1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    "INSANLARIN" Ayagi Kayip yere dusse Cemaat yapti dicekler...
    Polis biber gazı yağdırınca suçlu Fenerbahçe taraftarı oluyor.

Şike Soruşturmasında tek suçlu Aziz Yıldırım görülüyor.

Size göre her şey tesadüf zaten. Necati transferleri, Culio olayı falan hepsi tesadüf. Karşı çıktığınız, uğruna değişmesi için yürüyüş yaptığınız maddeden yararlanıp cezayı erteletmeniz hepsi tesadüf.

Nedense Fenerbahçe'ye olmuyor bu tesadüfler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Polis biber gazı yağdırınca suçlu Fenerbahçe taraftarı oluyor.
    Suçlu Fenerbahçe taraftarı olmuyor, biz bunun polisin Fenerbahçe düşmanlığıyla ilgili olmadığını, öğrenciye, işçiye, memura, bazı siyasi görüşlülere karşı da aynı tutum içerisinde olduğunu anlatmaya çalıştık. İşte son örneği günlerdir televizyonlarda gazetelerde, astım hastası gencecik delikanlı biber gazından dolayı hayatını kaybetti.

Şike Soruşturmasında tek suçlu Aziz Yıldırım görülüyor.
    Hayır öyle görülmüyor. İbrahim Akın, Serdar Kulbilge, Ümit Karan, Zafer Önder İpek, Zafer Tüzün... bir sürü kişi suçlu görülüyor ama siz algıda seçicilik yaptığınızdan öyle anlıyorsunuz.

Size göre her şey tesadüf zaten. Necati transferleri, Culio olayı falan hepsi tesadüf. Karşı çıktığınız, uğruna değişmesi için yürüyüş yaptığınız maddeden yararlanıp cezayı erteletmeniz hepsi tesadüf.
    O maddeden yararlanmamızı da eleştirdik burada. Galatasaray sohbet alanında kendi tepkimi yazmıştım.

Mesaj Yetkileri