştır olmuş resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    "2.5 milyon cemaat mensubu Fenerbahçeli"

Fenerbahçe'nin eski başkanvekili Nihat Özdemir, 'Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor mu?' sorusuna "20 milyon taraftardan 2-2.5 milyonu cemaat mensubudur" yanıtını verdi.

TRT1'de soruları cevaplayan Özdemir'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle..

"Son 11 ay Fenerbahçe'nin başkanvekiliydim. Şunu söyleyeyim son 11 ayda herhangi bir cemaatin, herhangi bir derneğin, herhangi bir siyasi görüşün, biraz daha genişleteyim yalnız cemaat değil, herhangi bir kesimin Fenerbahçe'yi ele geçirmek, önümüzdeki kongrede bazı arkadaşları Fenerbahçe yönetimine sokmak gibi herhangi bir hareketlerini görmedim. Benim 20 milyon taraftarım varsa bu 20 milyon taraftarımın 2-2.5 milyonu da cemaat mensubu arkadaşlarımızdır. Onlar da Fenerbahçemizin başarılı olması için benim kadar iyi niyetli olarak onlar da dua etmişlerdir."
    Eski bir haberi eklediğinize göre bana cevap olarak sanırım.

http://www.cnnturk.com/2012/spor/01/...9.0/index.html

Resmen açık nota vermiş adam

Dediğim gibi olayı siyasete getirmek istemiyorum. Ama ben konu Fenerbahçe olduğunda siyaseti 2. plana atan biriyim. Yani ne iktidar partiler, ne muhalefet partiler umrumda değil. Onlara karşı bir kin gütmüyorum. Aksine muhalefet partileri oy korkusu yüzünden Fenerbahçe hakkında konuşmak istemiyor diye eleştirmiştim.

Başbakan Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Savcı Mehmet Berk Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe Kongre Üyesi + Voleybol Takımının ESKİ Sponsoru

Olayın Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakan çıkıp ben Fenerbahçe'li değilim kongre üyesiyim diyorsa bu kanıt olarak sunulamaz. Madem her şey tesadüf neden şike sürecinden sonra Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadını HİÇ milli maç verilmedi? Tesadüftür ama doğru.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Eski bir haberi eklediğinize göre bana cevap olarak sanırım.

http://www.cnnturk.com/2012/spor/01/...9.0/index.html

Resmen açık nota vermiş adam

Dediğim gibi olayı siyasete getirmek istemiyorum. Ama ben konu Fenerbahçe olduğunda siyaseti 2. plana atan biriyim. Yani ne iktidar partiler, ne muhalefet partiler umrumda değil. Onlara karşı bir kin gütmüyorum. Aksine muhalefet partileri oy korkusu yüzünden Fenerbahçe hakkında konuşmak istemiyor diye eleştirmiştim.

Başbakan Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Savcı Mehmet Berk Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe Kongre Üyesi + Voleybol Takımının ESKİ Sponsoru

Olayın Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakan çıkıp ben Fenerbahçe'li değilim kongre üyesiyim diyorsa bu kanıt olarak sunulamaz. Madem her şey tesadüf neden şike sürecinden sonra Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadını HİÇ milli maç verilmedi? Tesadüftür ama doğru.
    Bende siyaset kısmına girmek istemiyorum çünkü hem foruma aykırı hemde siyasetten hiç anlamam. Ama verdiğin örnekte "AKPye 20 milyon oy atılmıştır" ile "2-2.5 milyon Cemaat mensubu vardır" -AKP/Cemaat ilişkisi hangi boyutlarda olursa olsun- farklı şeyler ona da değinmeden geçemeyeceğim.

Saraçoğluna gelince ancak mantık yürütebilirim; sezon başında Shaktar maçında yaşananlar ve Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından men edilmesinden sonra Uefa'dan bu statta Milli maç oynanmaması yönünde talimat gelmiş olabilir. Ya da federasyon aynı düşünceyle bu tür bir riske girmek istememiş olabilir. Mantıksız mı? Bu şike soruşturmasının üstüne bir milli maçta herhangi bir olay çıksa sonuçlarını tahmin etmek zor değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Olayın Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakan çıkıp ben Fenerbahçe'li değilim kongre üyesiyim diyorsa bu kanıt olarak sunulamaz.

Sadece bu yorumuna cevap vericem , cunki cevap verdikce konuyu baska taraflara çekiyorsun siyasetten girip futbolculardan çikiyorsun alakasiz yaziyorsun.
    Recep Tayip Erdogan : "Fenerbahçeli olarak Galatasaray’ı tebrik ediyorum"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sadece bu yorumuna cevap vericem , cunki cevap verdikce konuyu baska taraflara çekiyorsun siyasetten girip futbolculardan çikiyorsun alakasiz yaziyorsun.
    E bu örnekleri uzatırız. Başbakan'ın ne olacak Fenerbahçe'nin hali diyen bayana; "Boşver şimdi Fenerbahçe'yi bak ne güzel açılış yapıyoruz" dediği ortamda şu lafları pek kaale alınacak cinsten değil. Çünkü her fırsatta bunu diyor. Ben kongre üyesiyim. E MAA'da kongre üyesi. Sıkı Fenerbahçe'li ama Fenerbahçe'ye neler yaptığı ortada.

Mesaj Yetkileri